Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hasplasztika tapasztalatok fórum

Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

A fórumhoz képgaléria tartozik: hasplasztikázók képei
98630. Szatina (válaszként erre: 98628. - O.zs)
2017. júl. 17. 20:19

Szia!

Szintén 6honapos vagyok.Minden oké edzek is keményen de igen nekem is szokott kemenyedni néha és kicsit puffadni is.De elmúlik hamar és nem is annyira vészes .

98629. Szatina
2017. júl. 17. 19:59
Sziasztok Lányok , visszatértem egy kicsit hogy megmutassam a ketkedoknek hogy érdemes belevágni ,a labadozoknak hogy szépek lesztek csak türelem.En most leszek 6 hónapos és boldog vagyok az új hasammal.Teszek fel képet. Mindenkinek sok sikert kívánok!
98628. o.zs
2017. júl. 17. 17:40

Sziasztok!

Volt valakinek hasonló?

Most vagyok már 6hónapos!

Olyan szépen beállt a hasam az elmúlt időben! Semmi puffadás semmi vizesedés.

A mult héten viszont nagyon elkezdett dagadni a köldök környékén és folyamatosan érzem olyan kellemetlen izomláz vagy feszítő érzés... nem nagyon tudom hova tenni!

Semmit nem csinálok mèsképp mint korábban! Nem is sportolok!

Az időre gondoltam de ennyire megviselne eddig meg semmi?

98627. Emese21 (válaszként erre: 98626. - Nóci1977)
2017. júl. 17. 00:17

Szia

Olvass vissza ,úgy emlékszem többeknek is volt ilyen problémája.

98626. Nóci1977 (válaszként erre: 98623. - Mona1975)
2017. júl. 16. 20:29
Szia Mona!Igen,rendszeresen jàrok kontrollra.Vitaminokat szedek,antibiotikumot kaptam újra stb..mint kiderült,vèrkeringèsi zavarom volt műtèt utàn.igazàból az èrdekelne hogy volt e valakinek műtèt utàni komplikàciója ...pl.bőrelhalàs.Ha igen,akkor mire szàmítsak?köszönöm.
98625. Dorinda (válaszként erre: 98622. - Picy81)
2017. júl. 16. 20:17

Szia.

Szerintem menj be a honvédba. Jó orvosok vannak ahol tuti végighallgatnak és alaposan végignéznek. Van plasztika is és tényleg nagyon oda figyelnek a betegekre.

98624. rozella25 (válaszként erre: 98622. - Picy81)
2017. júl. 16. 20:11
Szia ! Menj el egy olyan kórházba ahol van plasztikai sebészet, ott biztosan nem fognak elutasítani.
98623. Mona1975 (válaszként erre: 98620. - Nóci1977)
2017. júl. 16. 20:05

Szia Nóci!

Mona vaok,én is pár napja regisztráltam,de már írom a naplóm☺olvass bele,..☺

Kombinált plasztikám volt nekem is mellnagyobbitás hasplasztikával.Ma vagyok 13napos uj testemben☺Nálam minden rendben van,a hasammal mintha nem is történt volna semmi☺Hál istennek nagyon gyorsan regenerálódok☺

Nagyon sajnálom h veled ez történik...nem értem miért.??

Aki a legjobb tanácsot tudja neked adni az mindenképp a plasztikai sebészed...hivtad már őt?

Voltál már ellenórzésen..varratszedésen?

Én már 2x is voltam,nekem hasamon felszivódó varrat van...

2 ellenőrzésem óta Bepanten plus,krémmel kell kennem a sebeim 2 hétig...

Belsőleg szedsz valamit a gyorsabb regenerálódás érdekében?...aminosavak,sejt regenerálók,antioxidánsok?

Üdv:Mona

98622. Picy81
2017. júl. 16. 19:15

Sziasztok!!

Egy 35 éves elkeseredett anyuka vagyok.Van 3 szép gyermekem.3 gyerek 3 császár.Kettőt hosszába az utolsót alul.Szétcseszték a hasfalam,izmaim,köldököm..Ct leletem van hogy a vékonybelem ki van türemkedve a hasfalamon lévő résbe. 6évig dolgoztam fizikai munkát de már nem bírta a hasam.Sokszor fájt..Kértem a munkahelyemen könnyített munkát de inkább elküldtek hogy nem vagyok alkalmas.Sajnos lelkileg ez nagyon megvisel hogy minden nap az a látvány fogad a tükörben amit látok.Gátlásos lettem még a saját férjem előtt is.Strandra sem járok már emiatt.Voltam már orvosoknál sztk-ban,magán klinikán.Szinte kiröhögtek. Fél millióm nincs rá hogy megcsináltassam.Engem a strihák és a hegek nem zavarnak mert tudom hogy azok azért vannak ott mert van 3 szép gyermekem.Engem a hasfalam kitüremkedése zavar és a rés a hasfalamban ami egészségileg sem épp jó dolog.Munkát sem tudok így vállalni ami szintén megnehezíti az életem.

Tehát én csak azt szeretném kérdezni hogy létezik-e még olyan emberséges orvos aki nem hajt el egyből hanem segítene megoldani a problémám.Kérlek ha van tapasztalat hogy merre induljak el SEGÍTSETEK!!

98621. kira2424 (válaszként erre: 98620. - Nóci1977)
2017. júl. 16. 16:17

Szia

Doki mit mond?

A Betadinet mindenképpen használ , és segit a fertőzés elkerülésében 😉

98620. Nóci1977
2017. júl. 16. 15:07
Sziasztok!Mèg új vagyok itt.3 hete volt mell ès hasplasztikàm egyszerre.A cicimmel nem volt műtèt utàn semmi baj,de a hasam nagyon nehezen gyógyul,szètnyílt a seb is.Tud valaki tanàcsot adni?Köszönöm
98619. Dorinda (válaszként erre: 98618. - Kate16)
2017. júl. 16. 10:01

Örülök ha segít ez az írás.

Hát én nem akarok rosszat írni meg tiszta szívből kívánom,hogy legyen minden jó. De egy hét az nagyon kevés lesz. Ha magán alapon műtteted jóformán még csövek lógnak ki belőled. Napi 8-10órát talpalni egy hetesen szerintem nem nagyon fogsz bírni.

Ja és hajolni emelni nem szabad. Friss a vágás még nem forrt össze rendesen. Lehetnek panaszok.

Az a helyzet hogy egy hónapos vagyok lehet túl óvatos de még mindig az van ha leesik valami én ugyan nem veszem fel.

Erről mindenképpen konzultálj az orvosoddal. Az a bizti. De tiszta szívből kívánom hogy minden jó legyen😊😊

98618. Kate16
2017. júl. 16. 09:52

Szia Dorinda! Nagyon szépen köszönöm én is a segítséget, nekem október 2-án lesz a műtétem, sokat segítettél ezzel, le is mentem :)

Én egy hét után tervezek vissza menni dolgozni, kicsit pörgősebb helyre, sajnos nem tehetem meg, hogy otthon maradjak /kis bolt egyedüli alkalmazott/ mi a véleményed?

98617. Dorinda
2017. júl. 16. 07:53

Nos. Három nap múlva leszek egy hónapos.

Nekem is itt az oldalon rengeteget segítettek (amiért utólag is hálás vagyok). Gondoltam, aki a műtét előtt áll,valahogy én is segíteni szeretnék... szóval egybefoglalom a tapasztalataimat .

1. Ne félj a heg nem fáj, bazi nagy de nem fáj.

2. Ha van még idő a műtét előtt akkor a sport nagyon sokat segít a felépülésben, egy fit szervezet nem érzi meg annyira.

3. Legyen sok bő ruha. Nagyon jól jön hogy nem kell a gatyóval bénázni

4. Otthon legyen a párna alatt valami kemény ami fél ülő helyzetbe kiemel. Tökre jó hogy nem vízszintből kell felemelkedni hanem magasabbról.

5. Váltás haskötő. Sajnos tisztul a seb és tök jó hogy nem kell lesni mikor szárad meg.

6. Gézlapok előre haza. Sok kell .

7. Popsitörlö. Fürdésnél és egyéb dolgoknál.

8. Szívószál. Sokat jelent az első pár napban,hogy nem kell felülni minden egyes ivásnál. Mert inni azt kell. Napi 3-3,5lityi le kell,hogy menjen.

9. Szivacs. Kettő van. Egy ami deréktól lefele meg egy ami felfele. Nincs semmi bajom de csak friss seb,nehogy olyan baci kerüljön oda,aminek semmi keresnivalója ott.

10. Hintőpor. A melegbe sajna kicsit izzad az ember hajlamos kicsit kipirulni, nekem a babáknak tervezett nagyon bevált ja és fini az illata.

11. Ami kellhet és legyen kéznél, bőr fertőtlenítő, betadine, lázcsillapító, fájdalomcsillapító, hőmérő, olló, krémek(dermazin, lioton,flector, általános testápoló), fásli.

12. Lapos talpú szandi vagy kiscipő. Sajnos én magassarkús lány vagyok és venni kellett. DE NE PAPUCSOT. Az nem tartja a lábat és sajna ha csövekkel billegsz kell a stabilitás.

13. Klíma vagy ventillártor de minden képpen hűvös szoba. A komfortérzeten javít. Nálam hideg van és inkább takarózok. Sokkal jobb érzés.

14. SÉTA, SÉTA,SÉTA. Nem feküdni egész nap. Menni. És jön vissza az erő.

15. C-vitamin. A műtét előtt és után mehet az 1000-1500mg..

Hirtelen ennyi jutott eszembe,mi okozott nehézséget. Remélem lesz akinek segít ez a pár gondolat.

Mindenkinek szép napot.

98616. Dorinda (válaszként erre: 98615. - Domandi)
2017. júl. 14. 13:16

Oo de szupi.

Na majd mesélj mindenről😊 biztos nagyon szépike lesz

98615. Domandi (válaszként erre: 98614. - Dorinda)
2017. júl. 14. 12:05

Szia,

Molnár Béla Ákoshoz megyek, jártam több dokinál, volt aki abszolut csalódás volt nekem, volt aki szimpi volt, de végül a megérzésemre hallgattam, és - remélem - (a számomra) legjobb dokit választottam. Mához egy hétre lesz a műtétem.

98614. Dorinda (válaszként erre: 98613. - Domandi)
2017. júl. 14. 11:00

Szia..

Én sem vagyok itt rég óta de azért üdvözöllek😊

Kihez mész majd? Néztél már dokit?

Vagy mikorra tervezed a műtétet?

98613. Domandi
2017. júl. 14. 06:49
sziasztok, ahogy időm engedi olvasgatok majd vissza, és bekopogok a naplóitokba, előre is köszi h beengedtek. 4 császár és 40kg fogyás után, hasplasztika és mellműtét előtt állok ( fellvarrás + implant ) szép napot, jó lábadozást!
98612. andromeda db (válaszként erre: 98611. - Szabadoskinga)
2017. júl. 13. 21:13

De szuperül hangzik!!

Bárcsak nekem is ilyen könnyen menne!!!

Irigyellek benneteket...akik már múlt időben beszéltek a műtétről!!

98611. szabadoskinga (válaszként erre: 98610. - Andromeda db)
2017. júl. 13. 15:59
Minden a legnagyobb rendben lesz. En a mutet utan setaltam 1,5oraval. Mondta is a doki,hogy szuper vagyok. Ma vagyok 9napos es elfelejtem neha h mutottek. 😀
98610. andromeda db (válaszként erre: 98607. - Dorinda)
2017. júl. 13. 14:26

Köszi a bíztatást!

:)

2017. júl. 12. 22:11
Kepek a naploban. :)
98608. nya17
2017. júl. 12. 19:04

Sziasztok!

8 hetes lettem ma, rohan az idő! Még délutánra mindig bedagad és lelassul a járásom.

Kinek meddig tartott a dagadás? Tettem képet a naplómba!

98607. Dorinda (válaszként erre: 98606. - Andromeda db)
2017. júl. 11. 18:07

Persze sétálok mostmár tényleg nagyon megy,csak amikor hazaérek elfáradok,de ebbe belenyom hogy iszonyat meleg van.

Nem kell izgulni jó lesz nagyon.semmi sem fog fájni ezt garantálom😊

A vérhigito, szerintem már ez az alap dolog hogy műtét után kb 1-2hét, 10napig otthon szurizod a kezed.

Lesz majd kép,de egyelőre olyan kötés van a köldököm miatt rajtam amit csak a doki szed szét.

De csinálunk majd.

És tényleg ne izgulj jó lesz nagyon.

Bár engem az unalom szed széjjel.😁

98606. andromeda db (válaszként erre: 98602. - Dorinda)
2017. júl. 11. 15:37

Szió!!!

Örülök,hogy ilyen jól haladsz....))

Ez nekem is bíztatást ad.Sétálgatsz továbbra is?

Nekem pár nap van hátra...))-Izgulok.

Mindenki kap vérhígító injekciót???-nekem ezt nem mondta a dokim!!!.. :O

Majd képet tegyél fel léci!!!!

Várom :)

98605. Mona1975
2017. júl. 11. 12:31
Sziasztok!Mona vagyok,tegnapi uj regisztráló😊jó h rátok találtam,és remélem h sokaknak tudok majd segiteni saját tapasztalatommal.😊...kombinált plasztikai mútétem volt,hasplasztika mellnagyobbitással.😊Tegnap voltam 1 hetes😊Naplomban mindent lefogok irni előzményeimről,magáról a műtétről és az utána ,eddig eltöltött napjaimról...természetesen képekkel illusztrálva.😊💕
98604. Dorinda (válaszként erre: 98603. - Kira2424)
2017. júl. 10. 21:35
Mindenképpen. Folyamatosan majd fotózok és rakok fel;)
98603. kira2424 (válaszként erre: 98602. - Dorinda)
2017. júl. 10. 21:01
Teszel majd fel képet a pocidról? 😊😊
98602. Dorinda (válaszként erre: 98601. - Andromeda db)
2017. júl. 10. 20:49

Sziasztok.

Nos szerdán leszek három hetes. Minden tök franko azt az egyet leszámítva,hogy sajnos bevérzett a köldököm. A vérhigítót valoszinüleg nem bírja a szervezetem és elpattintott egy kis erecskét, ami nem tudott elállni. De a doki megoldotta a dolgokat. Ez úton is üzenem neki,hogy imádom. :)

Ezért sajna egy cseppet csúszik a varratszedés. Minden megy amihez nem kell emelni és hajolni. A vezetés már mehetne de végül még azt is hagyom nehogy baj legyen egy hirtelen mozdulatból.

A melóval szerencsém van mert nyáron csak pár fotózásom lett volna de azt lepasszoltam így szeptemberig csak pihennem kell.

Te hogy állsz?

98601. andromeda db (válaszként erre: 98598. - Dorinda)
2017. júl. 10. 18:40

szia Dorinda!

Hogy vagy?

Írj arról,hogy már miket tudsz megcsinálni...tudsz-e vezetni,sportolni,...főzni.))

Kiszedték már a varratokat?

Mikortól tudsz dolgozni?

Várom válaszod!!

A.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook