Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia, :) en meg ugyan csak 8 napos vagyok es ilyenbe nem futottam bele de korabban olvastam vkinel hogy ha le is kell szivni az nem faj. A menetere mar nem emlekszem.
M
Sziasztok!Fent van még valaki?..
Nagyon megduzzadt a hasam a haskotő nélkül.Holnap bemegyek,h.megnézze a doki.Azt mondta,lehet,h.folyadèk gyűlt össze.Azt akkor v hogy leszívják ugye?De hogy..és nagyon fáj?volt vkinek ilyen?koszonom a válaszokat!
Szia Hannus :) ,
Hat en sem tudom melyik a legjobb de ha igaz akkor ez negy hetig rajtam lesz es tusolni nem lehet addig, szoval... :D
A mutet 8 oras volt teljesen rendben ment jol is viseltem. Masnap a vart torokfajassal es enyhe komaval ebredtem de nagy fajdalmam nem volt. Szerencsere :) A ruha sokkolt csak. Vhogy sose gondoltam volna hogy egyszer ruhaban fogok pipilni :D A felelmem az, hogy nagyon hosszaszokom 4 het alatt igy aztan ha majd visszaall a regi rend nehogy jol meglepodjek ha vmi nem ugy sul el ahogy tervbe volt veve. :D A labadozasomban volt egy melypont. Bar masnap teljesen jol voltam harmadnap vhogy osszejott minden. Hanyinger, torokfajas, ekkor mar 2 napja egy falatot nem tudtam enni igy eleg gyengenek ereztem magam es a 3.5 liter viz helyett 2 litert tudtam nagy nehezen magamba eroltetni. Igy a doki tanacsara elmentunk a fajdalom ambulanciara. Ott kaptam ket cukros c vitaminos infuziot meg egy fajdalomcsillapitosat es egy ion indukcios kezelest. Ez utobbit is a doki mondta. Rendkivul jol regeneralja a szoveteket. :) Azota naprol napra vidamabban :) hetfon a draintol is megszabadultam. Valosagos aldas volt es nem sirom vissza a szorpos uvegeket :) Ma visszamentunk es holnap is megyunk majd az ambulanciara hogy igenybe vegyem az ion indukcios kezelest. A cicikre es a hasra is. Remélem jol felgyorsitja a gyogyulasi folyamatot :) Hat ez volt nalam. :) Ma setaltam sokat, jol vagyok 1 hetesen. :) Nalad hogy zajlik a nagy gyogyulas? :)
Moni
Szia!!!! Jajj de jó hogy rad találtam (vagy ramtalaltal)😃
Hat a 2 hetes állapot szerintem sokkal jobb....de tényleg....természetesen még hol szurkál, hol viszket, hol húzódik a seb illetve a varrások, de klasszisokkal jobb....
A dresszkódom nekem a következő:
Felül kompresszios melltarto, és külön haskoto, ami 3 tépőzárás panttal záródik. Tehát nem ruha mint a tied🙃
Hat nem tudom melyik a jobb😂😂
Hogy viselted a műtétet? És a lábadozást?
Szia, Hannus
Szia :)
En pont igy vagyok :) csak ma vagyok 1 hetes.
Mennyivel massabb egy 1 hetes allapot a 2hoz kepest? :)
Hat nalam nem haskoto van hanem egy terdtol bordaig ero fekete kompresszios ruha. A mell reszen egy egyebkent egesz csinos fekete kompresszios melltarto. A ruhan alul nekem vagas van azon keresztul kell mindent elintezni. Nem szeretem :) a haskotod milyen?
En meg elegge gorbulok az elejen de ha mar eleget voltam fent majdnem egyenes vagyok de meg messze nem buszke jaras :)
M
Sziasztok!
2 hete volt hasplasztikaval egybekötött mellfelvarrasom.
Aki hasonló cipőben jár, szivesen veszem a tapasztalatokat.
Mikor tudtatok normálisan kiegyenesedve menni?😜
Ez a haskoto borzalom......😂🤣
Sziasztok!
Kb. mennyibe kerül egy fogyás utáni korrekciós műtét? Tudom egyénileg mondják meg, de mire számíthat az ember? Belsőcomb-, mellkas-, has és csípő körüli, ill. kar plasztika és az esetleges zsírleszívással együtt.
Előre is köszi a választ.
Nem mondod. De jo lenne. Hianyzik a mozgass pedig meg csak 6 napos vagyok.
Nekem mellplasztikat is csinaltak egybe ez neem lehet lassito tenyezo?
Egyebkent lanyok van itta valaki akinek szinten terttol bordakig er a kompresszios ruhaja? Olyan nagyon kenyelmetlen...
Sziasztok !
Ti mikor ültetek be először egy meleg kádfürdőbe? Már el bírná viselni a testem :). Ja és ti mikor voltatok először együtt a férjetekkel( vagy a nem férjetekkel :D) ? Üdv.Zsuzsa
Mindenkinek jó lábadozást!
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?