Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia! Olcsóbbat bármelyik kínai üzletben is kapsz.
Én egyet el is vágtam és övként használtam, így tudtan rendes fehérneműt hordani, mert olyan nejlon anyagúak.
szia
A Budagyöngye Bevásárlóközpontban van egy bolt, ahol a Lipoelastic termékeit árulják. Ezt ajánlotta nekem a doki, és nagyon bevált. De nem olcsó.
szia
dr Fekete Attila műtött
Sziasztok!
Október 18-án műtöttek körkörös törzsplasztikával a Honvéd Kórházban, TB-re. Túl vagyok az első kontrollon. Ha bármi kérdésetek van, szívesen válaszolok :)
Koszi az infot
😊
Sziasztok! Ma vagyok 1 hónapos :)
Egész jól vagyok. Az egyik drai cső helye még elég sokat fájdogál. Az orvos szerint ez még jó ideig normális. Már nagyon sokat tudok járnálni. Félig hasra fordulva alszok. Ma teszek fel képet is. A hegem szerintem szépen gyógyul. A köldököm néha estére elég piros. Ti hogy vagytok?
Szia! Válaszoltam :)
Egyébként ha jól tudom a hasplasztika előtt mindig javasolják a fogyást. Csak utána van értelme plasztikáztatni. A zsírleszívásról nem tudok nyilatkozni!
Szia irtam privit. Sziasztok!
Szeretnék megszabadúlni a hasi feleslegemtől.
Elég sok a zsír rajta.
Ilyenkor is hasplasztika javasolt vagy inkább a zsírleszívás?
Jó reggelt, korán reggel a beöntésről:
:DDDD
En is kaptam a Szent Imrében, de nekem azt mondta a nővér, ha otthon elintéztem volna (hashajtással), akkor ott nem adott volna.
Sajnos a tv-vel nekem is ilyen tapasztalatom volt, de legtöbbször a folyosón bandáztam...
Ja, ami a kórházról fontos infó, hogy a büfé hétvégén nincs nyitva és pénteken is csak du 2-ig! Nyilván bent leszel legalább 7 napot, tehát fog érinteni a hétvége.. Hétvégén a kórház előtt lévő Lipóti pékségbe lehet kimenni kv-ért vagy péksütiért ;)
Ahogy beérsz a kórházba, adni fognak beöntést (engem ez meglepetésként ért..., azért írom le, h felkészülhess..).
Minden nap kapsz majd véralvadás gátló injekciót, nekem bekékült tőle a karom és fájt.. igazából attól függ, h milyen színű tűvel adják (a sárga fáj, a fekete jóóóóóóó )
Abban a szobában, ahol én feküdtem, a tv távirányítóján a bekapcsoló gomb rossz volt, és csak úgy lehetett beüzemelni, ha konnektorba ki-be dugta az ember, ami nem lett volna gond, ha a tv nem 2 méter magasan lett volna a falon.. tehát hasi műtöttként elég volt ki-be kapcsolgatni... :D én vittem magammal sorozatokat letöltve + tabletet, és azt néztem többnyire..
Szia!Képeket találsz a galériában. Többen vezetnek naplót, ott "kopogni" kell. Szerintem a hozzászólásokat olvasva rengeteg információhoz lehet jutni. Ha konkrét kérdésed van, valaki biztos mindig válaszol ;)
A kórházhoz, orvoshoz én nem tudok hozzászólni. Nekem a Honvédba csinálták.
Sziasztok!
Még szeretnék 20 kilótól megszabadulni, de iszonyatosan nehezen megy! Pm alulműködésem van, meg IR! Szóval eléggé nehezített helyzetben vagyok! Már sikerül 12 kilót fogynom, de nem nagyon bírom elviselni már a kötényhasamat! Hasplasztika utáni fogyás hogyan befolyásolja szerintetek a már meglévő plasztikát? Áprilisra tervezném a műtétet, de hónapok óta nem tudom lejjebb gyűrni a súlyomat! Félek, hogy az 5 hónap alatt sem fog motszanni! 😫 s
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?