Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
De izgalmas... az enyém április 12-én lesz.
Még 87 nap.😊
Sziasztok
Kezdek aggódni,mert egy kis hasazástól bazi nagy izomlazam van még mindig.Meg olyan furcsán rossz érzés miközben dolgoztatom a hasizmaimat ,nem is tudom megfogalmazni,olyan mint ha nem is hozzám tartozna...mar 9 hónapos leszek és kezdek elbizonytalanodni,hogy ez egy termeszetes folyamat :(.Volt vkinek ennyi idősen is izomlaza?
Én elliptikus trénerezem itthon.
Remélem azt 6 hét után light verzióban el lehet kezdeni.
Szia.
Mindnekinek nagyon más. Van aki hat hét után fut én 3hónapot vártam vele. Gyors gyalogolni kezdtem el kb az 5.hét után.. de a nagy edzésekhez elég nehez visszaszokni sajna😐🙄
Kevesebb, mint 2 hét van a műtétemig.
Már nagyon várom!!!
Utána meddig nem lehet sportolni?
Lassan egy éve műtöttek, (februárban) nekem két helyen is kinyílt a sebem, jött a savó hetekig, majd szépen összeforrt.
A mai napig ezeken a helyeken a hegem vastagabb, bár a többi részen szépen fehéredik, ott még mindig bordós/lilás.
Szia.
Ezek a pici nyílások szépen össze fognak húzódni. Nekem az egyik csípő lapátnál nyílt szét. Pár napig engedte a savót,de aztán összeforrt... bár megjegyzem lehet csak én vagyok speciális eset,de a hegem mindenhol fehér ott sötétebb pirosas lilás,de szerintem az is fog fakulni.
Június 29én műtöttek🙃
Sziasztok!
november elején műtottek ,minden rendben lenne de 2 napja feszít a hasam és fel vagyok puffadva kb mintha 4 hónapos terhes lennék (nem lehetek :) :) )wc-n voltam nincsenek bélgázok mit csináljak valaki segítsen
Sziasztok!
Én új vagyok közöttetek egy fontos kérdésem lenne..jövőhéten csütörtökön lenne a hasplasztikám viszont március 1 én mennénk nyaralni..szerintetek addigra leszek olyan állapotban hogy eltudok menni?Vagy halasszam el a műtétet?köszönöm előre is...
Szia! Nekem azért javasolta az orvos, mert behúz nagyon a hegem. Egyébként nem csúnya, csak a doki szerint puhítaná a heget a lámpázás és akkor nem lesz a heg kemény. Az a baj, hogy nagyon drága és nem tudok senkit aki tudna adni kölcsön. Egyáltalán az én problémámra biztos használna? Egyébként híztam két kilót lehet csak attól van az egész, bár a műtét utáni képeimen is látszik.
Köszi a választ!
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?