Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Hogyan tovább? Élet a 90 napos után fórum

Hogyan tovább? Élet a 90 napos után (beszélgetés)

2011. máj. 10. 11:57

wááááááááá

mindjárt mennem kell és nem tudom mit egyek????

Nem főztem még semmit...

Nincs itthon semmi fogamhoz való...

94. Cordes (válaszként erre: 93. - Db82bed8d4)
2011. máj. 10. 11:45
Sósan, sok fogyhagymával és a kedvenc ch-napi kajám az a házi készítésű spenótos pizza, most már a család többi tagja is megszerette, nekik sajttal a tetején készítem, magamnak meg vékony paradicsomszósszal, rá a spenót és vékonyra szelt fokhagyma, nagyon finom.
2011. máj. 10. 11:22
A spenótot sósan, fokhagymával, vagy édesen eszitek?
92. db82bed8d4 (válaszként erre: 90. - Cordes)
2011. máj. 10. 11:21
Ezt én is kérdezni akartam :D
2011. máj. 10. 11:21
Köszönöm szépen :D hát van választék bőven :D
90. Cordes (válaszként erre: 88. - Csiszas)
2011. máj. 10. 11:18
mi az a pufulec?
89. Cordes (válaszként erre: 87. - Db82bed8d4)
2011. máj. 10. 11:18

csiszas szuper dolgokat írt,még annyit tennék hozzá, hogy én szoktam kínai sült zöldségeket ( mindent amit találok itthon, répa, brokkoli, káposzta, hagyma stb, szójaszósszal, gyömbérrel, fokhagymával ízesítve) rizzsel enni, vagy hagymás tört krumplit, amikor a többiek krumplipürét esznek,kiveszem a megfőtt krumpliból a magam részét, egy jó teflonserpenyőben egy csepp olajon hagymát pirítok majd bele a krumpli, szép barnára pirítva eszem.Sokszor főzök zöldséglevest is.

Ha már nagyon unod ezeket, akkor lehet néha rántott karfiolt, cukkinit enni, vagy amikor a család grillez, akkor grillezett zöldségeket.

Én a diétában engedélyezett egy szelet kenyeret soha nem eszem - nekem az nem fér bele a szétválasztás szabályaiba - viszont ha úgy esik nem csinálok nagy ügyet abból, ha fehérjenapon rántott húst eszem.

2011. máj. 10. 11:00

en altalaban paradicsomlevest eszem rizssel, nagyon szeretem. vagy a csaladnak fozott huslevesbol a zoldsegeket ujrafozom vizbe es osszemixelem-kremleves, piritos kenyerrel.

masodiknak spenotot, babfozeleket, vagy krumplit megfozom majd teflonba pici olajon megpiritom, akar hagyman vagy fokhagyman vagy simman.paradicsomszoszba szoktam martani. spenotbol, babbol, fozelekekbol nagyobb adagot keszitek es lefagyasztok, pl most is van meg 1 adag bab, 2 adag spenot. leveszoldseg is van lefagyasztva, amit csak sos vizbe kell fozzek es osszeturmixolom. Szoktam meg tokfozeleket vagy brokkolit krumplival osszefozni, osszemixelni. Minden fozeleket krumplival suritek vagy annelkul(fott krumplit osszetorve). lehet rizibizi: rizs, borso, kukorica. vagy borsofozelek. szoval rengeteg finom dolog van:)

en a tegnap babfozeleket ettem fokhagymasan, es paradicsomlevest meg pufulecet.

87. db82bed8d4 (válaszként erre: 86. - Csiszas)
2011. máj. 10. 10:45

Én tartottam a fehérjét,de össze vissza ettem :( szóval annyira nem vagyok megelégedve,de nem is rossz :D

nekem ma van keményítő,de fogalmam sincs,hogy mit egyek.... :(

Te mit ettél tegnap?

2011. máj. 10. 10:34

Szia! a tegnap kemenyito volt, szeretem. ma gyumolcs, sajna ezt kezdem unni, de meglesz. valoszinu keszitek reszelt almat meg almakompotot, mostanaban azzal kenyeztetem magam. meg banant is sutok:)

Neked?

2011. máj. 10. 10:31
sziasztok. hogy telt a tegnapi nap?
84. Cordes (válaszként erre: 83. - Csiszas)
2011. máj. 9. 21:20

nem,nem ismerem hallottam már hogy van vmi ilyesmi de nem tudok róla semmit. Eb

gyébként a terv az volt, hogy a diétát végigcsinálom segédanyagok nélkül és majd a súlymegtartásban vetek be olyan "csodaszereket", mint pl. a borzalmas ízű, de nagyon jó Anti Adiposis tea, amit régen évekig ittam és nagyon jó volt.

No meg a mozgást is úgy szeretném, hogy többet mozogni akkor ha majd többet is eszem.

Jó éjt Nektek!

2011. máj. 9. 20:56

Cordes,

ha ilyen ugyes vagy tornailag l-karnitinen gondolkodtal? en is itt olvastam rola, majd vegigbongesztem jo sok oldalt romant es magyart egyarant es semmi de abszolut semmi negativot nem olvastam rola.

pozitivok:

-tornaval nagyon nagyon rasegit a dietara

-fel oraval torna elott kell bevenni, 1000mgot

-hamarabb ersz el a zsiregeto tartomanyba

-tobbet egnek a zsirok torna utan(ha normalisan 1 napot, igy 3at meg utanna)

-energiat ad

stb

ma indult egy forum rola, olvass bele.

ezt a szervezet is eloallitja, es az a szerepe, hogy a lerakodott zsirt energiava alakitja. tehat pont ami nekunk kell:)

82. db82bed8d4 (válaszként erre: 81. - Cordes)
2011. máj. 9. 17:06
így van minden mozgás jó :D
81. Cordes (válaszként erre: 80. - Db82bed8d4)
2011. máj. 9. 16:59

húúú én nagyon utálok futni, de ez az ellipszis tréner nagyon belopta magát a szívembe, pedig ez ami nekem van egy ősöreg gép és olyan hangosan nyikorog, hogy szinte megsüketülök :)

Viszont ma is elégettem rajta több mint 700 kcal-t aminek ha csak a fele igaz - mert mondják a nagyokosok, hogy ez a gép csal - már az is jó:)

80. db82bed8d4 (válaszként erre: 79. - Cordes)
2011. máj. 9. 15:34

Nekem is kéne valami edző ketyere, én futó padod szeretnék nagyon,de nem engedhetem meg magamnak, tudom,hogy az az egy amit élvezni tudnék :(

Kint nem merek futni a kutyák miatt, nagyon sok kóbor eb van a településen és félek tőlük :(

79. Cordes (válaszként erre: 77. - Db82bed8d4)
2011. máj. 9. 14:20

ügyes vagy, látod mégis megtartottad :)

Én elkullogtam az ellipszis tréneremig(itt áll a szoba sarkában:) és leküzdöttem rajta 63 percet a tegnapi tortázás, kekszezés "emlékére":)))

Most pedig ettem egy almát, tehát gyümölcsnap marad a mai.

78. db82bed8d4 (válaszként erre: 74. - Cordes)
2011. máj. 9. 11:53

Igen ezt én is olvastam,de nekem az eddigi tapasztalatom az,hogy én menzesz alatt kitartóbb vagyok, mint egyébként, bár ez tegnap megdőlt,na mindedj :D biztos a hold volt :D

Van benne valami...

77. db82bed8d4 (válaszként erre: 71. - Cordes)
2011. máj. 9. 11:52

maradjunk annyiban,hogy folyadék napom volt,de sikeres :D :D :D

Megittam vagy egy liter leveslét,de esett olyan jól, meg cappuccinot is,szóval inkább folyadék, mint sima víz :D

76. Cordes (válaszként erre: 75. - Noedi)
2011. máj. 9. 11:22

biztos hogy amiatt van!

nekem most van elmúlóban és vele együtt elmúlt az éhség is:)

Épp arra gondoltam, hogy bár a reggeli kávét pár csepp kávéval ittam, ha ez így megy tovább akkor a mai gyümölcsnapot átkeresztelem víznapnak:)

Azt hiszem túlettem magam tegnap :(

75. noedi (válaszként erre: 74. - Cordes)
2011. máj. 9. 11:15

köszi, még nem szenvedek, úgyhogy tartom magam a tervhez, de ha nagyon nem bírom, egy kis gyümölcsöt fogok enni azt hiszem.

Nekem pont most van meg. Lehet emiatt vagyok éhesebb?

74. Cordes (válaszként erre: 72. - Noedi)
2011. máj. 9. 11:08

kitartás!

Nem akarok beleszólni, de ha szerintem már most nagyon éhes vagy, akkor talán nem a mai legmegfelelőbb nap a víznap tartására...olvastam, hogy annyi minden számít nálunk nőknél, hogy pl. menzesz előtt, után közben vagyunk, hogy a hold éppen fogy vagy növekszik stb.

73. noedi (válaszként erre: 69. - Cordes)
2011. máj. 9. 11:02
holnaptól én is a 7 napos ciklusosra térek át...
72. noedi
2011. máj. 9. 11:01
Sziasztok, nekem ma van a víznapom, szorítsatok, már rengeteget ittam, de még mindig korog a gyomrom...
71. Cordes (válaszként erre: 70. - Db82bed8d4)
2011. máj. 9. 08:35
na és végül is milyen napod lett tegnap, sikerült a víz?
70. db82bed8d4 (válaszként erre: 69. - Cordes)
2011. máj. 9. 08:08

Jajjj én is ettem olyan méz édes epret, cukor és minden nélkül is nagyon finom volt :D :D :D

Igen nekem is sokkal jobb a közérzetem, amikor nem eszek annyit, könnyebben mozgok, amikor nincs lemérgezve a szervezetem :D

69. Cordes (válaszként erre: 68. - Db82bed8d4)
2011. máj. 9. 08:05

Ez volt az első "csiszas-féle" hetem, amikor csak egy szénhidrát napom van a héten, így gondoltam bepótolom:)

De nem csinálok ilyet többet, mert nem éreztem jól magam, sokkal jobb, amikor kevesebbet eszem.

Ma gyümölcsnap van, amit nagyon szeretek, lesz eper, alma, körte, banán.

68. db82bed8d4 (válaszként erre: 67. - Cordes)
2011. máj. 9. 07:26
Nekem is van ilyen napom :D mikor nem tudom visszafogni magam, de annyi baj legyen, másnap folytatódik minden tovább :D
67. Cordes (válaszként erre: 66. - Db82bed8d4)
2011. máj. 9. 07:14

Tapasztalatom az, hogy mióta kevesebbet eszek és odafigyelek arra, hogy mit mivel eszek, azóta kevésbé vagyok fáradt és jobban tudok más dolgokra figyelni. Persze ez mindenkinél más, gondolom.

Tegnap igazi dőzsölős szénhidrátnap volt, ettem magos zsemlét, kekszet és tortát is, úgyhogy ma van mit letornászni:)))

Szép hetet Nektek!

66. db82bed8d4 (válaszként erre: 65. - Cordes)
2011. máj. 8. 18:04

Köszönöm szépen...

Hát kicsit veszélyes, mert kasszával bánok és ha hiányos lesz fizetnem kell,szóval ilyenkor 1000szer jobban kell koncentrálnom :(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook