Hogyan veszítsünk el 40 kg súlyfelesleget (beszélgetés)
Ne számíts olyan nagy dolgokra. Tudsz angolul? Mert ez az oldal angol. Ha bármi gond van szívesen segítek.
hol van az a progi? Én is szeretném látni:) Elég jó motiváció.
A könyvben amit említettem, van egy srác, akit személyesen ismerek az egyetemről és hihetetlen, de az 1200 kcal étrenddel, meg mozgással, ledobott közel 60 kilót. Bámulatos az eredmény...
Utána nézek ennek a könyvnek.
Ha olvastad a naplómat, vagy más fórumokat, nem az a baj, hogy stagnálok, hanem azonnal akarom az eredményt.
A netem csináltam egy olyat, hogy egy progival megnézheted magad milyen leszel, ha lefogysz. Nem egy nagy szám az egész, de motivációnak nem rossz.
Nekem kb. január óta nem akar mozdulni...
Néha nehezen viselem, de általában annak örülök, hogy nem jött vissza semmi. Remélem megint elindul lefele...
és most újra olvasom Dr.Pados Gyula, Tudatos fogyás című könyvét...nagy löketet ad a folytatáshoz..
Teljesen egyetértek veled!
Én is mindent eszek, mert nincs olyan, hogy valamilyen kajáról örökre le tudsz mondani. Nekem télen nagyon jól ment az ivás! Reggel főztem egy kancsó teát a cégnél, és addig ittam, amíg el nem fogyott. De most itt a nyár, nem főzök teát. Most azt csinálom, hogy 1,5 literes vizes flakonba teszek citromos vizet és azt iszom.
Köszönöm :-))))
Én nem szeretem a kötött diétákat, meg nem hiszem, hogy ha egy csomó dolgot megvonunk magunktól az annyira jót tesz. Ha meg vége a diétának, akkor meg 2x annyit hízunk. A gyors fogyás kétségtelen, de milyen áron? Egy másik fórumban már leírtam hogyan járta 1x, aminek ma is iszom a levét.
Sajnos az ivással hadilábon állok. A fogyi meg könnyen megy, mert mindent eszem, amit szeretek, nem éhezem, és nincs állandóan ehetnékem.
Sziasztok,
Csatlakozhatom én is? Összesen 40kg-ot szeretnék fogyni. Eddig már 20 lement. Én azt csinálom, hogy eszek mindent, csak kb. harmadannyi mennyiséget, mint eleddig. Vacsora kefír. Próbálok tornázni minden nap, de nem mindig jön össze. Néha megnézem az update kódokban, hogy melyik mennyi...
Sziasztok!
Hogy telt a hétvége?
Nekem nagyon gyorsan, és sajnos nekem a hétvégék a mumusok evés szempontjából! Nem igazán tudom tartani az előirányzott kalóriákat, ha vendégeink vannak vagy mi megyünk valahova. Ti ezzel hogy vagytok?
A hét elején halat fogok enni, abba kevés a kalória...
Nálatok mi a menü?
Szia,
a naplót azért titkosítottam, mert sok magán jellegű dolgot is beleírtam, amit nem szeretnék másokkal megosztani.
Ne haragudj! De szívesen válaszolok kérdésekre ha valami érdekel.
További ajánlott fórumok:
- Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!!
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- Leküzdjük a nagy súlyfelesleget!!!
- 80 kg súlyfeleslegem van. Nem tudom, hogyan álljak neki...
- Szoptatás alatt fogyózhatok? Ha igen, hogyan? Kb.20kiló súlyfeleslegem van!
- Hogyan étkezzünk a terhesség alatt, ha már úgy estünk teherbe hogy nagy súlyfeleslegünk van?