Hogy derült ki, hogy terhes vagy? (beszélgetés)
Én is a mensim előtt csináltam az első tesztet a 26. napon. Akkor csak egy nagyon haloványka csík volt, szinte csak árnyék. Kétszer kellett megnéznem hogy egyszer lássam. Aztán csináltam még 4 tesztet és egyre erősebb lett a csík. Ne hagyd magad elbizonytalanítani. A pozitív teszt az + és csak 1 a 100-ból hazudik. De ez az egy nem te leszel.
Én most vagyok 7+4 napos és egyáltalán nincsenek tüneteim. Ne ijedjetek meg ha mensi szerü görcseitek lesznek, mert ez állítólag természetes. Nekem is voltak egy hétig, aztán semmi. Azóta csak húzódik a pocakom, mert állítólag a méhszalagok nyúlnak.
Nincs hányingerem, nem vagyok kívánós, nem nőtt a cicim. Szóval semmi. Annyi talán, hogy hisztis vagyok, és nem kívánok enni. Amikor megéhezek és leülök enni, akkor elmegy az étvágyam.
És mindezek ellenére nem fogyok, csak hízok. Már +3 kg-nál járok, pedig még csak két hónapos terhes vagyok. No sebaj. Ez csak víz...:-)
Fel a fejjel lányok. Kitartás. Egészséges babákat, és ne hagyjátok, hogy bárki is elvegye a kedveteket. Igenis baba van a pocitokba!
:))) Szijja! Örülök nagyon!!!! :))))
Hát nálam....
Ma vagyok a 28. napon. Mentem gyógyszertárba fájdalomcsillapítóért, gondoltam veszek egy terhestesztet, Medilabot. Itt van mellettem kerek 4 órája... Miszerint pozitív... :DDDDDDDDD
Én ezt nem hiszem el... Úgyhogy a gyógyszerész csaj hoz hamarosan még egyet, amit reggel elős vizelettel csinálok meg. Hihetetlen. Aznap este a 2. menet sikerült így. 4 órás spermiumokkal... Hát nem tudom. Semmi bajom. Se cicifájás, se semmi. A vérnyomásom szarakszik néha, és álmos vagyok, ennyi.
Nem merem beleélni magam. Megkérem majd a barátnőm, ha hozza a köv tesztet, hogy nézze meg és mondjon valamit. Na nem mintha 2en nem látták már volna... :)))
Félek is meg nem is. Túl szép lenne, a mesékben meg rég nem hiszek.
Terveztük, így előbb-utóbb várható volt :)
Amúgy a nászutunkról jöttünk hazafele, s megundorodtam a repülön kapott kajától. Egy falat nem ment le, sőt, már készítettem a zacsit :) Végül az autóban jött rám a hányás. Hazaérve csináltam egy tesztet és nagyon örültem, amikor pozitív lett! Azóta már három éves a lányunk :)))
Köszi a gratulációkat! :-)
Bár bevallom, még nem merem teljesen beleélni magam... Persze, úgymond "mi jöhetne közbe", de a dokimmal most beszéltem, hogy bejelentkeznék 2 hét múlvára (tele van most terhes páciensekkel) egy UH-ra, azt mondta, ha a menszesz előtt csináltam a tesztet, az még nem annyira biztos, még ne éljem bele magam...
Hmmm...., szerintem biztos, és nyilván, az első 3 hónap a rizikósabb, de hát ő a szakember...
Ja, ahogy számoltam, elvileg december 4-én születne a bébi! :-) ...decemberi babát várók topicja is van? Vagy legfeljebb csatlakozom hozzátok, novemberiekhez, hiszen, ki tudja, mikor látna napvilágot... :-)))))
Elvileg egyébként holnapután lenne aktuális a menszeszem, de - bevallom - már 3 tesztet is csináltam az elmúlt napokban, és mindegyik pozitív lett!
sziasztok
A menstruáció kimaradásának 2. napján csináltam egy tesztet ami negatív lett azután sok dologba okosodtam ezen az oldalon és ismét 2 nap múlva még 1-et amin már halvány második volt aztán még 1 teszt meg még 1 .... úgy a 7. pozitív tesztnél már nagyon elgondolkoztam , hogy na ennyi teszt már nem hazudhat :)
Gratulálok neked! Akkor most te is nagyon boldog vagy. Annyira jó! Akkor menj fel az nlc-re a nők lapja caffe-ra és regisztráld magad a 2008. novemberi babák topikba. Én is ott vagyok és még sok más leendő anyuci. Mindannyian novemberre várjuk a kis baby-ket.
Nézd meg az adatlapomat. Van már képem a babáról.
Sziasztok!
Igaz, hogy holnapután lenne esedékes a következő menstruáció, de nem bírtam ki.... Megcsináltam a tesztet (Gabriel) és pozitív lett. Úgy tűnik, TERHES VAGYOK! :-)))))
Nyusszancs82 veled mi a helyzet?
A különböző tesztfajtákról egyébként mi a véleményetek, tapasztalatotok?
Gabriel, MediLab, Clearblue., stb...
Ez utóbbinak "betegtájékoztatóján" az szerepel, hogy már napokkal a várt menstruáció előtt is eredményt adhat... hmmm.
Hmm...? :-)
:-)) Nagyon kíváncsi leszek Nálad a fejleményekre, írd majd meg kérlek! :-))
Én még émelygek, és kidurrannak a melleim... ;-) ...végre, megint alig férnek el a melltartóban, az első baba eltűntette belőle az anyagot.
Nagyon meglepődnék, ha "álterhes" lennék, persze, bármi előfordulhat...
Majd értesítelek! :-)
Ja, én az ilyen puffadásos izékre nem adok, míg próbálkoztunk voltak olyan terhességi tüneteim, azt hittem feldobom a pacskert, hihetetlen mire képes a női szervezet, ha babát akar.
Viszont imént a szoliban ahogy hanyatt feküdtem, a méhem körül (magyarán a szeméremcsont fölött) végig bizsergést éreztem.
De lehet megint csak képzelődök... :)))
Aztaaa...
Nekem is február 27-én volt az előző mensim első napja, igaz mi egy ideje leálltunk a babaprojekttel, "hangyányi" anyagi okok miatt, de 9-én (12.napomon) a párom elfelejtett kiszállni.
Nekem is megfordult a fejemben, hogy be is csizek, ha egy véletlenből babó lesz, igaz a tesztet csak akkor csinálnám meg, ha már késne a mensim, ami nekem is szintén 29 napos... :)))
Teszem hozzá én lennék az egyik legboldogabb nőci, ha babás lennék, letojnám az anyagiakat.
Szóval alteregóm nagyon szorítok neked!
Szió!
Nem bírtam ki.... a szülinapom van, és muszáj volt csinálnom egy tesztet. Kicsit képzavarba is kerültem.
Mindenhol azt olvasom, hogy a Clearblue a legérzékenyebb teszt, ugyanakkor az érzékenységét az egyik legrosszabbnak tüntetik fel (50-es), míg a Qupido elvileg már sokkal kisebb HCG hormon termelést is kimutat (10-es). A Gabriel pedig köztes helyen van etéren (20-as).
Nos, én ma reggel csináltam egy Clearblue-t, amin egy kereszt jelent meg, r-go: ELVILEG terhes vagyok, bár bevallom, az értelmezésében ennek a tesztnek nem voltam biztos... Dehát a kereszt, azt kereszt.
Utána felbuzdulva megcsináltam egy Gabriel tesztet is, azon pedig negatív az eredmény...
Persze, még korai volt elvileg a tesztelgetés, de a kíváncsiság nagy úr...
Szerintetek MOST mi lehet a valós helyzet?
Azt a választ ezúttal légyszi, ne írjátok, hogy végezzem el pár nap múlva, mert úgyis megteszem, de a jelen eredményeket hogyan értékelnétek?
Köszi! :-))
Szia!
a 21.-ei teszt szerintem még nagyon korai lenne, mert ha tényleg terhes vagy akkor se tuti hogy azt már kimutatná, és csak feleselgesen csalódnál előre, pedig lehet nem is kell csalódni.
Köszi a választ,
hát, mára a már nem hordószerűen puffadt a hasam, és az émelygés is enyhült. Fáradt vagyok és álmos... igaz, közben sokat dolgoztam...
Viszont már nagyon izgatott vagyok, és szeretném, ha pozitív lenne a teszt. Szerinted egy március 21-iki teszt - elvileg - már mutathat valamit? Akkor lesz egy szülinap, amin jó hír lehetne... Csak még lehet, hogy korai a teszt...
Sziasztok!
Híreim vannak, és érdekelne a véleményetek. Már amennyiben van még itt valaki... :-)))
Ahhoz azonban, hogy a meglátásaitokra számíthassak, leírom a tényeket.. :-)
Az utolsó menstruációm első napja február 27-én volt. 29 napos a ciklusom, ám van, amikor pár napot késik. Szeretkeztünk a párommal március 8-10-12-14-én is, és szerintem a peteérésem 12-én lehetett...
A hétvégén kellemetlen hangulatingadozásaim voltak, fáj, feszül a hasam, akkorára puffadt, mint egy hordó, esténként és néha napközben émelygek, sőt, néha igen erős hányingerem van. Közben mintha náthás is lennék, el van dugulva az orrom. Tesztet ma csináltam (Qupido - állítólag ez a legérzékenyebb), de negatív lett (még?).
Szerintetek mikor érdemes a legkorábban újabb tesztet csinálnom? Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok már, összejött-e a baba!!! :-)
Szerintetek ezek a tünetek - főleg a haspuffadás, náthaszerű orrdugulás, émelygés - terhességre utalnak?
Már van egy kislányom, de nála abszolut nem voltak ilyen kezdeti jelek...
sziasztok,
megfogadtam a tanácsot, és az ovuláció napján is mindent megtettünk a baba érdekében. Előtte 2 és 4 nappal is ugyanez történt... ;) Már most alig várom, hogy kb 2 hét múlva csinálhassak egy tesztet. Az pedig majd csak hónapok múlva derül persze ki, hogy a kislányunk után, sikerült-e a kissrác "gyártás". Ha terhes vagyok, és kislányunk lesz újra, megvan a titok, hogyan kell lánykát létrehozni: fiút kell akarni!
Persze, most nagyon előreszaladtam, de be vagyok sózva, izgatott vagyok a várakozásban...
Viszont érdeklődnék, hogy Ti éreztetek-e olyasmit a fogantatást követően, mintha bepárnázták volna belülről a méheteket, és feszesebb lenne belülről a hasfalatok? Én már az első terhességem ezen szakaszára nem emlékszem, de talán így volt...
Dizikém! :)
Én kitartok! :D Most éppen azon csodálkozom, hogy a görcsök ellenére (nem vészesek)nem vérzek... csak olyan rózsaszínes, mézes folyásom van... az sem mindig... de a hasam feszül, puffadt és tök olyan, mintha meg akarna jönni... de vér sehol! Én már semmit nem értek! :D Csak röhögök! :) Mi más tudnék csinálni! :) Volt még valakinek hasonló tapasztalat? :)
További ajánlott fórumok:
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- Járt úgy valaki hogy 19 nap késéssel, negatív tesztek után kiderült Uh-on hogy terhes?
- Közös megegyezéssel megszűnt munkaviszony után derült ki hogy terhes vagyok,munkanélküli segélyhez még harminc nap hiányzik, mit tegyek?