Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Holnap elkezdem a Dukan diétát........ fórum

Holnap elkezdem a Dukan diétát........ (beszélgetés)

7098. an-Drea (válaszként erre: 7097. - Csinilenni)
2012. júl. 6. 07:52

:)))

Én ciciben még egész jól állok egyébként, de nagyobbakat szeretnék, mindig is azt szerettem volna. Magából a méretéből nem fogytam, ugyan akkorák szerencsére.....csak az átmérőből lettem kisebb :))

Így egye fene Csini..a tied lehet, ha szeretnéd :)

2012. júl. 6. 07:47

:)) ne ne! ne add Andreanak. kis telhetetlen. :)

En centikben nagyon "aranyosan" karcsusodtam. ma reggelig derekbol 15cm, uszogumi:13, fenek: 12cm

7096. an-Drea (válaszként erre: 7095. - Nanaki)
2012. júl. 6. 07:44
Igen Anyu:))) KÉREM!!! :)))
7095. Nanaki (válaszként erre: 7092. - Pirosbegre)
2012. júl. 6. 07:37

Teljesen más alkatok vagyunk. Nekem a csípőm és az "ülőkém" már megint keskeny.

Ezzel szemben felül még mindig 120 cm. Mint az NDK-s úszónők. Széles hát, váll, nagy mellek. És csak 1 cm ment le onnan.

Jutányosan átadnám fele kosárméretemet....Kéri valaki?

2012. júl. 6. 07:33

Jo reggelt! Nalunk 32 fok volt tegnap a lakasban. Az irodaban sincs klima, igy itt is kerulget a hoguta. :) De nem panaszkodom, lehetne rosszab is. Legalabb nem kell fizetni a csilagaszti melegitesi dijat mint telen :D Ugye ez megvigasztalt?

Mellet en sohasem mertem. 80 kilosan tehentogyeim voltam. Irtora nagynak lattam, zavart. Most meg az zavar, hogy "elfonyadtak" ki erti ezt?! Szegeny ciciim gondolhatjak, hogy ennek a fehernepnek semmi sem eleg jo :))

Ma reggel 61 alatt voltam. Vegre.

Dontottem, kitartok 58-59-ig. Csak utanna lepek a III. szakaszba.

Tegnap delutan hideg tejbe tettem vaniliat es edesitot.... Mind keszultem madartejet kesziteni, de nem volt turelmem hozza... jaj olyan jol esett! Aki szereti a madartejet tenyleg erdemes kiprobalni. Lehutott tej + vanilia+edesito. mennyei :)

2012. júl. 6. 07:07

Szép jó reggelt mindenkinek!

Este ettem még pár darab rántott májat ubival. Meg vasaltam egy órát. Ingyen szauna:), lehet ezért indul be a fogyás?:) Vagy a "nem csokievéstől"?:)

Ma hegyek közt megyek melóba, remélem nem lesz túl meleg, persze bent a városban biztos, de sietek haza. Vár a vasalnivaló tovább:)

Jó munkát a klímás irodában; persze akinek az van. :D

7092. pirosbegre (válaszként erre: 7091. - Katagi)
2012. júl. 5. 22:26
Köszi szépen. Mint látszik, a mellből megy mindenkinek. Én inkább ezt pluszban láttam volna szívesen. :)
7091. Katagi
2012. júl. 5. 22:20

Már nekem is elegem van a melegből!!!Én egyébként sem rajongok a nyárért... 24 fok a maximum, amit kényelmesen, meleg címén elviselek.

Ma kénytelen voltam kaját venni, mert rendezvényen voltam. Az ebéd drága lett volna, így kimentem. Vettem gyrost csak hússal. Mivel csak pitában volt, így kénytelen voltam megenni. Viszont valami mennyei volt a husi benne!!! Sok jóban nem reménykedem a fogyás tekintetében. Mást nem bűnöztem, este két csirke felsőcombot ettem, bőr nélkül, joghurtos öntettel.

Sajnos, az anyagcserém nem akar beállni. Ezért nem akarok minden nap méretkezni :-(

Piros gratulálok, szép az eredményed. Néztem, hogy van 1-2 ember akiknek nagyon hasonlóak a paraméterei mint nekem, még az életkor is, így őket figyeltem, milyen ütemben fogynak. Látom, türelem kell. Csak ez a meleg nem tesz jót az idegrendszernek sem.

Jó éjt!

7090. pirosbegre (válaszként erre: 7089. - Dalit)
2012. júl. 5. 21:09
Míg a kórházban dolgoztam én is bicajjal jártam, de 300 kilométereket nehéz lenne megtenni:).
7089. dalit (válaszként erre: 7088. - Pirosbegre)
2012. júl. 5. 21:05
Én többnyire bicajjal járok, és viszek magammal pót ruhát.:)
2012. júl. 5. 20:44

Sziasztok!

Hazaértem.

Autóm 1000 köbcentis, manuális klímás. Hát beszálltam délben, le is fényképeztem 44 fok volt, pedig fa alatt álltam. Szóval a Tepertőm nem nagyon bírja 1 perc alatt lehűteni az autót. Bírom a meleget, de az a gond hogy folyik rajtam a víz ami nem zavarna, ha nem dolgoznék. Mert azért mégse látszódhat meg a ruhámon se.

Itthon állandóan megy a ventillátor, kereszthuzat, stb.

3-an egyszerre kezdtünk. De én voltam az aki nem tartotta rendesen a diétát, mert az agyamnak több hónap kellett mire a csokit elfogadja hogy vagy nem kap vagy nagyon minimálisat. Kenyeret máskor is alig ettem. Külön a felvágott, kenyér stb. Még a rántottához se ettem.

Eddig pontosan 6 kilót fogytam, de centikben sokkal többet. Nincs már tokám végre és ez nagyon tetszik. Felvettem a héten 1 olyan szoknyát amit 2 éve nem. Akkor lötyögött, most már nem feszül, éppen jó.

Centijeim:

mell:-6,5

alatta:-8

derék:-5

has köldök alatt: 3 (ez megy a legnehezebben)

csípő:-5

comb:-2,5

Szóval hajrá csajok és KITARTÁS.

Ja és még 8,8 kg van hátra.

2012. júl. 5. 20:11

Sziasztok!

csatlakozom a sopánkodók táborába...

Nagyon meleg volt/van ma is...

Érdekes, hogy napközben a meleg miatt nem nagyon eszem, nincs étvágyam, de este azért bepótolom a kajálást:(

Nem megy ez most nekem, teljesen lezsibbaszt ez a meleg. Már napközben úgy melózom, hogy a hajamat bevizezem, sapkámat is, vizes törölköző a nyakamba, de még így is teljesen kész vagyok.

Reggel 10-16-ig kint ebben a melegtben:(

Ti hogy bírjátok?

7086. dalit (válaszként erre: 7075. - Csinilenni)
2012. júl. 5. 17:56

Ez tetszik, és van is még egy cukkinim. Csak az a kár, hogy a párom valamiért utálja, és egy személyre elég nehéz főzni.

De majd max, lefagyasztom.

Holnap zöldséges nap, arra megcsinálom.

7085. Nanaki (válaszként erre: 7075. - Csinilenni)
2012. júl. 5. 17:15
Beírtad ezt a blogot és ott felejtettem magam több, mit 3 órát. Nagyon kreatív a csaj.
7084. dzsulajla (válaszként erre: 7082. - An-Drea)
2012. júl. 5. 16:10
Has 26? Atya ég! Ez igazán nagyszerű! Le a kalappal! Én most vagyok 69, és 76-77ről indultam:)
7083. an-Drea (válaszként erre: 7080. - Dzsulajla)
2012. júl. 5. 16:07
Ja...én is pont 16%-ot fogytam:)))
7082. an-Drea (válaszként erre: 7080. - Dzsulajla)
2012. júl. 5. 16:06

Büszke vagyok magunkra Dzsuli!! :))

Mivel valóban sokkal magasabb súlyról indultam, ezért mások az értékeim is:

Mell: -10 cm, a kerületből

Has: -26 cm

Csípő: -10 cm

Mást nem mértem.

Csak így tovább nekünk:)) Ja, és mindenkinek, aki fogyózik!!!

7081. szemmelver (válaszként erre: 7080. - Dzsulajla)
2012. júl. 5. 14:06

Gratulálok neked!!

igazad van, ez számomra is a legjobb fogyókúra, mert működik, nem éhezek és olvadnak a kilók:)

7080. dzsulajla
2012. júl. 5. 14:01

És a naplómba írt 100napos összesítőt bemásolom ide is, csak hogy lássátok, hogy fontos a centik mérése is, mert, ha az agy nem fogja fel a látványt, akkor is a számok pontos tükröt tartanak elénk!

Sohasem volt még diétával ilyen hosszú kapcsolatom. Mondjuk lehet, azért sem, mert kb csak 5kilókat kellett fogynom, nem úgy, mint most:)

Elmondhatom, hogy a 100nap alatt fogytam 11kg-ot, ugyanis ma 59.6kg voltam! Persze kb 13-at lehetett volna, ha nem stagnálok egy héten, illetve, ha a nyaralás végét nem rontom el, ugyanis utána az "ez még belefér, holnap újrakezdem" alapon sikerült 59ről 61fölé tornáznom magam.

Kár ezen szomorkodnom, örülök, hogy a visszaállás utáni nehézségek tovaszálltak és most már ismét haladok a cél felé.

Dukanról meg annyit írhatok, hogy maximálisan rám szabták, minden porcikájában, könnyen tartható és eredményes. Egy diéta nem attól lesz jó, mert sokan azt csinálják, és fogynak vele, hanem attól, hogy a mi esetünkben is működik.

A testsúlyom 16%-át fogytam le, azaz 1/6át az eredeti képnek.

Mint eddig is, most sem tudom, mi az a súly ami elégedetté tenne, de a centiben megszabott értékek sokkal fontosabbak, mint más.

A 100nap alatt ilyen változások történtek:

70kg --> 59.6kg

Kar: -3

Derék: -7

Csípő: -9

Comb: -8

Tudom, hogy a további formáláshoz fontos a mozgás, ezért habár nehézkesen, de probálom rávenni magam a rendszeresen tornára(mondjuk az idő most pont ellene van, de hát hosszú távban gondolkodom ezért nem fontos, hogy a júliusi hónap épp hány 100fokot mutat, a lényeg, hogy lételememmé kell tennem a sportot).

7079. dzsulajla
2012. júl. 5. 14:00

Sziasztok Dukanos csajok!

Lassan de biztosan kezdek visszazökkenni a hétköznapokba és csinálom azt amitől jobb a közérzetem és önbizalmam.

Üdv minden új tagnak, úgy látom nagy a lelkesedés, ezért kívánom, hogy maradjon meg a legvégső dekákig, hogy viszonylag gyors ütemben jussatok el oda, ahova vágytok.

Minél tisztábban tartjátok a diétát, annál sikeresebb lehet. Habár azt látom, hogy kb két különböző hozzáállás is ugyanazt a végeredményt hozza.

an-Drea-val ugyanazon a napon kezdtünk és kb ugyanannyit fogytunk százalékosan, ő kicsit nagyobb súlyról indult, ezért kicsivel több kg-t fogyott.

Azok alapján amit a naplójából olvasok úgy látom, hogy ő a Dukan lightosabb változatát tartja, kicsit szénhidrátdúsabban mint én, legtöbb napja zöldséges, de valószínűleg, hogy a kevesebb kalóriamennyiség rásegít arra, hogy tökéletesen működjön amit csinál. Én elég tisztán tartom a Dukan, kivételt képez a múlt heti kilengésem, de sokat eszem, sőt mondhatni, hogy állandóan eszem valamit, és így is működik.

A lényeg, hogy mindenki ki kell tapasztalja a saját Dukanját. Van egy fő elv, ami az alapja az egésznek, de mint mindent az életben ezt is személyreszólóan lehet kicsit módosítani, ezért fontos a napi mérlegelés, mert kitapasztaljuk azt, hogy bizonyos dolgokra, hogy reagál a szervezetünk.

Ezért hajrá mindenkinek!

7078. szemmelver (válaszként erre: 7077. - Csinilenni)
2012. júl. 5. 13:05
azt kihagyjuk:)
7077. csinilenni (válaszként erre: 7076. - Szemmelver)
2012. júl. 5. 13:04
Olivaolaj :( nekunk nem szabad
2012. júl. 5. 13:03

és ez? ajvár husihoz

4 db piros húsú kaliforniai paprika

2 közepes fej vöröshagyma

3 gerezd fokhagyma

1/2 citrom leve

0,5- 0,75 dl olívaolaj

frissen őrölt fekete bors

2012. júl. 5. 12:53

Mit szoltok ehez? Talaltam es gondoltam megosztom veletek :

Hideg joghurtos-mentás cukkinikrémleves

Hozzávalók (4-6 adag):

4-5 közepes cukkini, 2 pohár joghurt, só, bors, egy maréknyi mentalevél.

A cukkinit feldarabolom (meghámozni nem szükséges, csak ha nagyok kemény a héja), felöntöm annyi forrásvízzel, amennyi épp ellepi, majd puhára főzöm. Hozzáadom a joghurtot, a mentát, és botmixerrel pürésítem, majd sózom- borsozom. Nem kell túlfűszerezni, jobb, ha a cukkini saját íze, a joghurt savanykássága és a menta aromája érvényesül. Jéghidegre hűtve fogyasszuk!

Forras: [link]

7074. cullinan (válaszként erre: 7066. - An-Drea)
2012. júl. 5. 12:12
Igazad van!!
2012. júl. 5. 12:07

lányok!!

tudtátok,hogy lehet húsleveskovkát használni??

tök jó leveseket fogok fózni!!

7072. dalit (válaszként erre: 7066. - An-Drea)
2012. júl. 5. 11:06

Én vagyok az, aki szereti. Én most még tök jól érzem magam. Mondjuk este 11-kor már kevésbé.

Nekem most visszajött 30 dkg, de részint valszeg kell új elem a mérlegbe, mert teljesen megbízhatatlan, részint fel vagyok puffadva, remélem, ma javul a helyzet.

Ja, és tegnap nagyon bűnösen megettem egy csésze thai levest, mert imádom, és a környéken nem találtunk egy normális árú kajáldát sem. Nem tudom a kókusztej milyen elbírálás alá esik, mert amúgy hús, fűszerek, hagyma és némi zöldség volt benne.

7071. Nanaki
2012. júl. 5. 10:39

Sziasztok.

Andrea küldheted a halat. Én szívesen megenném.

Jó Fogyást, jó munkát.

Igyatok sokat.

7070. Nanaki (válaszként erre: 7069. - 87d94b1fb1)
2012. júl. 5. 10:35
Ne vidd túlzásba, mert nemsokára el kell ajándékoznod a ruhákat. :)
2012. júl. 5. 09:36
Most megyek a varosba ott tuti kapok zabkorpat jaa es 70% akcio is van egy nagyaruhazban szetnezek veszek magamnak valami rucit, amit mar nagyon regen tettem:-)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook