Hármas sex? (beszélgetés)
Na látom ma nem vagytok olyan húde aktívak. :)
Én meg most érek rá, mert dolgozom. :D
Holnap vendégek jönnek, ma délutántól holnap ebédig ismét a főzésé lesz a főszerep.
Aztán majd jelentkezem.
Nem így van ám tudja Rudim hogy mi az ami engem zavar mert elmondom neki mindig.
Egyébként vágom mostmár.Aztért mondom el neki ha valami kellemetlen mert akkor nem várja el vaaagy megpróbál tenni ellene.Ha viszont nincs semmi ami zavarna akkor elhúzva csinálom többször megszakítva mert a kedvesem azt szereti.És a végén nem is nagyon jut szóhoz olyat élvez.Úgyhogy ebből a szempontból szerencséje van de mivel nem minden nap van így még inkább tudja értékelni élvezni.
Kiiiiii ééééééééééén soooseeee.Én olyat nem szoktam csinálni.Vártam hogy mikor jössz erre a fórumra véleménbyt írni.Tehetek én róla hogy alszol??:))))))))))))
Ez mi akart lenni?:tsaje
Hát ha nem mosakszik meg alaposan akkor nem mondanám.Sajna nagyon kényes az orrom.Igyekszem túltenni magam de van mikor nem sikerül.De szerencsémre a kedvesem ezt megérti és csak olyankor kéri ha alaposan megmosakszik előtte.Mikor látom akkor már tudom hogy mit szeretne.Mondjuk ha van egy oltári jó orgazmusom olyankor valahogy viszonozni akarom neki és tudom hogy ezt szereti.Ilyenkor könnyebben túlteszem magam érdekes módon.De amikor megborotválkozott akkor valahogy az íze is más volt.De viszont pont ez miatt a szag íz kényességem miatt nagyon nehezen viselem amikor a számba csinálja.
Na dewikém ezekután pláne nem randizok veled!!!
Még ilyen témákat.:)))De kellően érdekesek.Nálatok ezzel az asszonynál mi a helyzet?
Zsancikám és többiek hogy tudjátok követni a témát már ha érdekel.Ez volt a Plasticfatish egyik hozzászólása egy másik fórumon de nem voltam benne biztos hogy beveszik e azt a nyiltságot a többiek gyomra ami már köztünk volt.ezért ide válaszoltam.
Tehát:
3743. plasticfetish 2011-11-04 18:19
A gyantázást sem várom el a páromtól, nem is csinálja. Viszont én ott is borotválkozom. :)
Inkább itt válaszolok jó?Nehogy amott elpiruljanak.Szóval:
Azta .Még ilyet .Nekem a párom annyiszor kérte hogy borotválkozzam le teljesen hogy egyszer meguntam és mondtam neki hogy majd ha te is.egyszer szavamon fogott.Hallod úgy hidd el nagy élmény volt nekem. Az orális dolgok ha ízt vagy szagot érzek még zavarnak.Meg attól tartottam hogy szőr megy a számba ,én még a paripent is nehezen veszem be volt már hogy meghányatott.Egyszer már volt a számba szőr és kis híja volt hogy nem pakoltam ki.
Szóval mikor leborotválkozott ez a gátló tényező megszűnt és sokkal felszabadultabban tudtam csinálni.Sőőőőt.Nagyon jó volt úgy!!!
Most a kedvesem is ezen van csak mindig túl gyorsan akarja csinálni úgyhogy nem győzök rászólni hogy lassíts.Mert ha hamar csinálja akkor van ez az érzésem.Ti is használtok vazelint?
Hogy jöttetek rá"véletlen" hogy jó?
Egyébként nekem volt beöntésem ezért tudom ahhoz viszonyítani.4 szülés, hát nyilvánvaló hogy volt.
Nekem a ruhás szekrényembe van.Egyszer a húgomnak mondtam hogy vegyen költsön halászgatyót
"EEEEz micsoda?CSak neeeeem?"
mondom neki "csak deee"