Hármas sex? (beszélgetés)
Nanana., neked akkor annyi :-)
Az lesz de nem higgadtan.Igaz nem szokásom kiabálni az akkor van ha végképp plafonon vagyok.Egyébként ha megint beszól akkor fogom kiosztani.Szerintem erre már rájött és most azért lapít.
Hagyd csak a pocakom nem ér azon keresztül befűzni.Egyszer megadom a címem és behajtom a sok fincsit ám tőled.
Tanits, nevelj,szórakoztass!:-)DE.. .vannak dolgok amiből nem lehet engedni. Higgadtan beszélgess vele. Kérdezd tőle,ha te ezt tennéd jónak tartaná? Nyugi, nyugi :-):-)
Azt csak szeretnéd ma biztos nem.
Szin igaz de bánj vele nagy szeretettel. Remélem hálás lesz érte :-)
Tudod mit most inkább szólni sem akarok hozzá.Most behozta az elmúlt 3-4 hét szünetet.Pedig úgy örültem neki.De hogy nem lesz szex amíg nem békít meg az is hót ziher.Mert hjogy nem megyek abba bele hogy a probkémát nem megbeszélve szexel próbáljon megbékíteni mert attól a probléma nem oldódik meg csak eltolódik.
Nem fog.Ez tuti.Csak hogy is működik egy jó házasság?Kompromisszumokkal.Ha én engedek bizonyos dolgokba ő is engedjen bizonyos dolgokból.Ha én szex terén az ő kedvéért megteszem amit szeretne akkor szerintem jogos lenne az elvárásom hogy ő is megtegye.Mostanság minden reggel volt jóformán kivéve ma.Megis van a reakció rá.A boltba félrerakattam tegnap kenyeret de nem értem vissza időbe addigra bezárt.Ő ment kenyéré és a boltos magyarázott neki.Erre fel hogy reggel nem volt szex meg a bolt egyből elkezdett kötözködni.Kellett örülnöm hogy nem, csinálja!!hah.
Arról volt szó hogy ma tyúkot koppasztok ha ő a nappalin dolgozik.deeeeeeeeeeee könnyebb volt velem kötözködnie mint például beismernie hogy nincs kedve ma dolgozni.Meg könnyebb volt belém kötnie hogy" a konyha egy hét múlva sem lesz rendbe ő aztán nem vágja"
De hogy beismerje hogy lusta levágni azokat a tyúkokat azt nem.egyszerűbb engem hibáztatni belém kötni.Egy óra alatt rendet vágatam a konyhába a nappaliba és a szobába is miután ő urasága abbahagyta a duzzogva tv-zek műsorát.
És ezek után legyek elnéző és kedves és szexi az ágyba.Férfiak azt mondjátok meg hogy???????????????????????????????????????????????
Gondold meg, vagy kefe, vagy hajtás.. .:-):-):-)
Majd keres egy másik nőt titokban, aztán leshetsz:))
Na szívem szerint szóltál de nyugi itthon is van meló csak nincs szívem hajtani.
Szerénységed máris lenyügözött :-):-)Mégiscsak kell az a hármas :-):-)vagy a rudid dolgoztasd meg jobban :-)Küld hozzám fát vvágni :-):-)majd nemlesz este kedve semmihez :-):-):-)A csokit meg megesszük mi :-):-):-):-)
HÁT TEHETEK ARRÓL HOGY ILYEN JÓ NŐ VAGYOK?
és szerény:)))))))))))))))))))))))))))))))))
Hát nem volt semmi:)))Én örültem hogy végre alhattam és Ronikám is eléggé hagyott.Szóval... de egy esti kihagyást bír csak cérnával újabban.Pedig rosszul fog járni mert ha besokallok lesz ott egy-két hét szünet is.És kezdek már besokallni.tudjátok ha valaki két három naponta eszik édeset az nagyon finom nagyon szereti.DE ha mindene nap napi többször bekajol, aztán kell a fenének az édes .Hát így vagyok én a szexel,sajna ez van:))))
Pedig tudja ezt a kedvesem is de mégis nem bír magával.
Gondolhatod hogy mi sem direkt csináltuk.Biztosak voltunk benne hogy alszik már.
Majd holnap elmondod hogy izlett a győri? :-):-)
Tsaje nem szereted a jó mókát :-)?
Igen már legutóbb a rudim úgy csinálta.Szóval ma reggel elmaradt kivételesen de már délután nem bírt magával.Úgyhogy az estém be van táblázva gyerekeke.Menek fürdeni és ha elaludtak....
Úgy látszik nem lehet elég korán kezdeni a felvilágosítást ezügyben...(jó magam passzolom az élményt amúgy)
[link]
(lejjebb kell görgetni a bunkó otp miatt)
Van egy technikám:-)hajvágóval levágni majd jöhet a borotva :-):-):-)Útána a "győri édes ":-):-):-)
Mogyorós és nélküle. Van:-)Egyegy. Kiló elég?:-):-)
Ezért nem ragaszkodom a szőrtelenítéshez. 3 napig nem koplalok egy kis szőr miatt.:)
Hát ott esetleg mert vagy 3 napig nem volt semmi mert még a bugyit is alig bírtam elviselni.
ÉDES AZ HOZZÁNK IS JÖHET MINDEN MENNYISÉGBE DE SZÓLOK ELŐRE HOGY ÉN CSAK OLYASMIT ESZEM ESETEK NAGYTÖBBSÉGÉBE AMIBŐL A GYEREKEIMNEK IS JUT.SZÓVAL A LÉNYEG A LÉNYEG HOGY SOKAT KÜLDJ:)))))))))))))))))))
Zsannciiii...egy kis sütikét nekem is...:-):-)
Akkor csillagközi kex volt?:-):-)
Na itt egy tipp hogy mit próbálhat ki a párod a kipattogzás ellen.Mikor előszőr csináltam háát az durva volt.Nem volt éle azt hittem azaz új.És mire nagynehezen leborotváltam.... ráadásnak több helyen megvágtam.Szóval szegény rudim teljesen beizgult és simogatott volna de hozzám se érhetett mert ahogy visszafelé húzta a kezét én a csILLAGOKKAL SZEMEZTEM.
Én most vagyok emberek!!! remélem ti is.
Remélem, hogy finom lesz minden. Az biztos, hogy többfélét főzök, sok idő megy majd rá, de remélem, jól sikerülnek. :)
Finomat főzzél, ha megérdemlik a vendégek!:)
További ajánlott fórumok: