Hármas sex? (beszélgetés)
Csak úgy ajándékozzunk, ha örömet okozunk vele, de ezért törekszem a praktikumra is.
Az én párom is ugyanezt szokta mondani. Illetve, ami nincs meg neki, de szeretne, az olyan horribilis összegű, hogy ahhoz max. hozzájárulni tudok, de megvenni nem.
Mi is szűk családi körben ajándékozunk, de így is épp elég nekem is. :) És bár tényleg nem arról szól a Karácsony nálunk, ki milyen nagy ajándékot vesz a másiknak, mégiscsak olyat szeretnék mindenkinek adni, aminek örülnek is.
Mi csak a szűk családban ajándékozunk, de az is épp elég. Ráadásul kisebb lánykámnak novemberben van a születés és névnapja is, férjemnek névnapja decemberben. Na és milyen ajándékot lehet venni egy férfinek, aki szerint, "neki mindene megvan, amire szüksége lehet".
Neked is szép napot! :)
Nekem sincs ötletem, ki mit kapjon Karácsonyra, így tegnap küldtem egy körsms-t az érintetteknek, hogy legyenek szívesek gondolkozni a dolgon, mit szeretnének, mert szűkös anyagi helyzetem miatt szeretném két hónapra elosztani a vásárolnivalókat. Persze tervezek majd egy kis saját készítésű meglepit is, de a többit kérdezem. :) Viszont, ahogy az ilyenkor lenni szokott, senkitől sem fog konkrét válasz jönni, így megint nekem kell kitalálnom, ki mire vágyik. :)
A párom lánykájának már az egyik megvan, mármint az, h mi lesz. A Color Me Mine táskát szeretne, az egyik gyerekcsatornán reklámozzák, és említette a múltkor, hogy azt szeretne Karácsonyra. Keresgéltem, és annyira nem is drága, mint amennyire gondoltam, hogy drága lesz. De ezt még mondani kell majd az anyjának is, nehogy ő is vegyen neki ilyet. :)
A nős-házas témában biztosan van különbség, mert már más férfitól is hallottam ezt a megkülönböztetést, csak azt nem tudom, mi volt az. :) Dewi! Elmondod mi a különbség a kettő között?
Szép napot mindenkinek!
Karácsonyi vásárlás? Ötletem sincs ki mit kapjon....
Nős, vagy házas? Mi a különbség? Ezen még sosm gondolkodtam.
Mit szerettél volna venni neki?
Én meg épp most készülök elmenni a városba kb dél körül jövök haza.egy árva fitying sincs nálam pézt kell kivenni.
Nagyon szép bizony, de nekünk is hiányoztál már kedves..
Na épp most tisztáztuk kedves dewikével hogy ő nem nős hanem házas.A különbség mi lehet itt a nagy kérdés.Képzeld tegnap elkezdtem volna karácsonyra vásárolni ajándékot neten és elfelejtettem a lejárati időt és Ricsikém nagy vágyairól lecsúsztam.Úgy szidtam magam mint a bokrot.
Olvaslak Titeket közben (ezt a fórumot), csak sok minden van most (4 nap alatt intenzíven pihentem, nagyon jó volt otthon lenni, de sok angolt is kell/kellett tanulnom, most ismét még munka is van, hétvégén is vendégek jönnek, meg sütnöm kell idebentre is, meg vásárolni, meg jajj)... :) Ha a napom 30 órából állna, sem tudnám stresszmentesen megoldani a dolgokat. De ez van. Nem panaszkodom! Örülök, hogy van munkahelyem, örülök, hogy vannak barátaim, akiket vendégül láthatok, örülök, hogy van egy nagyon édes párom, akivel minden együtt töltött idő fantasztikus! Az élet szép! Nemde?! :)))
A személyimbe azt irták :-):-)Álom és valóság külön úton járnak :-)Szép napot nekünk:-):-)
Nagyon helyes.Mért nem jó a nős????Te nőfaló hármasozó:))))))))))))))))))))99
Hááát ti nőőők..:-):-)nem ñős,házas:-):-)és remélem így is marad már végig.. :-)
Hááát nem is tom.Még nős vagy???
Az előbbi sem én voltam bocsika.
Verotskám te jány,nem tudtad hogy én olyan ügyi vagyok,hogy akkor is tudok gyereket csinálni,ha nix.asszonyom,de elárulom 37éve házasodtam.:-):-)Most már soha nem lesz hármas szexünk?:-):-):-)
bhugggrreughregárégjpgj hjujhgphjprtj a gfjghkghkdhgha ésjhlfghlhfhjhjlh
Zsancikám kiveséztük a másik fórumot bocsi hogy ezt hanyagoltam.
Dolgozzuk meg kedves dewikét ne unatkozzon már!!!!
Konkrét kérdésre nem konkrét választ adtál.Arra emlékszem hogy két gyereked van egy fiú és egy lány tehát voltál nős.Most is az vagy?
nem kitérő,honnan veszed béjbeee?:))
Hékás kedvesem az miféle kitérő válasz???Feleséged van??Naaa ne csináld már.
remélem jól van:)))És én is jól vagyok:)))
Este küldtem lefekvés előtt pont.. :-)Melyikre kedveském?
Nem tudsz ilyet este írni mielőtt lefekszem?Megmozgatod fantáziám és nincs aki rendezze a dolgokat.Mééééég ilyet dewikém.
De nem válaszoltál egy kérdésemre.
Nézlek az esti homályon.Mint fekszel az illatos ágyon.Fehér liliommal takaràm bársonyos tested.Édes viràg illat lengi az estet.Mozduló sziv,csengettyü harang.Lelket vidit egy simito hang.Messze szàll àlmom szememböl.Érzés fakad egy uj szerelemböl.Siklik szemem làgy halmokon.Völgyedet vàgyo àlmaimon.Pattogó tűzben uj ritmus indul.Kigyo büvölö kicsike hindu.Szikràt szor vàgyam az estben.Hullamzo kéj szaguld a testen.Nyugalom zihàl,màmor enyhül.Édes életek zenéje zendül.
Nem is vagy ám elbízva hahhh.ÁÁÁtadom.És élvezték a meleget úgyhogy jó volt.Na megint kikapcs egész napra.
Én tudtam,hogy jo lesz minden csak bizni keii Istenben és magunkban...Gondolom,kedvesed mássai is jutalmaztad azért a szorgamáert és ö is szorgalmasan müvelte az édy háztáji kertecskédet...cserép kandaallotok van?A gyerekek is bizti örültek a jo melegnek.Puszi a kicsi kerilányomnak is:-))
Igen négy és még esélyes egy 5.-ik.
Neked mi a véleményed a fórum témával kapcsolatba?
Valami kis pikáns választ adhatnál.Feldobná a napom.
Neked is jó reggelteket.Tegnap megölelgettem már kedvesemet mert nagyon ügyesen dolgoztak.A kandakkó cső mögött a konyhai kapcsoló még ott volt ma teszik át.Alig gyújtottunk be csak egy két darab akáccal és haljátok e olyan meleget csinált hogy megolvadt a kapcsoló.Úgyhogy nagyon bizakodom hogy majd a télen is így adja a meleget.Tavaly telet végig szenvedgettük,mert a kandalló régi helye előtt az üvegtől kb 1.20 m-re szembe volt egy kémény és az azonnal lefogta a hőt és egy részét el is vezette.Meg a kémény is kisebb mint a mostani amibe bekötöttük.Úgyhogy most reménykedem hogy ok-s lesz minden.A kandallóra víztér lesz téve amint lesz rá pénzünk és megcsináljuk a központi fűtést.Addig is sajna konvektorral kell fűtenünk.Nagyon rossz mert két konvektorral fűtjük a két szobát a nappaliba konyhába a kandalló fűt.De ha az kialszik akkor lehűl a háznak ez a fele és ami pára van azonnal lecsapódik és vizesedünk.Most azért akarjuk először a gázközpontit megcsinálni és amint lesz zsé a kandallót is és összekötjük a két rendszert.Így ha kialszik a kandalló bekapcsol a gáz és egyenlő lesz a fűtés mindenhol.
Tudtam én Verocskám,kedves.Én minden szavad átéreztem,áldjon meg az igaz Isten!A sogorod,és bárki bármit mondjon,neked továbbra is a családod legyen az elsö.Ez tetszett benned nekem(és biztos Istennek is) már az elsö beszélgetéseinkkor.A 4 gyermek mellet az kritizáljon,aki jobban csinálja.Kinek egy se,hát az...Szép reggelt és napot mikor olvasod,kedves:-))
További ajánlott fórumok: