Holnap elkezdem a Dukan diétát........ (beszélgetés)
Miért lenne baj??? Ha titkos lenne nem írtam volna ide:))
Nagyon jól lehet fagyasztani, én kb. 4 adagot csinálok egyszerre (4x3 dl)
Ja, és most nekem van szómenésem.:)
A vásárcsarnokban ki volt írva egy hentesnél, hogy bresaola. Ez a Dukan által javasolt olasz marhafelvágott. De nem volt, viszont volt füstölt marhaszegye. Ezt eszegetem most nagyon vékonyra szeletelve felvágottként. Isteni.
Ja, csináltam ma tökfözeléket. Imádom.
De a sovány joghurt főzve az nagyon nemgyerebe.
Azt hiszem, inkább csak a végén belekeverem az ételekbe.
Én már ezer éve nem használok leveskockát, vagyis az almatura bio leveskockát néha.
De Dukan levese, ami 6 db leveskocka alapon van, nekem rémisztő kategória.
Én csináltam egy nagy adag csirkelevest, aztán lehűtöttem, nagyon lezsíroztam, és azt ettem, meg a kicsontozott, lebőrözött csirkehúst. Az nagyon jól esett.
milyen az a káposztás hús???
és a húsoskápszta?
sehogy!!! ha totál visszatérsz újra meghízol
szerintem:) ez egy kis életmódváltás is ahogy én látom!!
de.de szeretünk!! sokat olvaslak!!!
erőt adsz és nagyon csini vagy!!
még írhatnál a könyvből!:)
én csak a könyvesboltban lapoztam bele..a csodaleves pl:hány napra van??:)
Na hiányoztam valakinek??? Elég volt már a szófosásomból???? :))
Engem nem szeret senki, mert én február 7-én kezdtem:(
Nekem nem tetszik ez a 3. szakasz ( még most sem, ezt már írtam régebben), nagyon ingadozok és inkább felfelé, mint lefelé. Mikor 0,5-1 kg felmegy, akkor szükségem van fehérje napra, hogy vissza mozduljon. Olyan még nem történt a 3. szakaszban, hogy a megengedett diéta mellett csökkent volna továbbra is a súlyom. Soványabbnak nézek ki, mint mikor átléptem a harmadik szakaszba, mert húzódik vissza a bőröm, de a mérleg akkor is többet mutat, ráadásul minden dkg a hasamon áll meg. Jövőhéten összekel állítani, hogy hogyan tovább az étkezéssel + valamilyen torna is kelleni fog.
Nem értem, hogy fog így megmaradni a súlyom???? Hogy vezetek vissza minden kaját????
Milk.and túró: szárazanyag tartalom: 1,7%
100 g: 76 kcal, fehérje: 12,0 g CH: 6,7 g, zsír: 0,1 g
Dukan könyvből:
"Ha elfogyasztunk 100 kalória fehér cukrot, az egyszerű molekulákból álló gyors cukor a szervezetben azonnal és csaknem tökéletesen lebomlik és felszívódik, s ehhez mindösszesen 7 kalóriára van szükség...
Ha 100 kalória vajat vagy olajat fogyasztunk, a lebomlás és felszívódás folyamata már munkaigényesebb, 12 kalória szükséges...
Végül 100 kalória tiszta fehérje lébontásához rengeteg energia (30 kalória) szükséges,..."
Dukan könyvből:
"Ne féljen a húgysavtól. a fehérje bomlásterméke napi 1,5 liter víz fogyasztásával tökéletesen kiürül a szervezetből."
Sziasztok.
Megnéztem ezt a Milkland túrót (nagyon jó áron van) én is a sp..ban, de az 17%-os. Így vettem inkább 10%-os Pilost, az is akciós. Most kipróbálom a Lin..sa joghurtot lecsepegtetni sajtkrémnek. Meglátom, hogy mennyi lesz belőle és milyen, mert nekem a sajtkrém egy kicsit drága. Sok mindent vettem.
Anyóstól kaptam két kosár zöldségfélét, gyümölcsöt. A zöldséges barátnőjétől kapja fodrászkodásért. Szóval nekem ingyen van. Nem fogom kidobni. A napi kajákban úgy válogatom, hogy beleférjen.
Itt délen nagyon, de nagyon jó meleg van. Utálom a telet! Inkább ez....
Dukan könyvből:
" Mára bebizonyították, hogy a szervezet egészen másképp dolgoz fel 100 kalóriát attól függően, hogy fehér cukorból, olajból vagy halból származik-e"
Dukan könyvből:
" A tojásfehérjén kívül elméletben nem létezik kizárólag fehérjét tartalmazó táplálék. Ebben az étrendben tehát azok az ételek szerepelnek, melyek összetétele a lehető legjobban megközelíti a tiszta fehérjét: egyes húsok, halak, tenger gyümölcsei, a baromfi a 0%-os tejtermék"
Szóval tegnap egy közeli nagykerben vettem zabkorpát 250g 460.-, a Te.cóban a drogériában 500g 560.-
07.11-ig a Sp.rban a fél kg. krémtúró 299.-
A kolléganőm vett paradicsomos hal konzervet, amiben nincs se olaj, se cukor. Utána járok a nevének.
Li.l-ben a sajtkrémet én reggelire használom a teljeskörűségű kenyérre. A kenyeret is a Li.l-ben veszem, és még is búza van rá írva, kicsit édeskés is, de nagyon bejött :)
Sziasztok!
Itt vagyok ám én is! Csak ebben a melegben még a géphez sem ülök szívesen.
Mindjárt vége a szabinak, hétfőn már dolgozok.
Dukan: hát... nem si tudom, hol tartok, nem méretkezek, nem centizek, nem is igen eszek Dukanosan, de igazából enni sem nagyon eszek. Úgy érzem vizesedek, de lehet, hogy a meleg miatt a bőröm tapadása miatt van ez az érzésem.
Valamelyik nap írtam, hogy rosszul csináltam a diétát. Azért mert a könyvből megértettem a tiszta fehérje a jó. Én meg cs. mell és p. mell sonkát ettem 1500 körüli kg-s áron, pedig a cs. comb olcsóbb.
Szóval a jövőhéten visszatérek a Dukanhoz rendesen 2-3 szakasz keverékével. Bár nekem még eddig (május 19-től 3 szakasz) soha nem volt teljes jutalom étkezésem és szerintem egy darabig még nem is lesz. Folyt. köv.
Dukan oldalan
egyenesen azt állítják, hogy javíthat vagy meg is szüntethet 2-es típusú cukorbetegséget.
Én elvileg minden nap készítek fényképet.:)
Jó, van amikor elfelejtjük. Kiváncsi leszek három hónap múlva, amikor végignézzük.
További ajánlott fórumok:
- Vége, ma elkezdem! Nem hétfőtől, nem holnaptól, MÁTÓL!!!
- Kezdjük együtt holnaptól a diétát!Csatlakozz!
- Mától elkezdem a South Beach diétát. Csatlakozik valaki?
- Ti is gyakran mondjátok zabaroham után, hogy holnaptól újrakezdem a diétát?
- Minden nap elkezdem a diétát, de este feladom :(
- Ha továbbra is tartom a 62 kilót, elkezdem a 90 napos diétát.