Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Hy.
Bearka:Megcsinálják a mellműtétet fiúknak is,nekem is volt fiú létemre met megereszkedett eléggé a bőröm.Kétféle műtét van.Van a sima felhúzó műtét(felpreparálják a bőrt) és a fordított T vágásos.Az első a lazább megoldás de nem lesz 100%os a cicid csak akkor ha durván bekondizol alá.A másik a drasztikusabb megoldás ami ugyan az mint a lányoknál,persze szilikon nélkül és teljesen helyrehozza.Én a T vágást ajánlanám,de persze ezt majd a plasztikai sebészed dönti el,melyikre van szükséged.Fájdalom és kényelmetlenségfaktora ugyan az,ami egyenlő a nullával.Nem fáj,nincs gond vele,sima ügy a műtét.
Sok embernek meg tanácsolnám(az veszi magára aki akarja,de pont azok nem veszik észre akiknek szólna),hogy a fogalmazási módra figyeljen mindenki egy picit jobban mert egyes embereknek gyakorlatilag értelmezhetetlen a mondata/kérdése.A helyesírás még elfogadható,melléütés meg bárkivel előfordul,de az,hogy van kérdés ami értelmezhetetlen az már siralmas.Most nem a GrammarNazi szól belőlem,de MI is könnyebben segítünk ha a kérdés értelmezhető.
Sziasztok!
En 20 evessen fogytam le 43,4 bmi-rol jelenleg 38 vagyok ez 27,7 a bmi. Azota tartom a sulyom es kondizok de sajna ne. tudok mit kihozni mar magambol. A kerdesem az lenne hatha valaki tud segiteni hogy a mell plasztikat ferfiaknal , mert sajna nem elegge ferfias a tb tamogatja-e. A valaszokat elore is koszonom
Sziasztok! Lehet, hogy amatőr a kérdésem, de hátha tudtok válaszolni rá.
Ha 25-ös BMI-re kell lefogyni, akkor én attól tartanék, hogy nem vesznek ki annyi zsírsejtet, amennyit kellene, hiszen kevesebbnek tűnik ugyebár. Pedig azt tudjuk, hogy a zsírsejtek mennyisége állandó, csak a térfogatuk nő, vagy csökken.
Ezt úgy értem, hogy ha több összetöppedt zsírsejtet hagynak meg, azok, ha elkezdesz esetleg hízni, szépen fel tudják fújni magukat.
Az én logikám szerint felfújt állapotban kellene redukálni a sejtek számát, mert így az eredmény közelebb állna a majdani reálishoz.
Remélem sikerült jól megfogalmaznom...
De nekem még nincs meg, hogy egy éve tartsam a súlyom.
Perpillanat 24,74 a bmi.m de még azért van miből fogynom. Azthittem az első konzitól van, az egy év amíg tartani kell a súlyom. 40,14es bmiről indultam.
ha minden okés, (gondolom tb-st akarsz)akár az első konzin megbeszélhettek időpontot. Nem tom mennyire van csúcsidő, de max 6 hét a várakozási lista, de lehet ez kevesebb is. (Imréről tudom ezt elmondani)
De valakinek még mondanak fogyást, mint pl nekem kellett anno még. Imrében eléggé ragaszkodnak a 25 BMI alatti súlyhoz, nem csak a 10 BMI-s fogyáshoz.
Ha meg kapsz időpontot, akkor akonzin mindent el is mondanak milyen vizsgátaot mikor kell megcsináltatni.
Cicik mastol kapnak puszit!
De koszi.
itt is megunnepeljuk akkor oket
És a cicik?azokat a másik fórumon ünnepled?
:DDDD
Puszik!
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?