Hármas sex? (beszélgetés)
Verocska
Kicsi szivecském:-)
Majd egyik éjeli álmodban szervezek neked egy csodásan romantikus légyottot,nogy hetekig nyalod a szádat utána:-))
Ne most lopta el mama az összeset úgyhogy most tényleg van egy kis nyugim.De lehet inkább kihaszálom az időt és feladom a Rudi levelét a békesség kedvéért.NEm tom.Semmi kedvem elmenni fúj a szél fáj a fejem.ahhh.
Visszatérve édes kettes megszervezése még megy de ha tegyük fel tudunk táncolni is ha nagy nehezen rá is tudom venni szépen egymásra hangolódnánk,mire jönnénk haza????Négy teljesen felspanolódott gyerekre akik a hangulatot ahogy kell el is űzik.Ahol nincs gyerek ott lehet ilyen szép romantikus estét szervezni.Vagy....anyósom átjön miután roni elaludt és a gyerekek tv-nek és mi akkor lépünk le másfél órára.De ez elég kivitelezhetetlemmek tűnik mert az hót ziher hogy Roni felébredne a mama nem tudja visszaaltatni ....és lőttek az estének.Hát igen nehéz szexinek és romantikusnak léenni négy gyerek mellett max a sötétbe .
Hiába Verocska, a férfiak nagy része így működik. Egy jól sikerült, kellemes hangulatú estét egy fantasztikus szexszel koronáznak meg, a nővel, akit szeretnek. És ezt én nem negatív értelemben mondom. Gondolj bele: kettesben vagytok, senki és semmi nem zavar benneteket, csak egymásra figyelhettek, nem fantasztikus így egy kis szeretkezés? Nyilván nem annak kell benne lennie, hogy ez kötelező, és mindent kizárva csak AZ lehet az est vége, ezt a párodnak is el kell fogadnia. Értse meg, hogy annak az estének rólatok kell szólnia, tartalmas, őszinte, lelket tápláló beszélgetésekkel, ölelésekkel, meghittséggel, és persze szeretkezéssel. Szerintem egy ilyen kellemes hangulatú este után Te is nagyon-nagyon vágynál a párodra, és az összebújásra. Nemde?
Viszont!
Ilyet akkor érdemes szervezni, amikor rendben vagytok. Ha mosolyszünet van, nem érdemes ezzel megoldani, mert akkor arról szólna a beszélgetés, hogy mindketten a sérelmeiteket hozzátok elő. Egyáltalán nem lenne meghitt. Viszont ha minden rendben van veletek, lehet annak örülni, hogy vagytok egymásnak, és vannak gyönyörű gyerekeitek, stb. Az élet szép dolgairól kell ilyenkor beszélgetni, nem a sérelmekről.
Lehet hogy megszervezek egy ilyen kettesbe töltendő estét.De ahogy a kedves férjemet ismerem automatikus szexel folytatott estét tervez tovább.Megvan annak a helye és ideje de hogy mindig????...én ezt nem értem.Na mindegy.
Egész megjött egy ilyen kis családi idillhez.Ha nem jön közbe a hétvégén szerintem megszervezek egy kajáldád ugyanis ehó végén lesz a szülinapom.És így talán a csizmám is meglesz amit kinéztem magamnak.Nagyon szuper bokáig műbőr a lábszáron kötött oldalt három nagy gombbal ez most marhára tetszik nekem.
Mikor összejöttünk, jártunk el bulizni, táncolni, meg volt, hogy csak úgy kettesben beültünk valahova, volt olyan hely, ahol el lehetett bújni, és hajnalokig beszélgettünk, meg hülyültünk, aztán még hazaérve szexeltünk egy nagyot.
Mostanában már nem járunk így el sehova sem, egyáltalán nem is hiányzik. A buli nálunk is abból áll, hogy vagy mi megyünk a barátainkhoz, vagy ők jönnek hozzánk, nagyokat eszünk, és beszélgetünk. Csak a szex része nem változott! Szerencsére!!! :D
Én is kemreülök ha buli van.Mondjuk nálunk már az is buli ha szalonnát sütünk vagy közösen ebédelünk anyósékkal.Amire nem is emlékszem mikor volt presedens.Mostanság nem.Na akkor lehet hogy összehozok egy meglepi kajáldát.
Igazatok van de tegnap nagyon felidegelt aminek a kedvenc fórum pasink itta meg a levét:Dewike
Szóval ma már elvittem a külköket oviba elaltattam Ronit tornáztam és fájlalom a fejem.Ja és vettem gerimre egy ben10-es nacit karácsonyra.Vásárolgatok.Tegnap öcsém megint lecsúsztam egy társasról.Monopoly ovisoknak.650-é ment el és amiket találtam azok 2000-nél kezdődnek úgyhogy megint szívtam.rudinak kinéztem fadobozba egy számológépet és egy tollet.Na mondom nyomok rá de annyira nem érdekel megnyerem e úgy se érdemli meg...hát nem megnyertem????
A társasról másodperc ekkel a licit lejárta után értem od úgy csúsztam le.Szóval csak hogy ne unatkozzak.
Dewike te is ilyen gyerekes szoktál lenni?Csak mert férfi vagy:)))))))))))))-----)
Miért is kaptatok össze? Illetve miért van most köztetek ez a kis mosolyszünet? Nem vágta le a tyúkot, meg kötözködött?
Én sem értem, mire jó az, hogy úgy viselkedik egy felnőtt férfi, mintha gyerek lenne, és duzzog. Holott csak annyit kellett volna mondania, hogy nincs kedve dolgozni. Mennyivel egyszerűbb lett volna...
Sziasztok "hármasozók"! :)
Itt vagyok ám, olvaslak benneteket, csak nem tudok sokáig a gép előtt ülni.
Verocska ne bosszankodj, hagyd rá rudidra, hagy duzzogjon, úgyis csak sajátmagát bünteti vele.
Én gondoltam rátok, de olyan finom lett, hogy elfogyott mind, a vendégeim megették. :)
A nyelvtanulásra visszatérve, ma is inkább franciáznék, mint angoloznék... :P
De mire hazaérek, és eltakarítjuk a romokat a tegnapi ebéd után, már csak arra fogok vágyni, hogy bedőljek az ágyba, és aludjak egy nagyot.
Na sziasztok, jó reggelt mindenkinek!
Megérkeztem én is. A hétvége zsúfolt volt, sokat főztem, de szerencsére minden nagyon finom lett, hála az én Legjobb Barátnőmnek, aki ugyan messze lakik tőlem, mégis sokat segített!
Miután hazamentek a vendégek délután, a párommal megkoronáztuk az ünneplést egy jó kis - pár órányi - szexszel. Fantasztikus volt! Közben meg-megpihentünk, hülyültünk, sokat nevettünk, imádom az ilyen együttléteket. És ha van lehetőségünk rá, ki is használjuk, hogy nincs baba, így szabadon, akkor és annyit szexelhetünk, amennyit szeretnénk.
Most viszont hulla fáradt vagyok, és ma még angolra is kell mennem délután... :(