Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Engem is Veszpremben mutottek,de azóta Szegeden is dolgozik heti 2 napot:-)
Csak ajanlani tudom:-) Loderer dr.
ki az az orvos?
honlap vagy valami?
halihó :) letelt a 6 hetem, és megszabadultam végre a haskőtőtől :D
Lumnper jól mondta Jnew, nekem tb-re csinálta a Pavlovics Doki Úr :) nem csak magánba csinál ilyet hanem a volt megyei kórházban is (nem tudom mi a neve :D)
Miert nem mentek kirandulni Veszprembe lanyok?
En oda mentem volna innen Londonbol.
Csak kozbejott a komplikacio.
Szuper doki es szuper arak!
Olcsobb joval mint Imago Plasztika.
Most neztem meg megint a davinci honlapjat.
Te miert a zsirszivasos arat nezed? Ott a max az a 650 ezer.
Amikor en eloszor voltam a pavlovicsnal ugyanezek az arak voltak es nekem 490 ezret mondott ha nem kell izmot varrni es 550 ezret ha kell.
Kulonben abban igaza volt hogy az en 98 kilos igazolasommal nem volt meg a 35-os bmi. Csak 34.6 volt meg. Erre volt a fejcsovalas.
Szia!
Mar mondtuk mind a ketten hogy Pecsett a Pavlovics Gabor csinal tb-s hasplasztikat es igen, nagyon szuper.
Szerintem minden szeptemberben van akcio mert ugy tunik az a holtszezon ott.
Szia Ides, jól vagyok, bár betámadott minket a takonykór ...hasam nagy, de eszem is, nem megy a fogyókúra :( télen sose megy, majd tavasszal...remélem.
folyadékot kinyomhatod szerintem csak a hólyagot ne piszkáld, hogy ne legyen heges.
Sziasztok lányk és fiúk!
Sajna elég kevés időm van, hogy feljöjjek ide, de nézegetme az írásaitokat sűrűn, mert Dr. Debreczeni Bélához szeretnék menni a Honvégd kórházba hasplasztikára.
Van esetleg valakinek tapasztalata róla? Köszönöm, hogy ha írna egy pár sort, milyen volt a műtét, gyógyulás, mennyit "illik" adni neki, stb. Nekem valamikor tavasszal lenne a műtét.
163 cm vagyok, 79 kilóval, addig 10 kilót kellene fogynom, 43 évesen, 3 császár után kötényhassal. Azt hiszem minden benne van:)))
köszönöm, ha tudtok erről írni valamit. Ivett
Csajok, az égési sérülés helyén egy vízzel telt hólyag van, azt kipukkaszthatom? Kinyomhatom belőle a vizet?
Nem marad így nyoma? Vagy hagyjam magától felszívódni?
Egyébként szia mindenkinek, überbunkóvoltam! :-D
Szoni! Ezer éve nem hallottam felőled, hogy vagy?
Ides is nagyon eltűnt! :-(
Szia!
Neked kinél lesz a műtéted? Egy műtéttel csinálják a hasat, és a mellet?
Én már úúúúgy össze vagyok zavarodva... :((( Minél többet nézelődök, annál jobban összezavarodom. :( Már 4 orvosnál voltam, még néggyel telefonon beszéltem. Az egyikhez van időpontom is jövő hét vasárnapra. Szintén has+ mellfelvarrás, nagyobbítás.
De most ebben is elbizonytalanodtam...
:((((((((((
Szia kedves Lumper!
Nekem idén Áprilisban lesz a TB has plasztikám.
Nálam kis korban volt egy nagyfokú elhízásom 130kg,majd szépen lassan lefogytam és egy ikerterhesség után 3 évvel most végre megcsináltatom.
A régi orvosi papírjai között egy Ambuláns papiron találtam meg hogy 130 kg-ról 60 kg fogytam.
Ezt a papírt vittem magammal a Plasztikai sebészhez ,közölte hogy a Kar és a Comb plasztika szintén TB támogatott.
Nos nekem most "csak" has plasztika illetve mellnagyobbítás és felvarrás lesz.Ebből viszont csak a mellet kell kifizetni,és egy műtéten belül megcsinálják.
Mondjuk Állami kórház de egy nagyon jó Plasztika sebész fog operálni.
A TB ha BMI 35 felett van akkor 10 BMI értékkel kell csökkenteni a súlyt ha 42 felett akkor pedig 12 BMI vel.
Ezt orvosilag kell igazolni és akkor jogosult vagy a TB korrekciós műtétre.
Én így tudom és nálam is igy lesz.
Remélem tudtam segíteni.
Szia!
Engem is a DaVinciben mutottek es a doki (Pavlovics) meg is csinalt volna tb-re is de hosszu a varolista meg en cicit is akartam egyutt.
Szoval kell egy korzeti orvosi igazolas hogy a bmi-jod 35 folott volt. A 95 kilo lehet hogy keves, hacsak nem vagy alacsony.
Nekem 98-rol volt igazolas es meg igy is csovalta a fejet.
Ezt a 650 ezret nem tudom hogy honnan veszed mert szeptemberben meg oktoberben amikor volt akcio akkor 460e volt a hasplasztika. :D
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?