Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
hogy én milyen egészségesen étkezek mert nálam szinte naponta van sült hagyma és elég nagy mennyiségek..:)
No igen, erről beszélnek az okosok! Addig-addig fejlesztjük az emberi munkaerőt helyettesítő robotokat, amíg egyszer csak teljesen átveszik helyettünk az irányítást, teljesen átveszik felettünk a hatalmat! ???
Utálom, hogy belejavít a szavakba az okoska. Célra akart lenni.😊
Ez bármilyen más célokra használhatatlan. Kicsi és fényes😊
Mondjuk van igaza is.
Én elhasználom a szórólapokat meg füzeteket a konyhában.
Régi postás bedobta a postaládába. Hogy ez mit csinál vele, fogalmam sincs. Mikor reklamáltam, elővett egy köteggel, és megkérdezte mennyit kérek. Szerinte aki nem kérdezi, annak Úgyis felesleges!😊
Kérdezd meg a postást! A miénk is csak hordja, de nem osztogatja! Aki kéri, annak ad!😊
Nem. Inkább veszek citromsavat.
Nem baj... addig se bírom a szagát, míg beleöntöm.
A 10%-os kuponokat a Rossmann adja, a postás hordja negyedévente.
Ne kiöntözgesd, hanem használd el öblítőként! Nálam évek óta nincs más öblítő. És a mosógépet is tisztícccsa!😊
valakinek biztos nem tetszett.azért törölték végképp.ha valakinek nem tetszik a véleménye?akkor hozzá se szóljon.
Ha szagával van gond, akkor nem tudom javasolni, hogy használd el takarításhoz :)
Na ez jó, gyűrűzik a kuponozás befele.
Nem is lenne tu'képpen baj ez, de most konkrétan a 16 db-os WC papír-csomag olyan idétlen méretű, hogy mellette nemigen tudok mást hozni gyalog meg busszal.
Itt is lenne nagyobb csomag, ami jobb árra jön ki, de ahhoz messze van a bolt, hogy csak a klotyipapírt hozzuk onnan.
A végösszegi kupon honnan van? (hátha...)
Én szeretem a hidegkonyhát, de inkább készen megvéve. Hogy abban van-e ecet, nem tudom.
Irtózom a szagától. Csak azért van itthon egy kis üveggel, mert egy sütibe kell vagy két kanálnyi. Évek óta itt van az üveg, mert ritkán sütök. Szerencsére egyszer kiborult (és még szerencsébbre nyáron...), most már kevés van benne.
Jaj, de jó, hogy szóltál! (Pedig fel van írva a naptárba...)
Amerikában él Dodi, az időeltolódás miatt akkor is ír, amikor már én is alszom... (pedig az nem kis mutatvány néha!)
Szinte készen van az ebédem mára-holnapra: Karfiol pörkölt és most krumplis-gombócot főzök mellé köretnek. Már csak azt várom, hogy felforrjon a víz, amiben majd megfő.
Annyit beszéltünk itt valamelyik nap róla, hogy gondoltam, most ezt így kipróbálom. Nem rizst, nem nokedlit készítettem a karfiol pörkölt mellé, hanem ezt. Remélem jó lesz! :))
Kazal már halhatatlan. Gyuri bácsi meg olyan jól bírja, mintha máris az lenne. :-) Ő ezt még elég fiatalon énekelgethette.
jó h írod , már teljesen el is felejtettük :(
Dodi én hajdanán , megboldogult fiatalkoromban nagyon szerettem hallgatni a Luxemburgot , ott hallottam hajdanán Lee Marvin gyönyörű számát a Vándorcsillagot , a filmet sose láttam , de a neten azóta is keresem a régi kedvenceimet és sokat meg is találtam közülük :) ha Bundy nem nézi éppen a Tv-t , akkor alapzajként hallgatom a kedvenceimet :) most éppen a Barcarolle-t :) nem volt türelmem soha Offenbachtól a Hoffmann meséit végighallgatni , de van benne néhány gyönyörűség , amit azóta is hallgatnék éjjel-nappal :) és ez éppen 1 olyan :))))))))))))))
na akkor én tényleg 100 évig élek , mert nem vagyok ideges :) csak naggggyon ritkán :)))))) rengeteg nagyon klassz dolog van fent a youtube-n :) hálát adok a Jóistennek , h majd 10 évvel ezelőtt karácsonyi ajándék nálunk a számítógép volt , mert ha a férjemet öli az unalom , v simán csak nem tud aludni , akkor keresgél és mindig talál valami régi de jó kis néznivalót :)))))
engem az origóról töröltek párszor,amikor még lehetett hozzászólni.nem egyszerűbb ez?nem lehet.
Rákérdeztem, hogy az első előadója, és Kordát hozta ki dr. Goog Lee. Márpedig ő tudja.
Persze énekelte Kazal is, Koós is. Nekem az Kazal-kabaré feldolgozás tetszett legjobban.
Most meg a Koós hangja cseng a fülemben. :-)
További ajánlott fórumok: