Hüvelygomba (beszélgetés)

❮❮ ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... ❯❯
2170. kisbaris (válaszként erre: 2169. - Zsanci79)
2011. aug. 17. 12:29
Egyre szimpatikusabb ez a kolloid. :))
2169. zsanci79 (válaszként erre: 2165. - Mademoiselle_5)
2011. aug. 17. 11:32

Azthiszem Dr.Juice a márkája.Erre is az van ráírva, h csak öblögetni, de azt mondta a bioboltos hölgy nekem is, h valami törvény van rá, hogy csak ezt szabad ráírni, de lenyelik.

Kúra szerűen lehet használni, mint pl. a gyógyteákat is. Én egy nap egy vagy két kanállal iszom reggel egyet és este egyet, előtte 1 percig öblögetem csak a számba, így hatékonyabb a felszívódása. Mert logikus, ha nem nyeled le, a nyálkahártyán keresztül akkor is felszívódik a hatóanyag. És ajánlották, h tamponra is tegyek, tettem, szerintem szuper. Tényleg azóta nincs bajom, pedig "kellett" volna. Sok fórumot olvastam ezzel kapcsolatban, onnan is szedtem az infókat, nagyon sok mindenkinek segített. Meg magáról az ezüst kolloidról is sokat olvastam, pro és kontra véleményeket egyaránt, és döntöttem.

2168. medizona (válaszként erre: 2167. - Sylvia31)
2011. aug. 17. 10:42
Nekem kevert fertőzésre adta a nőgyógyász. a tüneteim égő érzés nem szünt meg teljesen csak csökkent. Hosszntartó hatása nem volt, mert a menzesz után kezdődött minden újra. A nystatin nagyon jó a gombára nekem dr. Lázár Erika ajánlotta. A többire szerinte rezisztensek a gombák. Sajnos nekem nem igazán segített. Neked mire írták. Lehet nekem azért nem volt jó, mert nem az a prblémám, hanem citolitikus vaginózis. Most rendeltem ujházi mintavétel csomagot. Mert igy csak ránézésre kezelgetik az embert.
2167. sylvia31 (válaszként erre: 2158. - Zsófi26)
2011. aug. 17. 10:01
Ebben nystatin van! C=clorocid,N=nystatin,S=sulfonamidok..kíváncsi lennék véleményekre illetve tapasztalatokra aki használta..
2166. sylvia31
2011. aug. 17. 09:58
Használt már valaki CNS kúpot? Tapasztalat vele kapcsolatban? Megköszönném...
2165. Mademoiselle_5 (válaszként erre: 2163. - Zsanci79)
2011. aug. 16. 22:22

hello Zsanci,

Melyik Ezust kolloidot iszod ? mi a márka? (nekem olyan van ami külsőleg használható nem nyelhető le ( lehet hogy rosszat adott a gyógyszerész bár ő azt mondta hogy nyugodtan lenyelhetem, hát nem tudom..)

Kitől kértél tanácsot hogy mennyi ideig szedjed ? Lenyeled akkor ? hány ml/nap ? reggel és este ?

köszi a választ előre is

2164. kisbaris (válaszként erre: 2163. - Zsanci79)
2011. aug. 16. 19:38
Lehet, hogy nekem is meg kellene próbálni az ezüst kolloidot. Csak olyan fura, hogy ezüstöt lehet inni. :))
2163. zsanci79 (válaszként erre: 2157. - Mademoiselle_5)
2011. aug. 16. 18:42

Hát, sajnos igazat kell adjak a doktornőnek, mert tudom mikor jön ki rajtam, és bezony akkor....és nem azért mert eljuttatott a csúcsra, mert azt nem csak G ponttal lehet, de mikor "arra" megyünk rá, ez van, meg mikor hosszan szeretkezünk, vagy sokszor egymás után, meg ilyenek :)

De lekopogom, 5 napja iszom az ezüst kolloidot, és azóta nincs bajom:) még olyan szex után sem.....

2162. indi66
2011. aug. 16. 14:23

én is felíratnám azt a kúpot, még meg van a receptje csak annyi mnident beszedtem már h félek h rezisztens leszek mindenre. megvárom amíg rám néz a doki és ha más nincs elő veszem ezt.

azért mindenre van mentő ötletem, tanultam már ebből a majd 2 évből :(

2161. medizona
2011. aug. 16. 11:14
Tudja valaki, hogy a kenetdiagnosztika kimutatja e a citolitikus vaginózist. Sztem én is ezzel küzködöm már 3 éve lassan. Kezeltek mindenféle gombaölővel,de nem múltak a tüneteim.
2160. kisbaris (válaszként erre: 2158. - Zsófi26)
2011. aug. 16. 08:08
A kúpot a háziorvos írja fel? Átküldenéd nekem is?
2159. indi66
2011. aug. 15. 22:47
mi a külömbség a candidasis és a candidosis között?
2158. Zsófi26
2011. aug. 15. 22:34
Sziasztok!Nekem azt mondta a doki h a gomba semmilyen szajon at szedhető gyógyszerre nem reagal,csak a nystatinra!Abbol kell kupt csinaltatni,meg szajon at is kell szedni.Indinek mar el is kuldtem a receptjet.En nem probaltam,mert nslam nem mutattak ki gombat.
2157. Mademoiselle_5 (válaszként erre: 2156. - Zsanci79)
2011. aug. 15. 19:53

hello Zsanci! :)

üzenem a dokidnak (aki a G pontos dolgot irta) hogy hol vette a diplomáját? Ecserin????

Ez egyszerűen észbontó!!!Azért van égető érzésed sex után 6 órával mert a párod eljuttatott a csúcsra ?

Ez remek! Ez kb olyan mint amikor én bőrgyógyászhoz mentem mert IPL -es kezeléssel (végleges villanófényes szőrtelenités)leégették a bőrömet a helyéről, erre a doki megszólal (anélkül hogy ezt elmondtam volna neki) hogy ez biztos azért van mert szűk a nadrágom!!!!

És én úgy álltam ott mint aki szellemet lát és elakadt a lélegzetem :)

szóval én biztos hogy nem mennék ehhez az orvoshoz aki ilyen tanácsokat ad sőt !!!

2156. zsanci79 (válaszként erre: 2155. - Moofly)
2011. aug. 15. 15:41

Nekem e.colit tenyésztettek ki a vizeletben. Sajnos sok nő szenved ettől, a "durvább" szexnek köze van hozzá...csak azt nem értem, hogy régen sosem volt ilyen problémám, pedig ugyanilyen volt a szexuális életem, nagyjából. Egy doktornő szó szerint ezt mondta nekem:

"A szex utáni hólyaghurut szerű tünetek (csípős vizelet, nagyon erős fájdalom vizelés közben, ami 6-8 órával a szex után jelentkezik) a szeretkezés módjával van összefüggésben. Amelyik férfivel ez előjön, az tudatosan, vagy nem tudatosan, de megtalálta a G-pontját, és azt ingerelve juttatja el az orgazmushoz. Ennek az ára viszont a fenti nagyon kellemetlen utóhatás. Oka: a G pont a hüvely és húgycsö közötti területen egy kis prosztatához hasonló szövet, ami a szeretkezés közben a dörzsölés hatására megduzzad, szivacsossá válik és átereszt a hüvelyben mindig található 10-15 féle baktériumból valamennyit. Nem kell sok, de a baktériumok a steril húgycsőbe jutva 6-8 óra alatt annyira elszaporodnak, hogy a húgycső gyulladását okozzák (nem hólyaghurutot). Leginkább az E.coli okozza ezt."

Szóval valószínű e.coli van a hüvelyben is, azért nincs gombára utaló tünetem, mikor kijön ez a nyavaja. Most rendeltem D-mannózt, amit szex előtt és után fogok meginni, állítólag ez megoldja a problémát. Meg a nitrofurantion nevű alacsonydózisú antibiotikum, amit szintén az aktus után kell bevenni....de inkább ezt kihagynám.

Szóval ha nincs gomba, van más... Mint ahogy Rodolfó is mondta, van másik :) csak ez most nem olyan vicces....

2155. moofly (válaszként erre: 2138. - Zsanci79)
2011. aug. 15. 14:44

Ez volt most nekem is,csak égett és ennyi.A hólyaghurutra mit mondott az urológus?-vagy nem jártál nála?

Még a végén tényleg belekeveredek mi mitől van meg hogy mi az egyáltalán..

Nyirokcsomó duzzanat miatt mentem dokihoz,valami cicabaci miatt kaptam ezt a gyógyszert.Annyi mellékhatása van,hogy bevallom,nem is mertem elolvasni.De nem gondoltam hogy ilyesmihez köze lehet..

Naja és még az legyen a megoldás hogy no szex? :O

No neeem.Erre akkor is kell legyen valami izé.. :(

2154. indi66 (válaszként erre: 2153. - Kisbaris)
2011. aug. 15. 13:46
nem váltom ki majd csak doki után, megvárom mit mond, igen nagyon remélem h addig nem adja fel és nem vakarja a fejét amég meg nem gyógyulok. ebbe nem nyugszom bele. sohasem.
2153. kisbaris
2011. aug. 15. 13:18
Ja és azért ott van az a gyógyszertári kúp, amit a Doktor Úr adott Tengeri_herkentyűnek! Neki is az vált be, tudod írta, hogy akár hónapokig is kezel, amíg biztonsággal el nem múlik. Remélem Nálad is sikerrel jár!
2152. kisbaris (válaszként erre: 2151. - Indi66)
2011. aug. 15. 13:12

Akkor biztosan! Itt már csak az a kérdés, hogy ha Ők nem tudják, hogy rendszeres és visszatérő gomba, akkor miért a legerősebb gyógyszert írják? Szerintem ez veszélyes lehet olyanoknál, akiknek csak egy-egy alkalommal jön elő. Nem mintha nekem nem rendszeres lenne, csak fura, hogy látatlanban is "nem reagáló candidára" adnak bogyót.

De most még gondolom nem váltod ki, csak majd a doki után?

2151. indi66
2011. aug. 15. 13:06

azon agyaltam amúgy, h már minden gyógyszert kipróbáltam, újat nem tud írni, max más adagolásban, hosszabb ideig.

utánna olvastam a gyógyszernek amit felírt. azt írja h semmilyen helyi kezelésre nem reagáló hüvelyi candida fertőzésre, stb stb. életveszélyes candida fertőzésre, vérben kimutatható candidára, úgy fejti ki hatását h a candida sejtfalát rombolja le.

azért jobb gyógyszer mint ammit eddig kaptam. nem?

2150. indi66 (válaszként erre: 2148. - Kisbaris)
2011. aug. 15. 13:02

rendben megírom. szerdán megyek. este ha haza értem le is írom a tapasztalataimat.

Jobban járok még ha messzire is kell mennem mint ha ide mennék valakihez.

2149. indi66
2011. aug. 15. 13:00
hát én is ezt gondolom, de végül is annak jó h már megvan az eredményem, így is úgy is felmegyek hozzá, mert az én problémám nem egyszeri. azt meg nem tudtam közölni a lapon. biztos más kezelést ajánl majd ebben az esetben személyesen, és így nem kell még1x kenetre várogatnom. mert tudja h csak ez van benne.
2148. kisbaris
2011. aug. 15. 12:59
Tényleg kíváncsi leszek, hogy élőben mit mond a doki! Kérlek indi, részletesen írd meg, akár priviben is!
2147. kisbaris (válaszként erre: 2146. - Zsanci79)
2011. aug. 15. 12:58
Szerintem is így van. :(( óóó, pedig én annyira vártam, hogy mi lesz. Mondjuk én ezeket még nem próbáltam, tehát lehet, hogy én is küldök be kenetet. De azért az furcsa, hogy egyszerűen sarjadzó gomba és kész. Nekem majdnem minden rákszűrésnél azt is kimutatnak.
2146. zsanci79 (válaszként erre: 2145. - Indi66)
2011. aug. 15. 12:54
Hát nem akatok sértő lenni, de szerintem semmi újat nem mondott, és semmi új szert nem adott, amit ne próbáltál volna, nem? :(
2145. indi66
2011. aug. 15. 12:34

Vulvovaginalis candidosis (sarjadzó gomba okozta hüvelyfertőzés)

150 mg Flucohexal (1 tabletta) szájon keresztül, Pimafucort krém 4 napig napi 3x alkalmazva külsőleg a szeméremtesten

Ezt kaptam, meg egy levélkét a házi orvosomnak h mit küldtem be és h sziveskedjen ezeket nekem felírni.

2144. indi66
2011. aug. 15. 12:23
szabadság miatt volt zárva a rendelő -.- azért nem küldték.
2143. indi66
2011. aug. 15. 12:23
azta pont most jött meg :D elolvasom és írom az infókat :D
2142. indi66 (válaszként erre: 2141. - Kisbaris)
2011. aug. 15. 12:21
még nem mondtak semmit, annyi van h nem küldik az emailt pedig már 2 hete h feladtam kb. van egy szám amit fel lehet hívni de csak 5-6-ig este. 2x elkéstem ezt az időpontot hétvégén pedig nem volt elérhető a szám. Ma tuti nem felejtem el és rákérdezek a kódomra h megvan e vagy h mi volt a baj, miért nem jön az email hátha tudnak róla valamit mondani. Nem én adtam föl hanem anyukám reggel. De talán ajánlva adta fel és a címünket is ráírta h ha valami van legyen hová vissza küldeni. Szoval nem értem mi van. Pedig minden nap 100x nézem a e-mailjeimet nem e jött. -.-
2141. kisbaris (válaszként erre: 2140. - Indi66)
2011. aug. 15. 11:14
Azt mondták, hogy nincs meg amit beküldtél? Ajánlottan adtad fel? Vagy tértivevény?
❮❮ ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook