Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hasplasztika tapasztalatok fórum

Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

A fórumhoz képgaléria tartozik: hasplasztikázók képei
98510. Jozso89
2017. jún. 6. 18:42
Igen, engem is ez dühített fel és ezért törődtem bele a pestbe. Mert bárkit is kérdez az ember, hebegés habogáson, nyilvánvaló információk, széttárt kezeken kívül semmit nem tud senki mondani. Pedig nem egy olyan hű de ritka eset ez ahogy elnézem.
98509. Tibor 70 (válaszként erre: 98508. - Nonfredite)
2017. jún. 6. 15:55

Hát, valóban érdekes, meg inkább bosszantó... Mi várnánk a segítséget, információtt és kiderül, hogy az illetékes még nálunk is tájékozatlanabb.

Na mindegy, más irányból közelítjük meg a dolgot. Az exfeleségemnek van egy nagyon jó barátja az Augusztán. Egyetemi docens a melkassebészeten. Már beszéltem is az exemmel, hogy hívja fel a dokit, hogy nézzen utána.

98508. Nonfredite (válaszként erre: 98507. - Tibor 70)
2017. jún. 6. 13:25

Hát ez érdekes...mert most csinaltak neki egyszerre has és comb plasztikát..még mindig bent is fekszik..

Szerintem csak tudatlanokat ültetnek be ilyen helyekre...:(

98507. Tibor 70
2017. jún. 6. 10:31

Felhívtam az OEP debreceni kirendeltségét, hogy egy kis plusz infóhoz jussak (jussunk) ebben a témában. De ennyi hülyeséget egy csomóban tán még életemben sem hallottam.

Azzal kezdte a hölgy, hogy az OEP hasplasztikát semmilyen formában nem támogat. Miután rávezettem, hogy nagy fogyás, stb, miatt mégiscsak végeznek ilyen műtéteket, jött a következő hidegzuhany, hogy csak hasplasztikát támogat az OEP, más testrészen nem támogat hasonló beavatkozásokat. Mikor elmondtam, hogy nekem már volt derék és mellkasplasztikám is, végképp nem tudott mit mondani.

Szóval, még magát a beavatkozást sem ismerte az ügyintéző, hogy mi az az OEP-finanszírozott plasztikai műtét, arról meg végképp nem tudott mit mondani, hogy melyik kórháznak, vagy klinikának van szerződése az OEP-el ilyen beavatkozásokat végezni.

98506. Nonfredite (válaszként erre: 98504. - Tibor 70)
2017. jún. 5. 21:03
Nagyon Szivesen..:) Rem.segített vmit ez a kis info is :)
2017. jún. 5. 20:48

Na úgy látom itt egy kicsit bekavarodtunk.

Sajnos én támogatott műtétre nem vagyok jogosult,mivel én ikerterhesség miatt akarok plasztikáztatni- ,és az "sajnos semminek nem számít".(Ezt igazságtalannak tartom a rendszerben..ne haragudjatok!)

Tehát mélyen zsebbenyúlós a dolog.(((Itt 2 orvos a Klinikán műt(DEOEC),magánpraxis keretében. A 3.orvos saját magánklinikáján.

Ha van kérdésetek szívesen válaszolok! :)

98504. Tibor 70 (válaszként erre: 98503. - Nonfredite)
2017. jún. 5. 20:41

Köszönöm szépen

Holnap én is beleásom magam egy kicsit a keresésbe, megpróbálok utánanézni. Hátha sikerül. De jó lenne Debrecen...

98503. Nonfredite
2017. jún. 5. 19:51
Debrecenbe az Auguszta nevű korhazban azt mondtak.Es Miskolcon is van egy doki azi tamogatasra csinalja de a nevét nem tudta megmondani a srac.Mert az anyukajat műtötték
98502. Nonfredite (válaszként erre: 98501. - Tibor 70)
2017. jún. 5. 19:35
Szia.Pedig ott csinaltak holnap megkerdem a doki nevét.
98501. Tibor 70 (válaszként erre: 98499. - Andromeda db)
2017. jún. 5. 18:26

Szia

Mivel hajdú-bihari vagyunk, nekem is egyértelmű volt, hogy Debrecenben keressek orvost és kórházat. A Klinikán azt a tájékoztatást kaptam, hogy sem ők, sem a Kenézy nem végez bőrkimetszéses OEP-támogatott plasztikai műtéteket. Ezért is érdekelne, hogy Nonfredit ismerősének Debrecenben hol csinálták.

Gondolom, Neked nem OEP-es műtéted volt, de nekünk OEP-eseknek meg van kötve a kezünk, lényegesen nehezebb (jó) orvost, kórházat találni, főleg vidéken.

98500. Jozso89
2017. jún. 5. 16:20
Azért lett pest mert azt mondta az orvos. Tehát úgy indult a buli hogy lementem a háziorvosomhoz megkérdeztem hogy mi újság ezzel kapcsolatban. Ő azt mondta hogy fogalma sincs mert nem is hallot ilyenről, menjek el egy privát plasztikai sebészhez és ő majd elmondja mi a teendő. Mivel sehol nem lehet infot találni erről azon kívül hogy tele a net olyan cikkekkel hogy ingyen is lehetséges de se a menete se hogy hol indítsuk meg nincs leírva, így 12 ezerért a privát sebész elmondta nekem hogy pest szt imre kórház és adott egy telefonszámot hogy azon érdeklődjek. Mivel nekem ez a doki azt mondta hogy csak pesten és pécsen végeznek ilyen műtétet oep finanszírozással de még így is van költsége így kénytelen voltam ezt elfogadni. Miért hogy lehet ezt másképpen? Menjek be az oepbe vagy hol indítsam el Miskolcon ezt a dolgot? Egaáltalán nem szívem vágya ez a pest, sőt ha helyben csinálnák vagy Debrecenbe nekem az is 100x jobb lenne, csak erre a célra nincs 5-600 ezrem.
2017. jún. 5. 14:35

Sziasztok!

Mivel én Debrecenben élek,egyértelmű volt,hogy itt keresek orvos.

Tudtommal itt 3 orvos végez plasztikai beavatkozásokat.Lehet van több is,de én ennyit derítettem fel.S,közülük választottam ,hasonló szempontok miatt,mint amit Nonfredite említett.

Tájékozódjon mindenki a környezetében! ;)

Sztem megéri! :)

98498. Tibor 70 (válaszként erre: 98497. - Nonfredite)
2017. jún. 5. 09:59

Szia

Egyetértek Veled, én sem mentem volna a fővárosba, ha tudom hogy közelebb is csinálnak ilyen műtéteket.

Ha megkérhetlek áruld már el, hogy Debrecenben hol van ilyen lehetőség, mert a karomat én is szeretném még megcsináltatni. Mivel, nagyon közel van, legszivesebben Debrecent választanám.

Egyébként, nekem óriási csalódás volt a Honvédkórház...

98497. Nonfredite (válaszként erre: 98490. - Jozso89)
2017. jún. 5. 08:46
Szia!Már most elnézést a pestiektől de.Ne haragudj miert csak pest merül fel ha miskolci vagy??En Miskolc mellett lakok es Miskolcon csinaltattam igaz nem tamogatassal de semmi penzert nem mennék masik dokihoz!Egy ismerősöm anyukaja Debrecenbe csinaltatta kar lab has tamogatasra.Mondta Miskolcon is megcsinaltak volna de a dokija debreceni.Szoval az hogy Pest csak felkapott dolog...vannak olyan jok sőt..Miskolcon is.Nekem pl az is szempont volt hogy minden heten kontroll...raadasul ha vmi problema van a dokim max 1 ora es megnéz...Én a te helyedbe itt is keresgélnék...
98496. Moni1024 (válaszként erre: 98495. - Tille)
2017. jún. 4. 20:28

Szia, jelentkeztem a naplodba.

Koszonom ha beengedsz. :)

M

98495. Tille
2017. jún. 4. 17:22

Sziasztok!

Majdnem 5 hónapos kép a naplómban!

98494. Jozso89
2017. jún. 4. 05:50
Értem. Köszi szépen!
98493. Tibor 70 (válaszként erre: 98492. - Jozso89)
2017. jún. 3. 17:03

Szóval, az egész úgy kezdődik, hogy a háziorvost fel kell keresni, íratni kell vele egy igazolást a fogyásról. Kezdő súly, fogyás időtartama, jelenlegi súly. És hogy, mennyi ideje tartod ezt a súlyt. Következő lépés, kell kérni beutalót a megfelelő célintézménybe. Nem minden kórház foglalkozik ilyen beavatkozásokkal. Budapesten úgy tudom 3 helyen végeznek ilyen műtétet :Szent István, Szent Imre és a Honvéd. Én hajdú-bihari (Nagyrábé) vagyok és mint ahogy írtam, a Honvédba mentem.

Szóval, ha 19.-én van megbeszélésetek a dokival, akkor vidd magaddal az igazolást, meg a beutalót is. Ja, és utazási papírt is. Térítik az utazást is, még kocsival is.

A konzultáción elmond mindent a doki ami fontos. Megelőző vizsgálatok, műtét menete, lábadozás, stb. Azt, hogy mikor lesz a műtéted mi nem tudhatjuk, de ha saccolni kellene, kb. két hét és két hónap közé tenném. De ne találgassunk, hamarosan ki fog derülni...

98492. Jozso89
2017. jún. 3. 14:05
Én sem értem ezt a költséget, mert ha finanszíroztt akkor mi ez? Hogy lehet ezt elindítani, mert már nagyon zavar. Mindegy melyik kórházat hasracsapásszerűen kiválasztom és bebüfögök hogy kéne egy időpont vagy hogy működik? Te is máshol laktál? Hol lehet ezt megérdeklődni mi merre mert mindenki csak ködöl, tehát úgy zajlik hogy megkérdezek egy orvost aki tovább irányít máshoz aki szintén nem mond semmit csak olyat amit már eddig is tudok vagy 100x hallottam és 0 konrétum. Oepnél indítsam vagy kórháznál? Nem értem hogy direkt nem tájékoztatnak hogy lehúzhassanak vagy ennyire tudatlanok. Tudnál nekem ebben segíteni?
98491. Tibor 70 (válaszként erre: 98490. - Jozso89)
2017. jún. 3. 13:51

Szia

Hasonló volt nekem is a szitu. Sokat fogytam, nem annyit mint Te, de jogosult voltam az OEP-finanszírozott műtétre. Engem a Honvédban műtöttek.

Nem értem a 200 000-es költséget. Nekem semmibe sem került.

Még egy jótanács: Bár, nem láttunk Rólad fotót, de ekkora fogyás után valószínűleg más műtétekre is szükség lesz. Ennek tudatában vágj bele. Nekem már három műtétem volt.

Vannak megelőző vizsgálatok, amit természetesen meg kell műtét előtt csinálni. Általában vérvétel, hasi uh. mellkas rtg., altatóorvos. De inkább kérdezd meg a dokit, aki műt. Az a biztos...

Hogy megéri-e? A műtét után sokan elbizonytalanodnak, de később legtöbben azt mondják, hogy megérte.

98490. Jozso89
2017. jún. 3. 12:14

Sziasztok. Ledobtam egy kevés súlyfölösleget és nekem is plasztikázni kell a bőrt. miskolci vagyok, itt automatikusan adtak egy számot hogy hívjam fel DR Jósvay-t, a Szt Imre kórházban. Kérdeztem az oepes bulit mivel 90 kilo ugrott le és azt mondta hogy járható viszont még így is 200 ezres költsége van. Több kérdés is felmerült bennem.

Az egyik hogy lesz még többlet költség valamilyen apróbetűs részekre hivatkozva?

Megéri? Tehát olyan mint amilyet vár az ember? Csípőből is szednek le bőrt vagy az már nem tartozik a hasplasztikába? Mennyi időt kell kb a műtétig várni? Ehónap 19.re van időpontom. Valaki mondana valamit aki tapasztalt már ebben? Érdemes előtte vérvételt labort csináltatni és úgy felmenni? Mert senki nem mond semmit csak h majd ott megmondják mizu van.

98489. Emese21 (válaszként erre: 98488. - Moni1024)
2017. máj. 29. 08:40
Köszönöm
98488. Moni1024
2017. máj. 29. 07:13

Agyuagyam van. Nem adtam meg a linket. :)

[link]

Itt van mit tenni x hetesen. :) probald ki remelem segit. Csak hallgass a testedre. :)

98487. Emese21 (válaszként erre: 98486. - Moni1024)
2017. máj. 28. 20:55

Szia

Engem édekel,mert még mindig nem tudom magam 100%-ig kihúzni és szerdán leszek 6 hetes.Ha nagyon erőltetem akkor meg nem kapok rendesen levegőt.Meg is kerdezem a dokit,hogy ez meddig fog tartani. A képet várom :)

98486. Moni1024
2017. máj. 28. 11:55

Nekem sajnos nincs előtte fotóm, maximum a dokitól tudom elkérni aki dokumentál mindent. :) De utána képet tudok majd csinálni. :)

A másik ami miatt billentyűzetet ragadtam, hogy két hete kerestem hasplasztika utáni gyógytorna gyakorlatokat. Ha gondoljátok fogadjátok meg a tanácsait, de persze egyéni terhelhetőség és doki függő (javasolja e). Én ma már 3,5 hetesen csinálatam 50 hasprést. :)

98485. Emese21
2017. máj. 25. 10:06

Lányok !Nem akartok előtte utána képet feltenni (fej nélkül) ?

Csak én vagyok kíváncsi?Nekem pl sokat segített még a műtét előtti döntésemben mikor megnéztem,hogy miből lett a cserebogár.

98484. Nemeth0623 (válaszként erre: 98483. - Emese21)
2017. máj. 25. 09:46
Koszonom szepen
98483. Emese21 (válaszként erre: 98480. - Nemeth0623)
2017. máj. 25. 09:36
Nekem csak körömvirágot mondott a doki,mert teljesen egyénfüggő.Kenheted bármivel,ha olyan a bőröd vagy szépen gyógyul ,vagy sem.A császárommal nem foglalkoztam és most,hogy utána olvastam szerintem hipertrófiás volt a hegem.De akkor nem erdekelt és csodak csodája hajszálvékony fehér csík lett mind a kettőből.
98482. Emese21 (válaszként erre: 98479. - Vavacukina)
2017. máj. 25. 09:30
Mit mondott a doki,hogy mitől jöhetett szét???Hogyan tovább?
98481. Emese21 (válaszként erre: 98477. - Hannus)
2017. máj. 25. 09:08
Inkabb fürdés utan pezsgőzz :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook