Hüvelygomba (beszélgetés)

❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯
2350. Zsófi26 (válaszként erre: 2349. - Medizona)
2011. szept. 26. 11:08
Oksa,hat en inkább kívül érzem,de ha erősödik,akkor belül is,en mar nem bírom ezt tovább.....
2349. medizona (válaszként erre: 2348. - Zsófi26)
2011. szept. 26. 09:41
Zsófi flóra helyreállítót használtál már? Mondjuk nekem az is csipte.Lehet hogy a hüvelyhámot felmarta valami. A cikatridinat próbáld meg, az a hámot építi újra. Szerintem nekünk valami allergiánk van kisbaris is azt mondta. Nem tipikus candida tünet. Te hol érzed az égő érzést, mert én már sokszor nem tudom hogy kivül vagy belül. Ja és ha száraz a hüvely akkor is érezheted ezt az égő érzést. Most jelentkeztem be jövő hét szerdán megyek ujházy dr. úrhoz. majd beszámolok, hátha okosat mond.
2348. Zsófi26 (válaszként erre: 2338. - Medizona)
2011. szept. 25. 21:22
Szia,volt mar rákszűrés,mióta ez a nyavaja van,meg genoidos vizsgálat meg vettem candida tesztet minden negatıv volt teljesen,szóval nem értem mi lehet,h semmi nem használ.A nystatinos kup most ugy felmart,h verzek tőle,az a baj,h kupot mar nem is tudok sokáig használni. Lehet meg az ezüstkolloidot kiprobalom,mast nem tudok,azon kivül már csak a bórsavas kupot nem próbáltam,de szerintem azt se birnam,nem ertem miert verzek mindentől,a gynoxin krémtől is ez volt.A dietat is tartom,nem eszem cukrot mar 5 honapja. Nem ertem miert nincs szájon át szedhető gyögyszer,ami hat is.
2347. Loretta-1
2011. szept. 25. 19:13

Nem, voltam, olyan 5 hónapja nőgyógyásznál és mondta hogy ránézésre az van (igen, büszke tulajdonosa vagyok már több mint egy éve), de mivel teljesen más miatt voltam nem is beszéltünk róla többet, én meg úgy megkönnyebbültem, hogy teljesen el is felejtettem. Meg én igazából együtt tudnék élni vele, csak félek hogy a végén "átterjed",meg most olvastam (én kis tudatlan) hogy a világ minden óvszere sem véd attól hogy megfertőzzek valakit (eddig szerencsére nem sikerült), de mégsem lenne jó úgy kezdeni, hogy nesze egy kis canesten krém végszükség esetére.

Éz ez az ezüst kolloid neked használt Kisbaris? Tampont kell beleáztatni, vagy irrigálni kell?

2346. Fisica (válaszként erre: 2344. - Loretta-1)
2011. szept. 25. 18:32
ha csak simán sok akkor lehet hogy egyébként nincs semmi bajod csak neked sok:) nem tom érthetően írtam e, de ilyen is van, nem vagyunk egyformák. Nekem a doki pont ugyanezt mondta hogy van akinek sok és nincs semmi baja, és hogy nekem sincs bajom, mert pl. van aki jobban izzad mint más és hogy ez is ugyanolyan. Okozhatja a stressz hogy több. Bár biztosat inkább a doki tud mondani.
2345. kisbaris (válaszként erre: 2343. - Moofly)
2011. szept. 25. 18:27
Az ezüst kolloid belső és külső élősködők fertőzéseire is jó, szerintem kipróbálhatnád. Olvass utána először, hátha az is segít a döntésben. Én inkább bízom ilyen természetes készítményekre a javulást, mint a gyógyszerekre.
2344. Loretta-1
2011. szept. 25. 18:25

Sziasztok, olvasgatom egy ideje a fórumot, és láttam hogy néhányan kipróbáltátok az Újházi Kenetdiagnosztikás online rendelős dolgot, nem tudjátok, a lelettel mindenféleképpen be kell menni a dokihoz? Akkor is ha az ember lánya 150kmre lakik Bp-től és heti 7 napot dolgozik?

Illetve tudnátok tanácsot adni hogy mi segíthet? Nem viszket, nem ég, nem kellemetlen, csak...csak sok. Valakinek bevált már valami teljesen?

2343. moofly
2011. szept. 25. 18:00

Már tuti hogy Candida van "elterjedve" bennem,mert a kézen és törzsön lévő kiütések is attól vannak.Régebben azt mondta a bőrgyógyász,hogy gombás ekcéma.De nem kaptam csak egy sárga krémet,és jocakát.Pedig kellett volna gyógyszer is.

Először kis szabályos piros foltokkal jelentkezik,a foltok fokozatosan növekedhetnek a fertőzés előrehaladtával,szegélyük hámlik.

Jól gondoltam hogy ez össze függ a hüvelygombával,hisz ugyanaz..

Doxicilin kezelés után (ezt utólag tudtam meg) pár hónappal jelentkezett először.Azóta néha vissza tér..

Remélem egyszer sikerül kiirtani a szervezetemből végleg..

Amúgy ezek amiket felsoroltok,vény nélküli?-és doki ajánlotta,vagy egymás tanácsára használjátok?

2342. medizona (válaszként erre: 2339. - Kisbaris)
2011. szept. 25. 13:17
Örülök neki, a boraxos tampon nekem is nagyon jó volt, amit ajánlottál. Az ezüst kolloidot meg ki fogom próbálni.
2341. sweetscorpion (válaszként erre: 2339. - Kisbaris)
2011. szept. 25. 12:46
csak így tovább, hajrá :)
2340. sweetscorpion (válaszként erre: 2335. - Indi66)
2011. szept. 25. 12:46
nem, sikerült a helyzethez képest meglehetősen nyugodtnak maradnom.. muszáj pozitívan hozzáállni, különben nem lesz semmi javulás :)
2339. kisbaris
2011. szept. 25. 11:33
Csajok, nekem az ezüst kolloid úgy tűnik, hogy bevált. Két hete iszok napi 15 ml-t, a múlt héten még volt folyás, de irrigáltam, meg bóraxos tampont használtam, így kitisztult a gomba és azóta (már egy hete) nem jött vissza viszketés meg sárga folyás sem! Most nagyon örülök! A bórsavas kúrát meg mensi után kezdem! Minden jó lesz, érzem!
2338. medizona (válaszként erre: 2334. - Zsófi26)
2011. szept. 25. 10:03
Nekem is igy volt használtam a nystatinos kúpot 4 db után jó volt és a vége fele kezdődött minden újra. Nekem sem viszketett soha csak ég és érzékeny nagyon. Viszont a kenetben egyértelmű gomba volt. Én már arra gondolok, hogy ez az égő érzés a flóra hiányától van, de majd a doki megmondja remélem. Ha elmúlik megyek. Ilyenkor amikor megvan a menzeszem mintha elvágták volna, nem ég nem érzékeny. Akkor mi van? Nekem a kisbaris által ajánlott boraxos ecsetelő vált be a legjobban és az az 1 szem gyógyszer amit ujházy dr úr felírt. De ha elmúlik szerintem kezdődik minden előlről. Én túl sok flórahelyreállítót használtam, túl savas a hüvely és azt mondta a dr.nő, hogy ennyire nem kéne. Gondolom menzeszkor meg lúgos és a kettő közömbösíti egymást. Ja és sokszor azt mondták, hogy ha ég akkor az trihomonás, de nekem biztos nem volt, mert a rákszűrés sem mutatta ki. Volt már genoidos vizsgálatom és semmit nem találtak. Gombát sem. Igaz hpv az volt, vagy van, de az nem hiszem, hogy ilyen tüneteket okozott volna. Ja és a genoidosnál a tünet a negatív eredmény ellenére jó kis égő érzés a hüvelyben és érzékenység. De az is lehet, hogy a sok kúp meg irrigálás nem jó eredményt mutatott, mert az újh. kenetdiagnosztika először gombaspórát másodszor candidát mutatott. Nem volt még ilyen kenetvételed Zsófi?
2337. moofly
2011. szept. 24. 23:16
canesten tabi után hogy tudom leggyorsabban helyre hozni a hüvelyflórámat? (olyan természetes módon) :D
2336. indi66 (válaszként erre: 2334. - Zsófi26)
2011. szept. 24. 21:45

bórsava kúppal próbálkoztál már?

most h át gondoltam a 2 év történéseit valóban lehetett a gombám mellett baci is. régen elmentem a dokihoz. mondta h belül is váladékos. adott rá gomba ölő kúpot. vissza mentem h nem volt jó a kezelés még mindig viszket. megnézett és erre vakarta a fejét h belül nagyon szép, ez akkor már nem az. írt valami mást. de annyi esze nem volt h vegyen tőlem kenetet h mi az.

Tőled mikor vettek utoljára?

2335. indi66 (válaszként erre: 2333. - Sweetscorpion)
2011. szept. 24. 21:41
júúúj :s és ettől még idegesebb vagy h vissza jött mert ideges voltál :/ rossz is az :(
2334. Zsófi26
2011. szept. 24. 21:09
Hali,en hasznalom a nystatinos kupot,de nem sok hatasa van,szóval ezt is kihúzhatom a listámról.most már végképp tanacstalan vagyok. Már szinte mindent kipróbáltam,nem ertem mi lehet,nem is viszket,hanem nagyon érzékeny és ég.engem tutira elátkozott valaki....
2011. szept. 24. 18:14
na lányok, remek, visszaestem, mivel egy hülyeség miatt ma az egész napot végigbőgtem. elég rosszul érintett, gondolom ezért..
2332. sweetscorpion (válaszként erre: 2330. - Indi66)
2011. szept. 22. 22:47

lehetséges, hogy ez a helyzet, mivel rengeteg dologra érzékeny vagyok.. egyébként nagyon érdekes, 3 napja gyakorlatilag teljesen tünetmentes vagyok, ráadásul úgy, hogy pár napon belül meg kell jönnie a menstruációmnak.. :)

egyébként hétfő óta kiiktatom a tiltólistás szénhidrátokat :)

az a helyzet, hogy doktor úrral mégsem tudok most beszélni, mivel elment a hangom, bekaptam valami szép kis vírust..

2331. sweetscorpion (válaszként erre: 2330. - Medizona)
2011. szept. 22. 22:45
a többi tünetem elmúlt, egy kis viszketést is csak másnap érzek, miután felhelyeztem a kúpot, de ezt sem mindig. én azt olvastam, hogy a bórsav ph-visszaállításra is alkalmas, olyan közeget teremt, ahol a tejsavbaktériumok szabadon el tudnak szaporodni :)
2330. indi66 (válaszként erre: 2329. - Sweetscorpion)
2011. szept. 22. 20:24

nem tudom h mit jelenthet, a dr. úr emlegette h volt olyan betege aki érzékeny volt a bórsavra. nála mást alkalmaztak. azt nem mondta milyen ha egy nő érzékeny rá.

A ciklusod közepén van pete érésed, az is lehet az a nyúlós nem? De ha darabos és túrós... hát kérdezz rá nála. Az a legbiztosabb :)

Jobbulást :)

2329. indi66 (válaszként erre: 2326. - Medizona)
2011. szept. 22. 20:22

megfogadtam amit mondtál:) majd csak akkor kezdem el szedni a gyógyszert ha már a mensinek vége lett. még 2 nap kb :)

már várom :)

2328. kisbaris (válaszként erre: 2329. - Sweetscorpion)
2011. szept. 22. 15:14
Nekem is ez lesz az adagolás! :)
2327. Zsófi26
2011. szept. 20. 22:11
Hali,azért a gynevacot se felejtsétek!
2326. medizona (válaszként erre: 2325. - Indi66)
2011. szept. 20. 17:46
Nem hiszem. Nekem mondom kalcium kellett hozzá és abba kellett hagynom az antibiót, hogy kiürüljön. Mert még legalább 7 napig a szervezetedbe van, miután abbahagytad. Én nagyon bízom a dokiban látatlanba is.
2325. indi66
2011. szept. 20. 17:30
Lehet rábeszéltél amúgy :S a többit majd beveszem ha már elmúlt a mensi és tudok kúpozni. Az az egy szem csak nem okoz semmit nem?
2324. indi66 (válaszként erre: 2323. - Medizona)
2011. szept. 20. 17:22

hát, egész nyáron szedtem a grape fruit mag kivonatot, meg fokhagyma kapszulát, ezt még most is. amúgy nem. Semmit, 2 év alatt annyi szart szedtem már, meg adtam ki pénzt rá, hogy többet nem érdekel. Mert úgy vettem észre h nem ért semmit soha. csak volt. El tudtam mondani h van otthon candid plus-om, meg barátcserjém, még ezüst kolloidom is volt.Most beteg vagyok amúgy. Nem szedtem antibio-t a betegségre. csak teáztam és pihentem. Pedig fáj(t) a torkom. Hál istennek nem nagyon.

Direkt megkérdeztem a dokit h mensi alatt kezdhetem e a bacira kapott antibiot Klacid 250mg, és azt mondta nyugodtan csak utána azonnal kezdjem a bórsavat megint, és közben tartsam h nem eszek cukrot, tésztát, ilyesmit. Salátákat eszem itthon, halat, fehér húsokat, naponta mindig natúr joghurtot.

Én is agyaltam rajta h el merjem e kezdeni, de aztán úgy döntöttem elkezdem. Az első szemet már bevettem. Legalább a torokfájásom is javul.

Így stimmel? Végül is... :S

2323. medizona
2011. szept. 20. 15:57
Indi! Lehet, hogy amig a bórsav kúpot nem tudot használni az antibiotikumot sem kellett volna. Nekem mindig adott az antibiotikum mellé hüvelykrémet gombára, hogy elő ne jöjjön, mert nálam mindig igy volt. Azután hogy kiürüljön az antibiotikum telenyomtak kalciummal. Még azt szeretném kérdezni, hogy szedsz valami étrendiegészítőt a kúp mellé? (Barátcserje, candid plus, ezüst kolloid)
2322. indi66 (válaszként erre: 2321. - Zsófi26)
2011. szept. 20. 14:43

A gomba mellett volt valami baci is. a nevét ne kérdezd telón beszéltünk. És mikor eltünik a gomba ott a baci, bacira kapok valamit jön a gomba.

Meg az hogy 2 év alatt most másodszorra volt valaki hajlandó ilyen kenetet venni tőlem? -.- szégyen.

pedig mennyit könyörögtem h ugyan már vegyen már kenetet, de nem mert ezt látszatra is meg lehet mondani stb stb.

látod felmentem hozzá már vette is. És meg mondta h jó volt a bórsav, mert mikor először voltam volt gomba, most nincs gomba.

érted.. :)

diétázok közben, és kúpozok is majd, csak pont megjött. Így csak nem lehet baj a gombával. Reméljül. Szolt hogy ezzel vigyázni kell, nehogy vissza jöjjön a gomba.

elkezdem közben szedni az antibiotikumot, csak nem baj h menstruálok.

2321. Zsófi26
2011. szept. 19. 22:50
Sziasztok!Ez jo,h nem mutattak ki gombat,milyen bacit talált?A gynevac kúrán nem gondolkoztál?Nekem a gyulladáson sokat segített,mindenkinek ajánlom. Az antibiotikummal vigyázz,mert belobbantja a gombát. A helyedben én inkább az injekciot kezdeném el! Most kezdem a nystatinos kupot,majd beszamolok!Az a furcsa h nem mutatott ki gombat,de akkor mitol vagy rosszul meg mindig?Ez egy ördögi kör,nagyon pocsék. Az álom nagyon vicces volt,külön bejárat :-)
❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook