Hüvelygomba (beszélgetés)
:S én is kb 1 és fél óra alatt érek fel pestre. És mindig valaki mástól függök.. még nincs jogsim. :/ vagy buszozok vonatozok.
Remélem megoldom a dolgot. :(:(
merre laksz?
én nem akarom kihagyni, álmomban is azt vakarom -.- :@:@
Olyan rossz h ilyenekért kell aggódni. Bacira végül is a teafa is jó. A borax meg csíp igen, azt mondják addig amíg írtja a cuccokat.
régebben bekentem vele kivülről, de nem is csípett. és persze nem is lett jobb. :/
Én meg gondoltam amég nem tudok magammal mit kezdeni, használom a bórsavas kúpot. csak 3 naponta. és ugyan úgy 3 naponta tejsavval is irrigáltam azért. kivágom azt a bórsavas izét a kukába. attól csak rosszabb. :/ és hiába tejsavazok. meg még kevertem be magamnak activia joghurtot pár csepp teafával, beáztattam a tampont és úgy voltam vagy 3 4 órát.
mindenki mondja h helyre kell állítani a hüv. phját. oké. nálam nem jöttek be ezek a tejsavak. a lactofeel is az. csak valami gomba vagy akármicsoda lehet bennem ammi úgy kitenyészett, h az életbe nem irtom ki. vagy gőzöm sincs.
Teszem hozzá, a páromnak semmi baja, gumit használunk amúgy is, de én mindig leellenőrzöm.
A bakteriális fertőzésre mit lehet használni? Mert lehet, hogy inkább az van, mert kicsit sárgás-zöldes volt a folyás.
felmegyek hozzá, el van döntve. :D Sokat kellett volna utaznom átszállnom egyedül, -.- de valaki csak kibir egy napot meló nélkül h elvigyen engem... Végül is ez fontos. :(
De még fogalmam sincs h mikor, mert semmi nem jön össze soha. :/
Én Győrben tudnék egy jó dokit,de a múltkor mondtad hogy az ország másik végében laksz.
1 éjszakára valahol megszálltok azt nem lehetne?
Sokan járnak hozzá,más megyékből is.Ha gondolod megírom priviben a címet,de nem olcsó a dokibácsi.Én is csak 2 évente látogatom meg.
és az olyat minek nevezi h 2 éve lassan már h nem enyhül, vagy h alig??
Milyen kúpot írt? Csak a kivi kedvéért :)
Ez olyan, hogy egy bizonyos kúpot 5 napig egymás után, aztán pedig 3 hónapig hetente egyszer kell felhelyezni. Azt 3 hónap múlva kontroll, kenetvétel, és ha még mindig vannak benned gombák, akkor még 3 hónap, ha azután is, akkor még 3... De akkor már csak 2 hetente!
Addig kezel még totál tünetmentes nem leszel. Én pl olyankor mentem hozzá mikor éppen semmi bajom nem volt, és mégis kimutatta a gombát. Mert mondta, hogy akinek állandóan visszajön, abban mindig "benne van" ez a betegség, csak néha felerősödik.. És akkor tapasztalod a viszketés és stb-t... Attól, hogy te úgy érzed jól vagy, még nem biztos.
Évente 4-nél többszöri gomba már visszatérőnek számít. A visszatérő hüvelygombát és a hüvelygombát tök máshogy kell kezelni. Kinevetett, mikor mondtam, h 3 dbos kúpokat használtam... : )
Sziasztok! Én kb félévig, havonta visszatérő hüvelygombával küzdöttem. Még nem rátaláltam Ujházy András doktor úrra! Ő nem 3 darabos kúppal kezelt, hanem hónapokon át tartó kúrával, ami ráadásul nem ezrekbe kerül. Na és addig tart a kezelés még teljesen tünetmentes nem leszel!
Akit érdekel szívesen leírom privibe az elérhetőségeket!
ti mivel mosakodtok? Sima vízel, lactacid-dal? vagy szappannal?
Azt mondják h a lactacid se jó.. -.- semmi amúgy-.-
vettem egy ph semleges szappant, parfüm mentes, véd a gpombák és baktériumok ellen stb... stb... áttérek erre... használ valaki ilyet?
Hali!
Én még terhesen szedtem össze valamit, akkor a dokim pevaryl kenőcsöt írt fel, azt mondta usziban szedtem össze. Lehet, mert Hévízen volam.
Nem régen hasonlókat tapasztaltam, a párom volt usziban :(, vettem pevaryl kúpot, használt.
Hátha nektek is.
erre még nem is gondoltam h a joghurttól ilyesmik is kitenyészhetnek :O
Köszi h adtál egy kis olvasni valót :)