Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nekem már 6 hetes kontrollon,az mondta a doki hogy nekiállhatok hasizmozni(pedig varrták)
1 hónapja csinálok(most vagyok 3,5 hónapos) minden este hasizomgyakorlatokat,elég rendesen,és már szépen alakul a hasam!:)remélem nem lesz baj belőle,de nem érzem hogy fáj vagy húzodik.
Sziasztok!
Ezer éve nem voltam.
Remélem mindenki jól van, de látom sokan készülnek hegkorrekcióra.
Március elején megyek kontrollra, tartok tőle nekem is lesz valami folytatás.
Szeméremdombom felett kivastagodott a heg, nagy és kemény csomókat érzek benne, a sipolyomról nem is beszélek.
Csomókat más is tapasztalt???
Egyébként minden ok, de ha nyers savanyú kápit eszek akkora leszek tőle mint egy lufi és erőssen érzem a vágásom.
Nem bírom megállni a káposzta zabálást. :-(
Dr. Jósvay János!
még attól félek,h idegennek fogom érezni az új hasamat..vagy ez hülyeség?
Szia, nem kell félned, nagyon szép lesz, a köldököd meg a hasad is. Új
Ködököm van, nekem is. SzI mütótek engem is, és csak jót tudok mondani, Sok síkert a mütéthez.:)
Sziasztok!
Én április 14.-re vagyok kiírva a szt.imrébe hasplasztikára.annyira nem gáz a hasam de a császár miatt is lóg,és szégyellem nagyon.de olyan kétségek közt vagyok..félek a köldök köüli hegtől,hogy csúnya lesz a hegem..stb..
340000ft a műtét..1ik nap azt gondolom,hogy megcsináltatom,másnap pedig h nem..
Beöntés nektek is volt a műtét előtt?
örülök h idetaláltam!:)
Szép napot!
Milyen úszógumi.A vágás felett kitüremkedik a hasad?
Vagy az oldalt lévő úszógumiról beszélsz.Az oldalon levőt le lehet/lehetett volna szedetni a műtétkor.Az én dokim kivágta a bőrt oldalról is,ezt úgy csinálta,hogy a hátamhoz közelebb van a seb vége mint a hasamhoz.Ezt kell majd 1hónap múlva korrekcióval megigazítani.
En kerdeztem es nem kaptam ra egyertelmu valaszt.
azt mondta kuldjek kepet es megmondja.
nm tudjatok ha nagyon szep a heg de van uszogumi akkor mi van?
Azt mondta az uszogumi a hasplasztika velejaroja. :(
Te már beszéltél dokival a hegkorrekcióról?Az hogy működik,altatásban az is?Szerintem nekem is szükség lesz rá,mert nem szép a hegem :(
Nem tudja valaki hogy fizetős műtét után hogy működik a hegkorrekció?Mármint gondolom azért is kell fizetni?!Mennyit?
Szia
Kivancsi vagyok mi a velemenyed rola
Neked volt orvosi papirod a sulyodrol vagy nem kertek?
Valaki azt irta itt hogy eleg foto is?
miert ilyen ellentmondasos hogy valahol kerik v.hol nem?!
Koszi
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?