Hármas sex? (beszélgetés)
:D:D Jujjj, de durva lenne.
De nem hiszem! Annyira eldugtuk, h én sem tudom, hol van. Bár... lehet azért nem találom, mert titokban megtalálta, és elvitte??? :D:D
Értettem a célzást! :)
De való igaz... mi tényleg eldugtuk... de csak hogy a párom kislánya nehogy felfedezze. :D Bár, most elkezdtem gondolkodni, hova tettük... és azt kell mondjam, hogy passz. :)
Figyeld meg Verocska, ezzel akkora meglepetést okozol neki, hogy csuda! :)
Beleolvasgattam a kártyákba, a feladatokba, izgatóak. :P
Nekünk társasjátékunk van, de kb. akkor láttam csak, mikor megvettük és hazavittük, azóta nem néztem. Arra emlékszem, hogy van "bemelegítő" rész, és durvább rész. Vannak feladatok, de időre kell csinálni. Pl. lovagolni kell nekem, de nem lehet, csak x pecig, vagy másodpercig, utána abba kell hagyni. És folytatni a játékot. Vagy valami hasonló. :)
Asszem elő kell vennem, és fel kell elevenítenem a játékot. Csak most már ki is próbáljuk élesben a párommal.
Én ezt töltöttem le. csak ki kell nyomtatni a pályát, a feladat kártyákat és a póz kártyákat. Egy dobókocka és mehet a játék.
Hát éppen csak hogy nem csúsztam le 40 cm-es pókember figura plussz még traki utánfutóval meg egy shrekk figura.1677-é de mikor ricsi megleste akkor "AAAzt kérem" mondtam neki hogy lecsúsztam miattad róla így jártál.De nem megnyertem.De ééppp csak én 1701-et írtam be.Úgyhogy gyarapszik szép lassan az ajándéknak való.Tavaly minden gyerekenek volt egy egy saját doboza tele meg egy nagy doboz is külön tele.szóval rettentően örültek
rudim is örülni fog az asztalnak.Már kezdem nagyon várni a karácsonyt.
Egyébként nem a férjem a párom. :)
Internetes webáruházban már találtam Color Me mine szettet, 4000 körül van, azt hittem, sokkal drágábban adják. A páromnak még nem tom mi lesz, még nem beszéltünk róla. Tavaly előtt erotikus társasjátékot vettünk magunknak, de sajnos még nem próbáltuk ki, pedig nagyon jó lehet. :( Na de ami késik, nem múlik! :P
Ő is imád vadászni, elég sokat is megy, és tetszenek neki ezek a díszített korsók, de mivel nem használná, így értelmetlennek tartaná, valószínű, nem is kellene neki. Na de majd megmondja, mi legyen.
Mennyiért sikerült venned a korsókat?
Tesz-veszen nézz szét
ott írd be a keresőbe ami a férjed érdekli ott még lehget hogy tudsz valami különlegességet venni full olcsón.És tavaly vadászjelentes korsókat vettem négyet és hozzá egy kb 50 cm magas kancsó de ez is vadászjelenetes.A férjem szeretett vadászni.
Ha be lesz fejezve a kandalló teszem kifelé dísznek.Majd a képen ti is láthatjátok.Nagyon szuper.Ilyet ha boltba akartam volna venni a minimum a 20 ezer lett volna.
A Ricsim nagy vágya a bakugán de lehetőség szerint többféle. Transzformer robot autópálya kis autók.A bakugánt leszámítva ugyanez lehet a Gerimnek is.Most kinéztem egy szerelő állványt a fiúknak konyha teljes felszerelésse4l a lányoknak a fiúknak ben10 figurák és Wader 3emeletes garázs +autópálya Hogy mi lesz végülis az még relytéj
a kedvesemnek meg a sógoromat most fűzöm hogy csináljon szétnyitható falemezt osb lapból és csináljunk rá kis maketteket alagút fa ilyesmit a vonat szettjükhöz a fiúknak.Szóval igyekszem.Ez telitalálat lasz a kedvesemnek mert ő is tervezett ilyet de mindig másra kellett a pénz.Mosndtam a sógoromnak hogy beszállok anyagilag ha ő megcsinálja és akkor ketten adnánk a családnak .De rudimnak már kinéztem egy kis fadobozba számológéoet egy tollal.Mindent a tesz-veszen veszek.De Ricsimnek már van egy nagy puffja pókemberes huzattal meg ben10 vetítős karóra szóval már elkezdtem vásárolni.Nekem egy ékszerszett lesz.Évek óta magamnak veszem az ajándékot.De ebből kifolyólag olyasmi aminek biztos örülök