Hármas sex? (beszélgetés)
Hát ha a vékony bemegy simán a kedvesednek akár neg is veheted.Nekem azzal van problémám úgyhogy nekem azért nem jön be.De szép ára van 4000 a sima.De ha ráköltesz olyat probáljatok ki ami golyóba golyós.Érdekes lehet.
Arra meg én gondoltam, de még nem vettem meg.:)
rudi is gondolt rá.Viszont análgolyót vett.De nem vagyok oda érte.
Ez is rezeg, de mi vékonyat vettünk, hogy a másik bejáratot is lehessen nyugodtan kényeztetni.:)
Viszont a párom mindig gyorsnak találja a rezgést. Alig tudom eltalálni a legalacsonyabb fordulatot.:)
Mi is de azért műanyagot nem akartam ez gumis és rezeg és nem nagyobb a pároménál:))) na talán kicsit vastagabb:)))de el ne mondjátok neki mert mér féltékeny lesz a vibrikémre a rudikám:)))hihi rud rud mindkettő
Mi a legolcsóbbat vettük, nem kell vastag és túl élethű. ( Az van nekem is. )
Hát mi annó 5-6 ezer körül.De ha komolyabbat akarsz akkor az 10-en fölül is van.
Mennyibe kerül egy olyan szerintetek? :-):-)
Is. Meg marad egy szabad kezem is.:)
Mi mást?Csak nem orális más?
Ezért van mindig az én kezemben. Nem minden összebújáskor, de elég sűrűn előveszem. És mellette mást is csinálok!:)))
Ha veszel neki, kibontás közben fényképezd le az arcát, milyen fejet vág. :)))))) De komoly lehet!
Tényleg valami front volt tegnap. Én is olyan nyomott voltam. Ráadásul a páromnak sem volt kedve az este a szexhez.:)
Semmiképpen.Keresd csak elő és mond meg hova teszed előbb utóbb ki fogja próbálni.A saját vágyai megismeréséhez a maszti is tartozik és ha van segédeszköz az csak érdekesebbé teheti.Én azért ritkán használom mert nem akarom hogy még kevésbé kívánjam esetleg a szexet ha azzal elrendezem vagy nem is tudom.Azért a játékszer az emberi meleget az összebújást nem tudja kielégíteni csak a fizikai szükségletet.a lelki az az embertől kell.Ezért lehet irreális a félelme e téren.Mindegy.A tietek rezgős?Gondolkoztam hogy a férjemnek veszek mű va...inát.Kíváncsi lennék hogy mit szólna hozzá?:))))))))))))))hihi elképzelem hogy kibontja:)))))))))))))))))
Együtt lakunk és nem vagyunk külön. Ráadásul azt sem tudja hova tettem el.:) Ez az én kezemben van jó kezekben ezek szerint.:)))
Ügyes vagy! Akkor mára kész van a házi feladat, lehet kicsit pihizni, meg gyerkőcözni, este meg férjezni. :P
Én tegnap éreztem ezt este. Hazaértem, a párom kiment vadászni, én pedig nekiálltam vasalni, de közben mostam még egy adagot, de csak azért, hogy legyen utánpótlása a vasalnivalóknak. :)
Ma már angoloznom is kellene, mert a munkahelyen nem volt még időm elővenni, holnap pedig megyek a tanárhoz, és be kéne neki mutatnom a levelet, amit írtam. :S
Na végig takarítottam a lakást már elmúlt nagyából az éjszaka hatása de még mindig érzem a hangulatomon egy kicsit nyomott.De legalább rend van most mosódik egy adag ha kimosott kiterigetem a másikkal és dobok be újat.Ettől nagyon szorgalmasnak érzem magam:)))))
Nem tudom, h fog sikerülni, nincs nagy kézügyességem.
De direkt egyszerűbb sablonokat töltöttem le, azokat talán sikerül átrajzolnom a kontúrral.
A Drága Barátnőm küld nekem csillámporokat, azt is fogok bele szórni, így az ünnepekre szépen fel fogom díszíteni a lakást. Jujj, de várom! :))
Festő leszel Zsancika?:-)Nekem is léccike :-):-)
Most időjárási front van azt érzitek velem együtt Elmulik ez is.:-):-)
Én vettem tegnap üvegmatrica festéket, töltögettem le karis sablonokat, majd hamarosan hozzálátok, megfestegetem őket. :) Már alig várom, h kreatívoskodjak. :)
Hát azért remélem elmúlik hamarost.De azért már volt ma jó.A posta meghozta két leendő ajándékomat egy kb 60 cm hosszú 40 cm széle és 30 cm magas plüss garfieldet.Még nem tudom ki kapja de az biztos hogy nagyon mutatós.Hasal úgyhogy szupi ágydísz lesz.Lehet rudim kapja.a másik sapi sál szett nikimnek.Magamnak szerettem volna de kicsi.
Nekem is előszokott fordulni egyszer-egyszer, h ilyen intenzíven álmodok valamit, általában rosszat, sokat sírok is olyankor álmomban, és tényleg, ezekben az a legrosszabb, h másnap, mikor ébren vagy, akkor is olyan hatása van, mintha igazán megtörtént volna, érzed egész nap magadban azt a rossz érzést.
Igaz a végén már éreztem a szeretgetést nyugtatást a részéről megbocsátottam neki hogy úgy próbált de az akkori hangulatomba csak azt éreztem hogy megint csak a saját igényeit veszit elő.De a végére már éreztem a törődést is úgy hogy lehiggadtam.Vettem is neki egy szál vörös rózsát.
Viszont az éjszakám nagyon szörnyű volt.Nagyon rosszat álmodtam.A kereszttesóm akit nagyon szeretek .
Szóval azt álmodtam hogy meghalt.Egész áéjszaka sírtam álmomba és nagyon nagyon rossz volt nem akartam elhinni.Reggel mikor felébredtem rögtön felhívtam és mondtam hogy vele álmodtam és nagyon rosszat.Még most is bennem van ahogy rágondolok az álmomra könnybe lábad a szemem.Tudom hogy álmodtam de annyira valóságosnak tűnt hogy még most is győzködöm magam hogy nincs semmi baja.Nem szoktam ilyen intenzíven álmodni ilyesmit de ez...szörnyű volt.Annyira szeretem a kereszttesóm hogy szerintem még a saját testvéreimnél is jobban nagyon kötődök hozzá.Inkább próbálom kiverni a fejemből de nagyon bennem van még.reggel rudi próbáld megvígasztalni de sajnos úgy hogy bennem van pedig mondtam hogy nem vagyok ráhangolódva.Mondtam hogy nagyon rosszat álmodtam.Mondta hogy tudja mert felébresztett.Nagyon halványan emlékszem is de ahogy visszaaludtam folytatódott tovább és reggelig azt álmodtam hogy győzködöm magam hogy nem lehet nem létezik.De sírtam is mert be volt dagadva a szemem.Szóval ilyen éjszakát nem kívánok senkinek.Reggel mondta is a kereszttesóm hogy annyira szörnyű volt hát annyira.Most napokig aggódni fogok érte.És tudom hogy hülyeség ne is mondjátok.
Látom azért nem untatjátok egymást.Néha nekem is van olyan semmilyen napom.Amikor semmi nem jó semmi nem rossz csak kellemetlen az egész nap úgy ahogy van.Ilyenkor mondják azt hogy akár fel se keltem volna az ia többet ér.
Köszönöm! :)
A kedvem alapjában véve jó, jól indult a napom... :P
Csak valamiért ma ilyen "nem jól" értelmezek, nyilatkozok.
Nem vagyok sértődékeny, mert tudom mily kedves vagy. :-)A világ meg terád is hatással van. Szerencsére elmulik és jöhet a jókedv?:-):-)
Igen, közben ide elhamarkodottan írtam, ott megbeszéltük a dolgot, félreértettem valamit, illetve magamra vettem valamit, amit nem kellett volna. Ezúton is bocsi (oda)! :)
Bocsánat, a mosolyfejek lemaradtak a szövegemből.
Nem letámadás volt részemről!!! :)
Ettől is szép az emberi lét. Nem mindig kaphatunk meg mindent, amire vágyunk. De pontosan azért, mert az élet tele van meglepetésekkel, sosem szabad azt mondani valamire, hogy soha nem történik meg. Ki tudja?!
(asszem mára befejezem a fórumozást, mert furi a hangulatom, amit én magamon nem érzek, viszont félreértelmeztem egy másik fórumon, amit mondtak, és ebből kellemetlenségem lett. Látod, Dewika, a hozzád intézett hsz-emben is lemaradtak a smiley-k, így lehet, megbántottalak vele, pedig abszolút nem állt szándékomban!)
További ajánlott fórumok: