Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok! Megvolt a 3hónapos kontrollom. Hasam szerencsére tökéletes, bár estére még mindig bekeményedik. Mellemet kérdezem, hogy mi a szándéka vele?! Ugye aszimmetria megmaradt, csak nagyobbak lettek az egyforma méretű implantoknak köszönhetően. Azt mondja, hogy 35ezerért helyi érzéstelenítésben megcsinálja, ez már úgysem olyan nagy műtét. Megint csak a bimbóudvarnál akar kivenni. Mondom neki, hogy azzal megint nem lenne egyforma. Most ugyanis ott tartok, hogy van egy jobbos D-kosaras, és egy bal C-s mellem. Se forma, se méret, semmi még csak nem is hasonló. Tehát kellene a teljes mellfelvarrás, ami +1vágás. Azt mondja, ha nem zavar, hogy mégegy heg lesz rajtam, azt is megcsinálja helyi érzéstelenítésben. Valakinek csináltak már ilyet? Nem kellene ezt különben garanciában megcsinálnia? Vagy plasztikában nincs garancia? Végülis az aszimmetria miatt (is) mentem műtétre, és jobb mellnél felvarrás is lett megbeszélve, ahhoz képest meg nem azt csinálta. Voltam közben egy másik dokinál is, csak mert kíváncsi voltam egy független orvos véleményére. Ő azt mondta, hogy ilyen műtétet csak altatásban lehet csinálni. Teljesen tanácstalan vagyok. Meg őszintén, már nem is bízom a dokimban. Második nekifutásra sikerül majd neki egyforma melleket varázsolnia?! Vagy menjek el még máshoz is? Mondtam neki azt is, hogy mi van, ha altatásban szeretném, mert a helyi érzéstelenítés gondolatától is irtózom. Ez persze 300ezer alatt nem megoldható. Én már komolyan teljesen kikészülök lelkileg.. Annyira nehéz. Miért nem lehetett elsőre megcsinálni, amit kértem?! Nem szabadott volna egyszerre kérnem a has és mell műtétet? Ti mit tennétek?
Köszönöm ☹ Akkor leáll ok az evéssel!Nekem nem voltak ilyen gondjaim.. 😆
Én sokat,1 hetesen már teregettem.Na azt nem kellett volna!Azóta pihenek.Most vagyok 19 napos,most már tudok teregetni,de sokat pihenek.2 napja elmentünk vasarolni 7 órat voltam talpon fekves nélkül -hát soha többet ilyet...
Lanyok, Ti 5 naposan mennyire mozogtatok? Mennyit voltatok fent, maszkaltatok?
Koszi
M
Nem. En is kerdeztem a dokitol mert enyhe kohogessel ebredtem de mondta hogy nyugodjak meg nem nyilhat szet. Ugyhogy ne izgulj :) Nekem volt korabban egy lep mutetem es frissen mutotten egesz ejszaka hanytam. De meg attol sem lett baj :) M
Nagyon köszönöm a segítséget. Megőrjít, nem tudok beszélni se sokat, mert attól is jön az inger. Hülye kérdés, de a köhögéstől szétnyilhat a varrás?
Szia.Igen én is szenvedtem ettől robitussin ,rinathiold tusso valtogattam a szaraz kohogesre és izlandi zuzmót .Mindig nalam volt a flaska vizem és ha jött az inger azonnal ottam.Nekem 6-7 napig tartott.
Lehet hogy szaraz a levego a szobaban. Parologtass esetleg hátha segít. Plusz kortyolj vizet. Ha szaraz a garatod ingerlni minden levegoben levo szoszmosz. Lehet a tubus miatt vam ingere ami altatasnal dugnak le az ember torkan M
Most vagyok 5 napos, a fájdalom teljesen elviselhető, viszont az állandó inger a köhögésre teljesen kikészít. Minden egyes köhécselés után úgy érzem szétszakad a hasam és csillagokat látok a fájdalomtól. Már nem merek beszélni sem, nehogy újra köhögnöm kelljen. Nektek is volt hasonló problémátok?
Nekem aki segédkezett a műtétnèl doki azt mondta,hogy 3.5.Viszont a dokim azt mondta,hogy a testsúlyomhoz elég 2.5l Így eddig 3l'eket ittam,de pár napja nem megy.Nagy nehezen legyűrök 2l :(( és úgy érzem kidurranok egész nap. Pedig már többet is tudok enni. Nekem is van egy 0.75l üvegem és azt töltögetem.
Nekem 4 4.5 felett mondott a doki. De a 3at megiszom. :)
En azt a technikat hasznalom hogy van egy 3.33l-es uvegem es azt egy ora alatt megiszom. Igy 3 ora alatt megvan az 1 liter. M
Szombathelyen dr. Krecsányi Kálmán csinálta. Nagyon ügyes
Lanyok!
Mindenki betartja a 3l vizet?
Szia, hat nekem pont az ellenkezoje a problemam: nem tudok enni. :) minden falat szemvedessel megy le. :) Probalj alacsony kaloriatartalmu eteleket enni há nagyon izgulsz a kilok miatt. De az en dokim azt mondta ilyenkor termeszetes ha sulyt szedunk fel, ha mar tududnkd mozogni ahogy elotte szepen le fog apadni :) Ne aggodj.M
Sziasztok, ahogy masok en is sokat olvastalak titeket. Ma vagyok 4 napos es az eros hatfajason tul amit az allando haton fekves okoz ( mellplasztikam is volt a has mellett) nagyon veszes problemam nincs. De egy dolgot megkerdeznenk.Par nap mulva megjon a mensim es a hasplasztika miatt egy bordaktol terdif ero ruhat kaptam amin alul egy lyuk van ebbem kelle elvegezni ugyes bajos dolgaimat. Volt valaki kozuletek akik ilyen nadragbam betettel veszeltek at a napokat? Meg sosem hasznaltam tampont. :( Koszi a valaszokat es gyors gyogyulast mindenkinek. :) M
Szia! En 9 hetes leszek a nyaralason. A dokim azt mondta,h olyan furdoruci,ami takarja a vagast es nyugodtan lehet furodni a tengerben :)
47-48 kg-val mentem be.Itthon tovább fogytam nem tudtam enni (meg hat nem is lehet csak madar adagot)Mikor a doki mwglatott 2hetesen 45kg voltam.Csak a fejét fogta,hogy ne fogyjak tovább. Most mar ehes vagyok tudok enni 2 óránként eszem.Híztam is.Hétfőtől visszaállok a fehér liszt elhagyasaval (csak teljeskiorlesu kenyer)a teszta ,krumpli elhagyásával,cukrot meg amúgy sem eszem.
Én még összevéreztem(1folt) a kórházi ágyat.pont vége lett.Kerdezd meg a dokidat!Nekem azt mondta max rakják be tampont.. jegyzem meg kicserélni már nem tudtam volna..
Gyönyörű lett!Nekem már nem aktuális,de ha nem titok ki csinálta?
Lányok!Ki hogy áll a műtét óta a hízással?Visszafogjátok magatokat evés terén?Mert én úgy látom a sok pihenés nem tesz jót a kilóimnak 😮 Remélem nem lesz baja az új hasamnak ☹ Holnaptól nem eszem ☹
Esetleg valaki tudna olyan infót adni,ha épp operálás előtt jön meg a menzisz,akkor is megcsinálják? Én most számolom és valahogy előtte kell,h megjöjjön....igy is parázok már mindenen :(
Igen,biztos tuti lesz a jövő nyár :)
Nagyon szép a hasad, gratulálok!
Szia, nekem május második felét ígérte a dokim nincs pontos dátum sajnos.
De én merek nagy nyaralást tervezni, mert nem érheti nap sokáig.
Én úgy csinálom majd hogy a hasamat letakarom csak a lábam érje nap a nyugágyon, pihengetek és ha melegem lesz csak letusulok. Most csak a hűvösbe pihengetek majd semmi uszi, meg mindenféle víz:(
Nem éri meg elrontani, hamár egyszer megszenvedünk érte.
A mi nyarunk majd jövőre lesz, 1 éves heggel csinin, akkor tutira nem lehet baj!
Szia, nagyon szép lett a hasad!
Én még előtte állok, de maszírozni szokták a csajok. Régóta olvasgatom a fórumot, már várom nagyon az én napomat!
Sziasztok! Olvasgatlak benneteket,izgulva.jun 6- án lesz nekem is teljes has,mit mondjak nagyon félek.Augusztus elsején meg nyaralás.Hát lehet elhamarkodott döntés volt ez a számomra... Ti,h álltok a tengerezéssel ? 8 hetes lesz akkor . Korai még szerintetek ?
Nagyon szép a hasad.Nem tudok segíteni én még csak 17napos vagyok.
További ajánlott fórumok: