Holnap elkezdem a Dukan diétát........ (beszélgetés)
Gratulálok a fogyóknak :))
Nem szeretném legközelebb látni a fórumon, meg máshol sem...hogy "utálom a hőséget"!! Mindenkit kérek..tessék szeretni!!! Örüljünk, hogy végre itt a nyár, és jó idő van. Tavaly 23 fok volt a nyaralásomon a csúcshőmérséklet, szakadó esővel. Télen mindenki utál fűteni, meg havat lapátolni... akkor most tessék örülni a melegnek!!!! :)))))))
Örülök Neked. Remélem ma tudsz beszerezni zabkorpát.
Most megyek melózni. Szép napot Nektek és jó fogyást.
Szép reggelt csajok!
Tegnap néztem a neten az időjárást. Eddig csak a júliusra tudtam h. ilyen meleg lesz, de a háziorvosom mondta h. aug.-ban is végig. Nosza meg is néztem én is a neten és kapaszkodjatok, igaza van. 30 fok felett lesz majdnem egész nyáron. Zsírégető az biztos:)))
Jó reggelt! an-Drea kicsit mosolyogtam a bejegyzéseden, ahogy gyorsan olvastam. aztán megértettem. Csak furcsa volt, hogy a hűtőben tárolt halat miért engeditek vissza? Bocs...
Most megint beindult a fogyás, de már félek örülni.
Néha elgondolkodom, hogy másik diéta kellene, de aztán mindenütt a "számolja, írja, mérje" instrukciók vannak... Marad a Dukán. Ami a nagy előnye szerintem, hogy a szénhidrátot elfelejteti az emberrel. És ez például sikerül, nagyobb szívfájdalom nélkül. Viszont a gyümölcs!!!!!! Az hiányzik.
Sziasztok, szép reggelt! Piroska..nagyon szerencsés vagy, hogy szereted a halat. Mi, a párom is, a bátyám is nagy horgászok...de csak pecázni szeretnek, a hűtőnk tele hallal, de senki sem eszi meg:)
Max. a tengeri halfilét...de azt nem nagyon fogsz itthon :)))
A halak sorsa: visszaengedés, vagy elajándékozás...max évente 1x halászlé.
Szia!
Igen, minden nap mérem magam, be is írom a naplómba.
Virslit jobb lenne elhagynod, nem ajánlott termék.
Csajszik!
Ma bűnöztem, de nem direkt, autómban 40 fok, lakásban 40 fok, párom kínált sörrel és megittam 1 pohárral, annyira jólesett.
DE vacsira süllőt:D ettünk sült hagymával. Hát az Isteni finom volt. Hiába én sütöttem, de akkor is jól sikerült:D. Mondtam is, menjünk pecázni megint, mert ez nagyon bejött.
mindennap mérek,mert ez segít!
egyébként enni kell,mert nem fogsz fogyni:)))
holnap ezt én is kipróbálom:)
kókuszzsírt találtam az intersp..ban én kicsit vettem egy herbáriában:)
csak kenésre használom és nincs íze, sem szaga sem
De sok jót írtatok!
Dukan kenyér volt az első,amit kipróbáltam: 2 ek zabkorpa (1.szakaszban 1,5 ek), 2 ek zsírszegény joghurt, 1 tojás, pici só, egy kis szárított élesztő. A felvert tojásba keverem a többit és félórát-órát hagyom állni, így megduzzad a korpa és az élesztőtől laza lesz. Folpackal kibélelt jénaiba teszem és microban max. fokozaton (nekem 750W) 4 és fél percig sütöm. Ha kihült folpackban eláll. Ezért készítek egyszerre duplaadagot. Nekem hiányzott a kenyér ahelyett jó volt. Ezt is itt tanultam. Ma csirkepörköltet csináltam Dukan módra. A hagymát vízen pároltam és úgy rá a paprikát meg a csirkedarabokat. Senkinek sem tűnt fel, hogy nincs benne olaj...
Lányom csinált nekem finomat: zsírszegény tej, egy kis fekete kávé, édesítő és jég, turmixban összekeverve. Ez nem jégkása, hanem nagyon finom hűsítő kávé.
Valaki írta a kókuszzsírt. Az kapható Magyarországon?
Az újaknak sok sikert és bíztassanak minket is!
További ajánlott fórumok:
- Vége, ma elkezdem! Nem hétfőtől, nem holnaptól, MÁTÓL!!!
- Kezdjük együtt holnaptól a diétát!Csatlakozz!
- Mától elkezdem a South Beach diétát. Csatlakozik valaki?
- Ti is gyakran mondjátok zabaroham után, hogy holnaptól újrakezdem a diétát?
- Minden nap elkezdem a diétát, de este feladom :(
- Ha továbbra is tartom a 62 kilót, elkezdem a 90 napos diétát.