Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Azt honnan lehet tudni, hogy kiment a vákum?
Én ma olyan gyenge vagyok, rosszul aludtam mondjuk, remélem csak annyi. Próbálok pihenni.
Te hogy vagy?
Nekem is teljes hasplasztika volt, köldökáthelyezéssel. Ma reggelre kiment a vákum a
palackomból. Remélem nem lesz semmi gáz. Nemsokára megtudom. :)
Se veled,se nélküled :S
Útálom már a haskötőt,meg akarok szabadulni tőle,De nem tudom elkepzelni nèlküle a létemet...:S
Nekem felkelésnél feszít és mikor sokat sétálok.
Nekem teljes hasplasztika volt két csövem van a csípőmön. Napi 50ml az egyik flaska 25ml a másik. Azt mondták nincs rá szabály, de az jó ha tisztább már.
Nem. Én csütörtök 10kor hazajöttem. a mellemből kiszedte a doki a csöveket, egy palack lóg a hasamból, ma 30 ml ürült. holnap 10re megyek kötözésre, kíváncsi vagyok, kiszedi-e?
Neked van fájdalmad? Engem kicsit aggaszt, hogy semmi fájdalmam nincs a hasamnál.A mellem az kicsit fáj, de a hasamnál nem érzek semmit. Remélem ez normális.
Szia
Még eszembe jutott,vittem még köntöst aminek volt zsebe (a palackoknak), bevált :).
Engem is szerdán. De te kórházban vagy? És hány ml
ürül neked 1 nap alatt?
Szia, engem szerdán műtöttek és holnap kiveszik, ha nem lesz több a ma reggelinél. Próbálok mozogni amennyi jólesik, hogy kitudjon jönni aminek kikell. Hétfőn reggel mehetek haza, nekem úgyis jó lenne, ha akkor vennék ki.
Veled mizujs?
Sziasztok!
Van valaki akit mostanában műtöttek? Az érdekelne,
kinek mikor vették ki a draint?
Szia
En kupakos vizet vittem,de a szívószál tényleg jobb ötlet.Törlőkendő megmentette az életem,mert az antibiotikumtól nekem hasmenésem volt..Valakinél olvastam itt,hogy 1.5 evesek voltak a gyerekek és megétették,hogy anyunak fáj a hasa vigyázni kell rá.Szerintem ez menni fog.Bár ez csak magánvélemény,de én megvártam volna a szoptatás végét.,nekem is sokáig ciciztek..
Sziasztok ismét!
Erre most remélem kapok választ!? :) Nektek meddig volt tök kemény a hasatok a varrás környékén? Én tegnap voltam 5 hetes .
Üdv . Zsu
Szia,
Nekem még nincs gyerkőcöm így ilyen kérdésben nem tudok tanácsot adni de amiben tudok abban segítek. :)
Nos, én magánban voltam, 1 nap után hazaengedtek. A kórházba 3dl-es kis vizeket vigyél, könnyebb emelni (nekem volt mellplasztikám a has mellett), valamint vigyél szívószálat is, megkönnyíti majd az ivást.
Homeopátiás szereket én sosem használtam, viszont szedek cinket, C-vitamint és immunerősítésre echinacea cseppeket.
Ami a felépülést illeti, nekem az első hét volt nehéz akkor mindenképpen kell segítség. A második hét nagyságrendekkel könnyebb és ahogy már sokan írták tényleg napról-napra jobb. :) A lényeg, ne aggódj minden a megfelelő időben megoldódik. A baba kérdésekkel kapcsolatban pedig az ez ügyben tapasztaltak írnak majd. :)
M
Emese, így így! Senki ne felejtse, hogy ez nagy műtét, a belső varratok, szövetek nem rövid idő alatt gyógyulnak. Tessék időt hagyni rá, lehetőség szerint eleget pihenni, és fokozatosan terhelni.
(ne felejtsük, a pihenés nem egyenlő az ágyban fekvéssel:)
A 6.héten mentem vissza dolgozni, és bár nem fizikai munkát végzek, ez első héten minden nap úgy értem haza, hogy a hasam duzzadt volt, néha fájt is, alig vártam, hogy lefeküdhessek.
Mostanaban volt a szülinapom és megkérdeztem,hogy ihatok egy kicsit
Erre mondta ,h igen a verkepzes miatt.A fűzőm nem mindig szoros,gondolom ahogx valtozik a hasam térfogata.Nagyon érdekes..
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?