Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Milyen jó Neked. Gyors felépülést kívánok! ❤
Kitartás! Napról napra jobb lesz!
Túl a műtéten.
Fáj, de nem vészes.
Csütörtökön végre én is láthatom már mert varratszedés lesz...én már majdnem teljesen kitudok egyenesedni...de egy zuhanyzás már nagyon jó lenne
Köszi a válaszaitokat!
2 óra és indulok, mert 1re ott kell lennem és 3kor műtenek.
Utána jelentkezem!
Kitartás! Ha tudsz írj nyugodtan! Minden rendben lesz!
Igen a köldökömet is átrakták! Már nagyon kiváncsi vagyok mi lesz belőlem! :-) nálam is napról napra jobb csak ez a tartás nagyon húzza a derekamat! Estére szétszakadok! Amúgy sokkal rosszabbra számítottam! :-)
Bocsi, ugrott a gépem, nem ide szántam.
sárga-, fehérrépát, zellert, mandarint, krumplit
szia...igen vezetek már mert mindenhova sajnos nem tudnak elvinni...minden nap egyre jobb gondolom neked is..hát én cm nem tudok de szerintem nekem ennyi nincs...neked köldökáthelyezés is volt???
Nekem is ikreim vannak! :-) 71 cm a vágásom, igaz elég nagy darab vagyok! Izom varras is volt nálam is! Vezetni is vezetsz már? Én sem fekszem egész nap csak amennyit a szervezet megkíván! Még várok 1 hetet a munkába menéssel! Kitartás!
Szia....a vágásom szinte deréktól derékig van..nekem ikreim vannak tényleg csúnya volt a hasam...varrtak hasizmot is...én nem szedtem egyszer sem fájdalomcsillapítot mert magában nem fáj csak ha mozdulok..kiegyenesedni lassan sikerül csak még nem kényelmes...elvileg csütörtökön varratszedés lesz..remélem utánna még ennyire se húzódik majd..én az altatástól féltem de semmi gond nem volt..mivel ülő munkám van én már 1 het után dolgoztam óvatosan...itthon meg szinte mindent persze nem emelek nehezet de minden mást igen...nekem a dokim azt mondta nem kell feküdni...
Szia! Leon250! Hogy állsz mit tudsz csinálni? Egyenesedsz már? Fájdalom csillapító kell még? Mikorra ígérték a varratszedést! Mekkora a vágásod? Koszi jobbulást
Szia! 9 napos vagyok! Tulajdonképpen tényleg nem fáj! Csak kellemetlen! Az első hét hamar elmegy! Fekvés ülés, alvás ! :-) Azért a fájdalomcsillapítót ne sajnáld magadtól! Igaz nekem nem a hasam fájt hanem a fekvés miatt a derekam hátam stb! Mindig kevesebb kell! Már napi 1 elég de mint írtam a döntött tartás miatt a hátam fáj! Kicsit húzódik , kicsit ég! Én nagyon féltem a fájdalomtól de kellemeset csalódtam! Minden rendben lesz!
Sziasztok....nekem 10 napja volt a műtétem...hát az első hét nem volt egy könnyű menet...alapvetően nem fáj de ha megmozdulsz az nagyon rossz..de minden nap egyre jobb
Szia!
Holnap lesz a műtétem, mennyire volt vészes az első hét?
Köszi, reménykedem , hogy nekem sem fog!
Szia Emese21,köszi a válaszodat,esetleg írhatnék neked privát üzenetet?
Szia
Nekem nem ürült semmi.Sztem ez alkat,vagy szerencse függvénye.
Engem ő műtött magánban. Nem az a bratyizós típus,de sztem érti a dolgát .Ha bármikor bármilyen problémám,kérdésem volt (pl.szolizas,úszás,viszked a hátam közepe:) )írtam egy üzenetet és válaszolt ahogy ráért.
Sziasztok!
Január 12.-én volt a Hasplasztika műtétem, sérv vagyis izomvarrással együtt! Ha bárkinek bármi kérdése van szívesen válaszolok! Egyetlen kérdésem volna, hogy a savó kinek mikor kezdett ürülni?
Szép napot Mindenkinek!
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon,hasplasztika előtt àllok,köldöksérvem ès teljesen szètnyílt hasizmom van.Egyelőre csak Dr.Görcsi Jànossal konzultáltam a Szent Imrében.Nagyon èrdekelne a vèleményetek róla,kérlek ha valamelyikőtöket ő műtötte meséljétek el a tapasztalataitokat vele.
Előre is köszi a válaszokat!
Szia! En beszeltem olyannal aki igen es semmi problema nem volt. Azt mondta meg kevesbe nyult meg a hasa mint a mutet elotti terhessegenel. Csak arra kell figyelni hogy ne hizz meg tulsagosan es nem lesz baj, johet a baba! :)
Sziasztok!
Október elején műtöttek nem volt komplikációm hála az égnek. Az lenne a kérdésem: Szoli heti 1x mikortól???
Sziasztok
Van esetleg valaki akinek nehezen gyógyult be a köldöke?
Én nagyon szenvedek vele. A mai napig folyik belőle a savós cucc :/
Engem dr. Németh Tamás fog szépíteni. 😊
Téged?
nekem azt mondta az orvos három hét,hacsak nem bányában dolgozom.
További ajánlott fórumok: