Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Oh koszi Andi!
Hegmentes technika. :)
Kb :D Akkor keres valami jó közös dokit :D
Van rajtam fölös az tuti , de nem annyi mint ahogy én látom... vagy igen? :D áááá Kész vagyok... na meg lusta is, és örök elégedetlen
Joli, ez brutálisan természetes, nem is találkoztál Te hasfelmetszővel :)
Á, nem, nem hullámzik, inkább mintha "lógna" a bőr. de pont tegnap néztem, hogy alakul. azért azt hiszem holnap felkeresem a Jó Doktort, hátha a fejemen is tud igazítani valamit, az van bennem, hogy túl rendben mennek a dolgok, valamit biztos elnéztem. Mert olyan szépen végigolvastam itt minden problémát, és annyira nem jellemző rám, h megúszom.
Bearka, ez a szex dolog engem érdekelne. Hogy vajh hogy kivitelezhető? Mondjuk nekem a karom működése még extrém korlátozott, és féltem is magam, nem hiszem hogy elviselném, ha bárki belelép az aurámba, hát még ha hozzám is ér. Pedig alapvetően nem ilyen vagyok, fura is.
Hasonfekvést pamela andersoni okokból nem próbáltam. Még oldalra sem fordultam. De majd. :)
Szoni, szerintem mi járhatnánk közösen pszichológushoz, nekem is mindig szörnyella de frász meg partus horroristicus amit a tükör mutat, még a leadott kilóimat is mindig magamon látom, pedig lassan már másfél éve tartom a súlyom. Mondom én, fejemben a baj, de agyfelvarrás attól tartok nincs.
nekem annyit mondott a dokim anno,hogy ha tusolas kozben erzem,hogy "hullamzik" bent vmi kkor menjek vissza,mert LEHET hogy odemas.de ezt te erzed.
a dagada termeszetes,foleg ha megerolteted.l fog lassan mulni.
elvezzetek az uj pocit:-)
Uj kep a galerian.
Sztem jo. Ismet.
Sztetek?
Szia Krumplirózsa!
Köszi a választ, én is a haskötőre tippeltem... viszketés-ügyileg.
Amit te írsz, hogy külön él a bőr, azt hogy érted?
Nekem olyan gumis érzésem van a köldök körül, főleg lefelé. Nem tudom, de lehet, hogy szorosabban kéne hordanod a haskötőt! Nekem is elég szoros, de érzem is, hogy sokkal jobb! Nem él külön a bőröm, ha egyre gondolunk!
Viszont van még egy kérdésem, immár az 5. :)))
5. Mikor lehet hason aludni? :)
Sziasztok, immár túl az Óperencián, február másodika óta haskötőben, hanyattfekve, napról napra fittebben.
Doki T.Lala néven ismert, én nagyon hálás vagyok neki. Sebem szép, és szövődménytelen. Mellfelvarrás is volt, annak az eredménye tisztára mint a baywatchban, de sztem nem lengene egyelőre egyáltalán. :) Vicces, és kicsit terepszínű.
Egy gondom van, mert nagyon ráérek: zuhanyzásnál fentről úgy tűnik, mintha külön élne a bőr a köldök alatt. Ok, idegen is, meg nem is érzek ott. De Nektek is olyan volt, mint kb. a tornatermi függönyök? És mikor ragad vissza a helyére?
Kittyakatt, én végigolvastam ezt a fórumot, az estére dagadás törvényszerűnek tűnik. Az érzés meg majd jön vissza. Viszketést én a körő számlájára írom, jó kis műanyag.
Sziasztok!
4 hete vagyok túl mini hasplasztikán. Fizettem érte (Bp.), vékony vagyok, hasizom-szétválás, köldöksérv miatt vágtam bele (2 szülés után).
Ja, és nem éreztem magam Nőnek :(((( inkább egy csüngő hasú kocának :((((
Annyi kérdésem lenne, de csak párat tennék fel :)
remélem, válaszoltok rá!
1. Ugye az normális, ha estére dagadtabbnak látom a hasamat? A has alsó részét (heg felett).
2. Az érzéketlenség elég fura érzés, de remélem, hogy ez javulni fog. Derekamtól köldök felé haladva (mindkét oldalról) már érzek egy kicsit, pedig műtét után ott sem volt semmi érzés.
A köldököm teljesen új. Ezt úgy értem, hogy nem a "régit" varrták vissza, hanem kreáltak egy újat. Furán hangzik, de tényleg így van. Konzultációkon azt mondták, hogy körbevágják, és visszavarrják az új helyre, de nem így történt :) Ezt csak azért írom, mert olvastam egy kérdést ezzel kapcsolatban. Szóval nekem teljesen új kívülről a köldököm. Ahogy megy lejjebb a duzzanat belül, mind jobban kiadja a formáját.
3. Viszketés. Na ez eléggé zavar, és nem tudom, mitől van. Kenem magam, mert száraznak látom a bőrömet a hasamon, de csak egy ideig segít. Arra gondoltam, hogy a haskötő (ha egy picit is) elmozdul, az irritál. Pedig már tettem alá pólót is, hogy ne "dörzsölje" ki a hasam.
A hegem is szokott viszketni, ilyenkor elég piros, de ahogy elmúlik a viszketés, a pirosság is lemegy.
Nekem felszívódó varratok vannak, lehet, hogy ezek irritálnak?
4. Sex! Lehet, hogy ez is fura kérdés, de nagyon érdekel. Ti mikor voltatok úgy igazán együtt a párotokkal a műtét után? Amikor már nem "fájt" a hasatok? Esetleg melyik az a pozitúra, ami úgymond okés?
Nem akarom ilyen irányba vinni a fórumot, de szerintem ez is érdekelhet több érintettet...
Remélem, kapok válaszokat, előre is köszönöm!
Sziasztok!
Kit tudnátok ajánlani?Has és mell plasztikát szeretnék Tb-re.Dr.Falusi Györgyhöz megyek jővőhéten konzultációra.De szeretnék több dokival is beszélni akár.Nem tudom kinek szép a munkája, kiben lehet megbírni!Segítsetek légyszíves. :)
Draga Edina a kicsievica az skinny minni!
Nagyon csinos! Kb 15 kiloval konnyebb mint en!
Nemde?
Ja en azt hittem h azert varrjak ossze h feszes legyen.
elvileg ugye a tieteke nm feszesebb mint enyem harmincot kilo es harom gyerek utan???
Nekem azert volt hasplasztika h ne kelljen mar felulessel izzadni.
En vagyok csak egyedul?
Ti ennyire szeretitek a hasizom gyakorlatokat?
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?