Hármas sex? (beszélgetés)
Valami jó tejszínhabos.:)
Egy kis jó házikrémest én is szívesen ennék.............
Lehet...
Verocska, van sütitek is, nekünk meg nem küldesz belőle??? :)
Lehet, hogy süti is van náluk? És minket kihagynak belőle?:)
A hal lehet szálkás és már lehet is aggódni.
:D:D Reméljük, h csak jókat falatoznak, vagy annyira teleették magukat, h lepihentek ejtőzni egyet kaja után.
Én gombát ettem, de itt vagyok. :D
Még jó, hogy nem gombát írt, mert akkor jobban aggódnék érte.:)
Halat esztek?:) A 3/4 óra már bőven letelt.:P
Eszünk aztán tudunk jönni kb 3/4 óra ha még leszel.Addig is ha van valami témád kifejtheted akár kettőt is.
Az előbb is villámlátogatáson volta csak, mert elment a net, de most vagyok már.:)
Ez egyértelmű.Szia mi újság.Mostanság csak elvétve látlak.
:)))))))))))))))))))) még szép.Csúnya lenne ha más is vizsgáztathatna.
Valóban jobb, de azt hiszem, angolból fogok vizsgázni. Franciából csak a párom vizsgáztathat! :P
Na és melyikkel jelentkezzen vizsgára? :D
Az angolozás helyett sokkal jobb a franciázás.:)
Olvastam és mihamarabbi gyógyulást kívánok! Nem jó betegnek lenni. Gyógyulj meg!
Nekem olvashattad hogy telet a tegnapom.No sec ahogy dewi írta.
Tegnap este angolozás, romeltakarítás, vacsora, ismét romeltakarítás, sok-sok beszélgetés, és egy szuper szex... A program elejét (angol, rom) kihagytam volna, de így is szép volt az este. :)))
Látom ki sem írted a szót.Csak nem megregulázott kiscsibe????
Majd ha 80éves leszek talán háttérbe kerül a sec,addig még szeretném élvezni az élet örömeit Sőt ha lehetne még utána is vagy 20évig :-):-)jobbulást neked
hehehe na látod dewike úgy néz ki túl sokszor kerül előtérbe a szex.Ok az időt nem mondom.Így megfelel? hihi elmúlt 24 órába nem volt.Na így nem mondtam időpontot.
Egyébként hulla beteg vagyok kapar a torkom taknyos vagyok szóval ez az egyik ok a másik a kedvesem viselkedése de tegnap már békített úgyhogy nem is szidom tovább.
Kiscsibe hármas szex hozzászólás?Visszatérhetünk a témára ha gondolod.
Jogos jogos de mivel a szex az egyik téma ezen a fórumon hova térjek el tőle?Nem ilyen probléma nincs 4 gyereknél már durva lenne.A hármas szexet kitaglaltuk ,azért már kaptunk szemrehányást hogy eltértünk a témától.Így nem teljesen de témánál maradunk.Meg próbálok rájönni nekem mért nem az az életem központja.
Ne haragudj, de nálatuk az egész falu tudja, mikor sexeltek? Még a közértes is?:D
Miért nem szólsz a férjecskédnek, hogy bizony unalmas vele a sex, mert nem juttat el az orgazmusig? Gondolom ez lehet a baj, mert a jó sexet a nők is szeretik.
Egy hosszútávú kapcsolat alapja a bizalom, és a kommunikáció.
Ebben otthon valék picinykét :-)Tök is?:-):-):-)
Na az még csak természetes.Egy kis udvarlással fűszerezve hmmmmmmmmmmmm nyam nyam ez tök fincsin hangzik.
További ajánlott fórumok: