Hármas sex? (beszélgetés)
Mondtam hogy nem érdekel más vitája én csak békíteni próbáltam de már ezzel sem foglalkozom mivel hisztis vagyok .hihi hisztis.
Kezdek jó fejnek tűnik vele szívesen beszélgetek írtam is neki most is.Elég kemény lehet neki.
Na de térjünk ide vissza.MA átrakták a kandallót középre.Haljátok e okádja a meleget.Ma egész nap nem volt bekapcsolva a gép mert itt volt sógorom és nem akartam hogy támadási felületet biztosítsak.Így is megkaptam hogy lusta vagyok hogy sose takarítok engem ezért fizet az állam hogy én már sose fogok dolgozni,hogy egy nőnek ez a feladata.Na most nem voltam rest megmondtam neki,hogy a férfinak meg az a feladata hogy elmennyen dolgozni.Mert ő munkanélküli.Mondatm, neki hogy menny el deolgozz két műszakba mert lesz feleséged meg gyerekd.Persze mondta hogy olyan lusta legyen mint én???Mondom igen rudinak ez a jó jól járt velem.Nem vagyok hárpia nem zavarom el 2 műszakba dolgozni.Mert azt mondja erre,hát nem elég a fizetése nem mondom ha hárpia lennék adidas cuccokba szeretnék járni ahhoz meg kevés a fizetés.Na erre elhalgatott.Megadtam neki mert nem iagz hogy azt kell halgatnom tőle hogy lusta meg trehány vagyok.Téééény hogy nem vagyok pedáns de hiába takarítok fel másnap már úgy nézünk ki mint ahol semmi nem lett csinálva.
Ezzel az előrespórolással úgy vagyok hogy nem megy nekünk.Amikor kell valami azt meg kell venni.A ricsimnél 200-at költöttünk kb de gerire már töredékét sem.ronira meg még annyit se sőtt szerintem csak a kaja pelus kenőcs gyógyszer de semmi más ja egy kis sport babakocsi.Olyanba csak olyat vegyél ami fektethetős és van lábzsákja.
A mostani hitelünket 3 éve fizetjük de amikor összesítőt kértünk akkor jött hogy még másfél milla lesz ha végig törlesszük a kamatok miatt.Még 3.5 évig kellene fizetnünk.
Amit most felveszünk ahhoz plussz a hitelkártyám is igénybe vesszük így meglesz a 800 amit moist kell majd egy összegbe kifizetnünk.Most monda meg 6 évre vettük fel 3 éve fizetjük de még most is ugyanannyit kell kifizetnünk.
Viszont amit felveszünk az 600 at veszünk 18 törlesztője 4 évre vesszük és a végére csak 800 lesz mire kifizetjük a 4 évet.Hát nem sokkal jobb ez?Megspórolunk 600 ezret
Igen. Mondjuk rövid távon nem mindegy, viszont hosszú távon lehet rosszabbul jártok, mert többre jön ki a végére. De nyilván ezt nektek kell tudni, hogy jobb lesz e így, vagy sem.
Olyan sok minden van idebent mostanában a munkahelyemen, otthon pedig nincs időm még a gép elé ülni, azért írok ilyen ritkán mostanában. De Dewi is eltűnt nagyon.
Én már amúgy azt sem tudom, min spóroljak még többet, komolyan mondom, már vezetem a határidőnaplóba, mikor, mire, mennyit költöttem, figyelek, h ne vegyek felesleges dolgokat, konkrét listával megyek bevásárolni, amitől csak rendkívüli esetben térek el, de mégis... Mintha úszna a pénz. Vagy ennyire nincs már értéke annak, amit keresünk??? Nem is igazán tudom, mi lesz, ha jön a baba, hiszen annyi minden kell neki, ami nem 2 ft, de így nem tudom, hogy fogok előre spórolni. :(
Látom most mindenki el van foglalva. Ma reggel Ronikám is gyalogolt az oviba úgy mentünk.Ügyes volt mert szépen sétált náha amikor lépcső mellett mentünk el akkor kellett arrébb vinnem csak mert egyből lecsücsen ha lépcsőt lát.Most is éppen nagyba játszik itt mellettem.Kaptak játékra egy rossz billentyűzetet és most azt játsza hogy rálépked és leszalad róla.Nagy jól elfoglalja magát vele.
Rudim talált egy jó hitelt amivel ki akarjuk váltani egy másik rossz konstrukciós hitelünket.Ma ment elintézni ezt Kecskeméten,mert ha hó elejét megvárjuk akkor kiszámlázzák nekünk még a következő havi törlesztőt ,de ha lezáratjuk a hitelt még most akkor megspórolunk 30 ezret.Szóval alakulunk alalkulunk anyagilag.Emennek a hitelnek a törlesztője csak 18 ezer nem mindegy igaz?
Hát hallod néha nem bánnám ha pár napig oda lenne mondjuk úgy két havonta egy 5 nap.Akkor nekem is elkezdene hiányozni és sokkal jobban szeretnék hozzá bújni ,meg jót tennének a kapcsolatunk azok a szünetek.Tudom mert mikor odavolt árvízvédelembe 1 hónapot nem győztünk összebújni utána.az sok volt de az 5 nap szerintem elég volna bőven arra hogy mi is hiányozzunk meg ő is hiányozzon.
Különben mikor 3 éve voltunk együtt mi is min a napi kétszerire törekedtünk de volt hogy lett még egy gyors is.Szóval akkoriba még mi is eléggé sűrűn csináltuk.De hét év és négy gyerek csak megmutatkozik.Ebből 3 a férjemtől.
Hát nálunk hétvégén én nem túl sűrűn jutok géphez amikor sikerült igyekszem a trónt megtartani legalább fél óráig ha nem egyig mert aztán tudom hogy csak órák múlva jutok géphez.És ha ilyenkor senki nincs akivel tudnék dumcsizni hát az nagyon tud bosszantani.
Este kedvesem kijelentette hogy ne is aludjak mert ő jó ideig nem akar aLUDNI.
Nem tudom mért de néha annyira erotikusan tud simogatni hogy leghszívesebben dorombolnék.
Mit ne mondjak lett is parti igyekeztem csöndbe lenni de a vége...hüüüühhhhaz nem semmi volt.De most időbe előkereste az egyujjast.