Hogy derült ki, hogy terhes vagy? (beszélgetés)
Igen,Gravidát!
De eddig össze-vissza,mert néha elfelejtettem:((
Most dec.-ben beteg lettem/vagyok és így rendesen beveszem minden nap!:)
Te mit szedtél?
Sokan nem sztárolják ezeket a vitaminokat,mert hát ugye műviek,meg állítólag a babák is túl nagyok tőle.
Igen,szeretnénk...de a gólya még eltévedt valahol!!!:((((
Meg aztán vannak más eü. tényezők is amik késleltetik a bébit,sajnos!:))
Te most mennyi idős vagy?
Kedves nyussssz!
Szerintem,ne pánikolj előre.Én is voltam hasonló cipőben,mert szept12-november 20ig nem betegedtem meg,a mensi tünetek mind a két hónapban megvolt,így kénytelen voltam dokihoz menni,mert bepánikoltam.A doki azt mondta,hogy sok ok lehet ha kimarad,ez lehet mentális is, amikor túlfeszensz dolgokon.Kaptam norcolut tabbit,azóta teljesen rendben vagyok.De ha biztos akarsz lenni egyes gyorstesztek elég megbízhatóak,vagy pedig várj még egy picit türelemmel,de ha semmi,akkor mindenképpen javaslom az orvost.Üdv!
Mire gondolsz?
A tisztaságra?:((
Nah, jó hogy nyusssssz nem terhes, 17 évesen tényleg korai lett volna.
Nekem viszont ma a 42. napon 36,8 volt a hőm reggel digi hőmérővel. (A doki miatt kell mérnem, nem az esetleges terhesség miatt, hanem új a dokim és vmit ki tud olvasni belőle...)Csak egyik nap ment le 36,3-ra, de ez már 6 napja volt, azóta fent van megint. Néha van mensis jellegű hasfájásom, de elég tompa meg fáj a cickóm és fázom mint mensi előtt. Ideges nem vagyok, szóval az okot nem tudom. Majd a 60. nap körül elmegyek dokihoz, ha addig nem lesz semmi....teszteket nem szeretem.
Megbolondult a szervezetem?
Ja,értelek!
Így könnyű volt,hogy patyolat tiszta voltál!!!:)))
Biztosan segít.
És most is segített?
Ne értsd félre,csak "kedvesen" irigykedtem!
Várom a tippeket....:)))
Akkor miért írtad az adatlapodra hogy nyházi vagy?
De jó neked!
És még földim is vagy!!
Gratulálok!!:)))
Csinálj tesztet sztem is. Írj a fejleményekről.
Ha félsz a terhességtől és csak most csináltátok gumi nélkül akkor elképzelhető, hogy csak az idegeskedés miatt késik!
Sziasztok Csajok! Lenne egy kérdésem. mostanában 36 napra szokott mensim jelentkezni. Mérem a hőmet mindig és szépen le is esett 36,3-ra, voltak mensis előjeleim is a 35. napon. De aztán semmi és azóta már eltelt 5 nap és a hőm is emelkedett, vagyis csak aznap volt ilyen alacsony (meg peteéréskor persze, akkor 36,2). Tudom, ha terhes lennék elvileg nem szabadott volna lemennie a hőnek. Bár olvastam egy fórumon, ahol segítséget kért egy csajszi, hogy késett neki a mensije, aztán leesett 36,2-re a hője, de utána felment megint és terhes volt tényleg, mert később tesztet csinált...szal ezek szerint minden elképzelhető?
Hallott már ilyenről vki vagy totál kizárva a terhesség.
Köszi a válaszokat! boldog Új Évet kívánok Nektek!
Szia!
Hát nem is tudom mit mondjak,szerintem lehetsz terhes,legalábbis én úgy tudom ,hogy az előváladék tartalmaz spermiumot.Azt nem tudom,hogy a férfiak érzik e hogy jön e valami vagy nem.Azt nem tudod pontosan,hogy az utolsó menstruációd első napjától számítva ez hanyadik napon történt?Mert ha 28 napos a ciklusod akkor a 14 nap körül van peteérésed és csak akkor lehetsz terhes.
Szerintem az a legbiztosabb,ha beszerzel egy tesztet.Ha az vagy már tuti ki kell mutatnia.
Remélem tudtam segíteni
Majd írj ha van valami fejlemény.
Általában azok a jelek jönnek elő,ha terhes vagy,mint amikor meg akar jönni a mensi.
Szia! nekem is van ismerősöm, akinek azt mondták, hogy ciszta, műteni akarták. Nem engedte, elment másik dokihoz.. Nem rég született meg a bébije!!! Keress fel másik dokit.
Amúgy a ciszta is idézhet elő ilyen tüneteket, de az a ritkább!
Szia!
Ez fura,nem tudom,hogy a ciszta elő idézhet e ilyet,de pl. amikor anyukám terhes volt velem akkor neki is azt mondta egy "okos" doki,hogy ciszta vagyok.Jó nem?Persze akkor még nem volt olyan fejlett a technika.Én azt tanácsolom keress fel egy másik dokit,az mit mond.Folyásod van?Mintha azt mondtad volna.
Sziasztok!
Van arról tapasztalatotok vagy hallottatok olyasmit, hogy a fogantatás után valószínű ciszta kialakulása?
Engem nagyon megijesztett ma a doktorbácsi.
Majd egy hete késik a mensim, 3 tesztem is (igaz halvány) pozitív lett, feszül a cicim, gyakori a pisilés, hányinger, fémes ízt érzek, görcsölök, stb, tehát sanszos, hogy akár babó is lehet. Ma a dokim egy 4 cm-s cisztát talált ultrahangon, azt mondja ez fáj, és amit ő csinált teszt negatív lett...
Lehet, hogy a ciszta produkálja az "ál-babát"????
Szia Mirmil!
Sajnos már nem vagyok babás. De majd a következő hónap. :) Bár most úgy döntöttem, hogy kicsit pihi... keresek új munkahelyet, mert az orvos szerint iszonyat stresszes vagyok és ezért nem sikerül... és tudom, hogy igaza van... :) Először ezt rendezem, utána jöhet a mehet újra. Köszi a bíztatást mégegyszer! :)
További ajánlott fórumok:
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- Járt úgy valaki hogy 19 nap késéssel, negatív tesztek után kiderült Uh-on hogy terhes?
- Közös megegyezéssel megszűnt munkaviszony után derült ki hogy terhes vagyok,munkanélküli segélyhez még harminc nap hiányzik, mit tegyek?