Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Andinak volt ilyen. Veszpremi korhazban.
viszont sztem megkerte az arat. Plusz 150e volt. Dr Loderer Zoltan
Én sem tudom kihez menjek Bp-en. Annyira kezdőnek érzem még magam.
Egyébként egy ilyen műtét után kb hány hétig nem tudok majd dolgozni?
Sajnos sokunknak nem veszi fel.
legjobb fasze uzenet.
kedden reggel szokott valaszolni
nekem irt penteken es ma reggel is
JJNew, a te hasad szuper lett! Az én szempontomból sajnálom, hogy Pécsen műtöttek, mert biztos a te dokidat választanám :)
De úgy látszik, Pesten nehezebb orvost találnom...
Nézegettem a képeket, Gabriella1962-nek tényleg nem igazán sikerült, de sok Bognár dr-os kép viszont tök jó. Szóval semmi garancia, hogy épp nem az enyém fog félresikerülni, bárkihez is mennék... Ez nagy félelmem.
Láttam még Görcsi dr-t és Toperczer Zsoltot többször előfordulni. Róluk van esetleg friss tapasztalat?
Olyan sokan ajanljuk itt a Pavlovicsot h nem ertem miert nem mesz hozza?
En Londonbol hozza mentem.
Bognar?
Nezzed meg Gabriella1962 kepeit. Elgondolkodtato.
Fizetősre gondoltam. Vagyis gondoltam TB-re is, de nem hinném, hogy az nálam szóba jöhet.
A legjobb az lenne, ha egészségpénztáron keresztül lehetne megoldani, mert évek óta ott gyűjtögetem a műtétre a pénzt. De hogy találok-e olyan orvost, akinél ez működik?! Fogalmam sincs...
Nézegettem itt, láttam orvos neveket, de nekem fontos lenne vélemény is hozzá. Láttam fotókat, amik elég félresikerültek, olyankor mindig elbizonytalanodom. De láttam gyönyörűen sikerülteket is, de nem láttam hozzá orvos nevet. Na, lényeg, hogy elég nagy a káosz még bennem :)
Sziasztok!
Az én kérdésem elég banális lesz. Már évek óta gondolkodom hasplasztikában, de sosem voltam elég bátor, hogy belevágjak. Mostanra talán a bátorság már meg lenne, régóta olvasgatom ezt a fórumot is, de fogalmam sincs, hogy kezdjek hozzá.
Vagyis hát ugye az elején: orvost kellene választanom. Annyira jó lenne olyat, akit valaki ajánl. Tudna ebben valaki segíteni? Nagyon megköszönném, ha kapnék javaslatokat... Privátban is akár. Budapesten. Köszönöm előre is! :)
Azt hiszem a Rozin hasznal es meghozza nagyon eredmenyesen a keloidos hegjere.
Sajnos o mar nincs a forumon.
Használ közületek valaki huzamosabb ideje szilikon gélt/tapaszt?
Tapasztalatotok szerint melyik típust illetve azon belül márkát válasszam? A drágább a jobb, vagy van arany középút is?
Na nem jott ossze a kontroll a pavlovics dokival.
egy hettel korabban lesz pesten mint en.
pedig irta hogy szivesen megnezne. Azt el is hiszem.
remekmu.
Sziasztok!
Egy kis helyzetjelentés.
Ma 11 napos a pocim. A sebem nagyrészt nagyon szépen gyógyul. Egy kisebb részt (kb. 10 cm-s) leszámítva. Ott, ahol a drain volt a jobb oldalamon, nem igazán akar összeforrni a seb, távolabb vannak a sebszélek. Ráadásul tegnap sikerült egy napot nyújtóznom felfelé, persze a pont a jobb kezemmel, így még jobban eltávolodtak ott a sebszélek. Gyulladás, váladékozás nincs. Ma hívom majd fel a dokit, hogy ilyen esetben mi a teendő.
Volt már valakinek ilyen jellegű problémája?
Ha igen, akkor ilyenkor mit tudnak csinálni?
Kicsit ráparáztam, de már nyugtatom magam, hogy nyilván meg tudják oldani, meg hogy még az a szerencse, hogy nem egy gyulladt terület van. Ez még szerintem mindig a jobbik eset.
Amúgy a pocim és laposodik, egyre szebbnek látom. Tehát összességében még mindig pozitív a dolog :)
Sziasztok !!
Tudok egy új tecnológiáról ami Azokról a testtájékokról is eltünteti a felesleget ahonnan kemény edzéssel, diétával sem sikerült.
Segítségével megszüntethetjük a makacs narancsbőrt, a fogyás cm-ben és kilóban is mérhető.
Tökéletesen feszesíti a kinyúló, lógó bőrt, még a striákat is eredményesen kezelhetjük vele !! BEAVATKOZÁS NÉLKÜL :)
cw.work2014@gmail.com
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?