Hármas sex? (beszélgetés)
Ha csak kicsit fáj a fejem akkor nekem is el szokott múlni.Sőtt ha tknyos vagyok és nem kapok levegőt a végére teljesn kitisztul az orrom már bocsika a részletezésért.
Egyébként nem értem hogy mért használják kifogásként egyes nők mindig a fej fájást.Én csak akkor mondom ha tényleg fáj.Ha nincs kedvem azt is megmondom.Na de rudikám a veszekedés lezárásaként ilyen kiporolós szexet tervez.Olvastam hogy a férfiaknak izgató ha a fenekükre csapnak ezért azt hiszik hogy a nőknek is izgató és ezért akarják csinálni.Úgy vettem észre hogy Rudimnak izgató de mindig csak érzéssel csinálja hogy ne fájjon.Azt mondta hogy előszőr ő aztán én is ha akarom de engem nem izgat a gondolat.De felvetetettem hogy mért nem kettesbe megyünk el valahova.Ne mindig szexel tegyünk pontot a kellemetlenségek végére köztünk,hanem egy kettesbe töltött egy másfél óráról ami nem a szexről szól.Ekkor elakadt de ezt mondta utána hogy jól van de csak miután.... szóval érted.De aztán belementem jól van szervezd meg de aztán megünk kettesbe egyet sütizni.azt mondta hogy megegyeztünk.És így hátha bevezetődik hogy péntekenként mi egymásra szánunk 1-1.5 órát.Szeretném de ne szexel mert arra van lehetőség este reggel amivel valamelyikel élni is szokott a drága.
:)))
Nem vagyunk egyszerűek, mi nők, de pont ettől vagyunk szerethetőek és szuperek! :)))
A helyszín változtatással nekem nincs problémám, nem szokott gondot okozni. A fájdalom... volt már olyan hogy fájt a fejem, mikor közeledett a párom. Hagytam magam, és a végére, láss csodát, elmúlt a fejfájásom. :) Olvastam erről egyszer valamit, hogy az orgazmus fájdalomcsillapító hatású is, tehát a fejfájást indokul használó nőknek éppenhogy szexelniük kellene, hogy elmúljon.
Én pl ritkán szeretek máshol szexelni mert ha valami kényelmetlen akkor tutkó hogy nuku orgi.szóval ágyban párnák közt.Játszadozni lehet akárhol ez ellen nincs kifogásom csak az orgi csak kényelmes helyzetbe jön össze.Ha fázom vagy fáj valami vagy éhes vagyok na akkor megint nehezen jön össze mert nem tudok koncentrálni.
Nektek pasik könnyű mert ki-be ki-be és már jön is az orgazmus de nekünk nőknek azért több kell.Van olyan ha nem elég mélyen csinálja akkor azért nem jön össze vagy ha túlspanol szóval...hát igen:)))))))))))
Tényleg rossz ez a kenyér dolog, júniusban én is felfüggesztettem a kenyér evést, a korábbi egy szelethez képest semmit nem ettem, és valóban (nem csak emiatt, de biztosan hozzájárult ez is) ment le rólam pár kiló. Ezt tartottam egész nyáron. Most már megint eszegetek, jó ízűen mindent, vissza is jött 1,5 kg, amit már érzek magamon.
Szerencsére én mindent ehetek, bár, a múltkor észrevettem, hogy a hagymától másnap fájt a gyomrom (körözöttet ettem). Más formában nem bánt, mondjuk előtte még így sem bántott.
he he he
eszek kenyeret de csak mértékkel az eddigi 2-3 szelethez képest.
Semmi maradékot nem szoktam kidobni, mindenből lehet valamit alkotni.
Egyébként én már nem csinálok sült krumplit, ill. megfőzöm a krumplit, és tepsibe borítva kevéske oliva olajjal megspriccelve átsütöm.
Ez így van de nézd mit ettem.:
Tegnapról maradt fél csomag előfözött rizs kb egy össze marék sült krumpli ,én ezt beletettem serpenyőbe nyomtam rá fokhagymapasztából fél diónyit, jobb lett volna friss de ha nincs. . . jó a szamár is. Kb egy kanál majonézt. Aprítottam bele párizsit ez kicsit kínais jellegű kaja lett. Szeleteltem paradicsomot külön mellé de az egyvelegbe belekevertem nyers paprikát is még. Hozzá egy kis szelet kenyér forró tea és olyan jót vacsiztam hogy el se hiszitek. Unom már a mindig sült krumpli sült fasírt nuget ilyesmit. Újítani akartam sokféle ízt érezni egyszerre. Ez egyszerű de gyors kaja volt.