Hármas sex? (beszélgetés)
Nekem is kivették az epekövemet.
Zsíros, olajos, fűszeres ételeket. A hüvelyeseket is módjával. A babot étteremben, munkahelyi kajáldában nem ehetem meg, csak azt, amit itthon én főzök. A savanyú káposztát már megtudom enni, de az édes és kelkáposztából készült ételeket nem. Paprika, uborka kizárva, ill. csak ecetesen.
Jaj, az nem jó. Miket nem lehet enned?
Nekem az epém nem bírta, amíg megvolt. Most hogy nincs, azért ne bírom. De van sok más étel, amit nem tudok megenni, ill. nem ehetek.
Nagy önuralom kell, hogy ne nasizzak, de olyan ügyes vagyok, hogy amikor a párom kislánya chipsezik, nem szoktam eszegetni belőle. Meg tudom állni.
Én is enné két pofára de úgy...ha lenne.
Én sem bírom a sütiket, a nassot, úgy mint chips, ropi, popcorn, földimogyi, édes kekszek, ezért eszem őket... :P
Hát az én ebédem nem volt egy kiadós valami
,de mértéktartó voltam csak egy szelet pirítást és egy paradicsomot ettem a végére.
Hát nem most ment el plastick?
Pedig a felverős az tényleg fini.Csak nekünk ez a kis dobozos hamar elfogy nem sok jut belőle
A hűtőbe felverős van igaz nem hullala de felverős.Nincs semmi csak a gyerkőcökkel foglalkoztam egy kicsit.Ültek rajtam lovagoltak én meg leborítottam mind a hármat.Gondolt el egy csontos fenekű a nagyfiú egy kerek popsi aki sújba majdnem egyezik a bátyával az egyik 6 másik 3.5 éves lesz lassan és a pindurka kis csajszi
Nem-nem!!! Nem eszem a tejszínhabot, nem bírom. :P
Már aggódtunk, mi van Veled! :)
Én jobban szeretem azt a habot, amit fel kell verni, de a másikból is mindig van otthon.
Lépek a páromnak letelik a meló, megyek elé.
Sziasztok.:)
A tejtermékeknél van. A tejek felől, nem a tejszínhabok felől.:)
Hát se nem gomba se nem hal.
Gulyás leves tejberizzsel.
Viszont az én hűtőmbe van tejszínhab.Amint fel fogok verni teszek bele nesqvik port és voálá kész lesz a csokis habom.Ti meg csurgassátok a nyálatokat.
:)
Milyen egyébként ez a csokihab? A tes.o melyik részén lehet kapni? Megnézem én is.
A múltkor játszottam én is, elővettem a tejszínhabot, és fújtam a páromra, és lenyalogattam róla. Izgi volt!
A párom nagyon válogatós, örülök, hogy rátaláltam erre a csokihabra.:)))
Be kell tárazni!
De! Pl. hulala tejszínt kell venni, abba egy kis kakaópor, habbá veritek, és kész a csokihab. :)
Nálunk a csokihabnak kellene raktáron lenni, a párom azt szereti jobban.:) Messze van a Tesco.:)
Minden háztartásban kötelező a tejszínhab!!!
Sosem tudhatod, mikor támad kedved eszegetni, nyalakodni egy kicsit... :)))
Van, csak a hab hiányzik, de majd este odaképzelem.:)
Legalább van időd rákészülni. :D
Van, még dolgozik akiről elfogyasztanám.
Van valami akadálya a különleges tálalásnak?
Nekem most a tejszínhab, vagy csokihab esne jól. Csak egy kicsit más tálalásban.:)
Fúúú, én olyan jól laktam délben, hogy még most is tele van a bendőm. Nem is esne most jól a süti. Vagy mégis?! Egy kis krémes, vagy húú, a kedvencem: fekete erdő torta. Nyammi! :)
További ajánlott fórumok: