Hogy derült ki, hogy terhes vagy? (beszélgetés)
Á, egyáltalán nem rossz. Én is végig éreztem mindkét petefészkemet, sőt később a méhemet is állandóan éreztem. Vegyél SOS egy tesztet, léééégyszííí! :)
Reggel csináld meg és nagyon izgatottan várjuk az eredményt! :)
Sziasztok!
Aranyosak vagytok, köszönöm a nyugtató szavakat. Igazából nem is ideges vagyok, hanem izgatott! Fura még az is, hogy a bal petefészkemet szoktam érezni. Persze nem mindig, inkább mikor ülök. Nem fáj, csak érezteti velem, hogy ott van. Remélem ez sem jelent rosszat...
puszi Mindenkinek!
Szia !
Nyugalom. Az első hónapokban előfordulhat, hogy terhesség alatt a menzez idején pecsételő vérzés jelentkezik. Pihenj sokat és csinálj minél hamarabb egy tesztet. De ha többször is elfordul a vérzés, akkor érdemes egy dokihoz is elmenni.
ÓÓÓÓ, de kár!:((( Pedig én is szorítottam Neked!
De talán még van egy csöpp remény!
Egy hős vagy! :))) Én nem bírnám ki!
Sok-sok sikert!
Nem kell 1 hetet várnod... Én másnap csináltam 1 újat és azon már kajak látszott. Biztosan meg is őrültem volna, ha 1 egész hetet kell kibírnom. :)
Igaz, én úgy jöttem rá, h késett pár napot...
Kedves Panka2!
Nekem is két nap van, hogy megjöjjön a mensim de én sem bírtam ki és vettem egy tesztet. Igaz, hogy csak nagyon haloványan mutatta a 2. csíkot és azt is a vége felé, de látható volt. Viszont 10 perc letelte után már rikított a rózsaszín csík. Arra gondoltam megismétlem egy hét múlva.
Nálad végül mi lett a dologból?
Szipuka!
Azóta eltelt pár nap, mi újság, milyen lett a teszted?
Én szurkolok neked! /mert feltételezem, hogy örülmél a babának/
Üdv. babi
Elég rosszúl voltam, de mégis állandóan éhes. Faltam az édességeket, főleg a cukros gyermek csokikákat.
Megbeszéltük a férjemmel hazafelé hoz egy terhességi tesztet, bár kizártuk, hogy az lennék.
S lám tessék pozitív volt és lett belőle egy gyönyőrű rózsaszálam!!!
sziasztok!
Én úgy érzem, hogy terhes vagyok:érzékeny mell, de szedem a gyógyszert, hányinger, szédülés, éhség, du. veszek tesztet....
NAGYON SAJNÁLOM!
És mindez a fogamzásgátló miatt volt?
Sziasztok!
En is uj vagyok itt,vegigolvastam a forumot, es nagyon sok jo dolgot irtatok. Mi is mar varjuk a babat, bar meg csak 2 honapja megy elesben a dolog:)
Elotte gyogyit szedtem sokaig, es volt egy terhessegem is masfel eve, amit komlikaciok miatt nem tarthattam meg:(
Panka, a ket csik az 99%.
Nekem 3.-a korul kene nem megjonni.
Remenykedek...
További ajánlott fórumok:
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- Járt úgy valaki hogy 19 nap késéssel, negatív tesztek után kiderült Uh-on hogy terhes?
- Közös megegyezéssel megszűnt munkaviszony után derült ki hogy terhes vagyok,munkanélküli segélyhez még harminc nap hiányzik, mit tegyek?