Heti egy léböjt (beszélgetés)
Sziasztok!
Mindenkinek napsütéses szép napot!:)
Nálunk az előző napokhoz képest jó idő van és ez egy kicsit segít a diétázóknak is!:)))
Én ma tartom a léböjt napomat, gondoljatok rám!:)
Én a zöldségeket nem ettem, csak simán a levét ittam, azt sem sokat, 1 merítő kanálnyit.
Azért, hogy a gyomorban csak lé legyen:)
Köszike mindenkinek!
Én is arra gondoltam hogy főzök valami híg zöldséglevest és azt leturmixolom. csak natúr fűszerek nélkül.
Sziasztok! Teca szerintem az nagyon jó eredmény!:) Én azt mondom, bár nem vagyok szakember, hogy léböjt napon ami lé, az mind jöhet.
Elekrta, én is szoktam venn az a fajta rostosat, az őszbarackosat, tényleg jó. Szeretem, hogy sűrű.:)
Én ezeken a napokon, különösen az első alkalmakkor, ittam finom húslevest, csak úgy magában. De szerintem lehet paradicsomlevet is inni meg levesek levét is. Én estefelé 1-2 kanál mézet is elnyalogatok. Sajnos ilyenkor lefut a vércukor és emiatt az ember szédül, megfájdul a feje. nekem van itthon szőlüőcukrom és olyankor bekapok 1 szemet, de szigorúan csak szopogatom. Rájöttem, ha szopogatom, nem lesz baj. De ha összerágom, akkor beindul a gépezet és nincs utána megállás.
De ez csak az első esetekben volt így, a legutóbbi már egészen szépen ment, csak tea és ásványvíz.:))) Persze sok mindentől függ, hogy mennyire tudja az ember tartani. (Hold állása, fáradtság, lelki állapot...)
Sziasztok!
Szégyen de nem bírtam. Napközben még elvoltam annak ellenére hogy délután nagyon nagy fejgörcseim voltak és nagyon ingerült és feszült lettem.
Estére amikor lefeküdtem olyan roham jött rám (nem falási!) hanem rosszullét szédültem görcsölt a tarkóm meg hasonlók. Erre úgy döntöttem eszek pár falatot, ettem egy barna magosrudat. Ezután egész reggelig aludtam. Mérleg 0,5 kg mínusz.
Lehet piroska is közrejátszik, vagy csak felerősítette a negatív dolgokat.
Van ennek a léböjtnek könnyített változata is?
Frida örülök, hogy újra itt vagy! :)
Ikebana de jó neked akkor ma ehetsz finomakat.
Ma reggel vettem meg, megint 100 %-os C*ppy narancslevet vettem, az eddig bejött, szeretem az ízét pláne, hogy sűrűbb. Ezen kívül fekete, zöld teát és vizet fogok inni.
Teca hogy sikerült a lénapod?
Mikor tartatok következőleg?
Helen Keller: Csöndes, sötét világom
Ha egyszer tehetitek, olvassátok el!
Érdemes!:)
Szióka! Örülök, hogy megint vagy!:)))
Egy mondás jutott eszembe, valahogy így hangzik: Ahová érdemes elindulni, oda nem vezetnek könnyű utak. Vagy : Nem vezet oda könnyű út, ahová érdemes elindulni.
Ezt egy siketnéma-vak nő mondta, aki professzori címet is elért! Gondolj csak bele mennyi mindent kellett neki ezért tennie!:) Én olvastam az élettörténetét. Felemelő és megható.
Szóval meg tudjuk csinálni! Mi látunk, hallunk, járunk, és tudunk gondolkodni és beszélni is. A többi már rajtunk múlik!:) Igazam van?
Majd gondolok rád!:) Nekem szénhidrát napom lesz, egy kicsit belenyalhatok abba bizonyos mézebödönbe!:))))
A hozzávalókat már mevetted, vagy majd holnap?
Köszönöm a biztatást.
Ma már el is kezdtem, remélem sikerül tartani magam.
Szeretnék minden csütörtökön tartani egy lénapot.
Jövőhétre majd jobban felkészülök, veszek majd bio levet. Most csak cappy 100 % levet tudtam venni. A bio levet rendelni kel a patikába :( nem tartanak csak rendelésre hoznak.
Van valami javaslata valakinek melyik a jó ezekből, melyiket érdemes venni?
Szia Teca!
Szerintem nyugodtan próbáld meg!:) Én a 90 napos diétát csinálom és mindig gondom volt a gyümölcs napokkal. Egyszerűen nem bírtam megcsinálni. Aztán rátaláltam erre a fórumra és gondoltam, hogy a gyümölcs napokat felváltom léböjt nappal. Képzeld el, sokkal jobban bírom, mint a gyümölcs napokat!:)
Én éppen tegnap tartottam és hát mivel minden negyedik nap ez nekem, ezért nincs állandó időpontom.
Vágjál bele, próbáld ki! Szerintem menni fog!:)
Sziasztok!
Olvastam Elektra naplójában hogy ő szokott heti egy léböjt napot tartani, és most meg találtam ezt a fórumot. Majd igyekszem vissza olvasni. Én is megpróbálom, remélem bírni fogom.
Sziasztok!
Tegnap volt a léböjt napom, jól sikerült!:)
Mindenkinek további szép napot!:)
Sziasztok!
Hát Frida jól eltűntél, tényleg!:) Minden rendben?:)
Elektra és megkezdtem egy újabb 90 napot, ahogy jeleztem is, és a gyümölcsnapok helyett próbálok meg tartani léböjt napokat. Remélem menni fog!:))))
Mindenkinek további szép napot!:)
/)_/)
(..)
C(")(")
Pusz mindenkinek!:)
Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepet kívánok!:)
Holnap megyünk szülinapokat köszönteni, lehet, hogy csak este felé tudok benézni!:)
Legyetek jók, olvadjanak a kilók!:))))
Hát én aztán jó diétázó vagyok! Most jutott eszembe, hogy reggel nem mértem magam!:)
Na nem baj, majd legközelebb!:)
Most fogom sütni a szülinapi tortákat!:)
Puszi mindenkinek!:)