Hármas sex? (beszélgetés)
Én az ex mellett voltam gátlásos, de ennek is megvolt az oka. Ő sem úgy közelített a kérdéshez, ill. hozzám, ahogy szerintem kellett volna. Így kinyílni sem tudtam.
Most viszont, a párom mellett az első perctől kezdve nyitott vagyok (tanultam az előző esetből, h néma gyereknek anyja se...), az új dolgokra is, szeretem a különböző helyeket, pozíciókat, és mindegy, hogy reggel, délben vagy este. :D Igazi szexis, vonzó nőnek érzem magam a kapcsolatunk eleje óta, azt hiszem, fel kellett nőnöm ahhoz, hogy meg tudjam élni a szexualitásomat. :)
Helló, helló, helló!!!
Mondtam én olyat korábban, hogy 20 év múlva én is benne leszek a hármasotokban?
Ezt Verocskával beszélted meg...
Nekem akkor még csak kamasz gyerekeim lesznek...
Nehogy ám azt hidd hogy másfél év után náélunk is olyan sok minden volt.Én is nagyon szégyenlős voltam,de úgy hogy nem öltöztem vetkőztem a kedvesem előtt akkor még.Megvártam hogy kimenjen mondjuk ez lehet hogy még az első évbe volt.Csak sötétbe szeretkeztünk nagyon sokáig nappal sose vagy csak besötétítve.Aztán fokozatosan eljutottunk oda hogy nappal is volt egyszer egyszer rövid.Orálisan tán 1 éve voltunk együtt mikor előszőr csináltam a kedvesnek.De ő sem volt sokkal tapasztaltabb mint én mert egy csomó mindint eggyütt találtunk ki próbáltunk ki.Most már nincsenek gátlásaim ezeken a téren.A fenék dolog az hááát azt már 3 éve is pendítette rudim de még nem jött össze csak kézzel.Az hogy elmondjam mit szeretnék hát ahhoz is sok idő kellett és inkább csak céloztam rá úgy hogy megértette mit akarok.Most már elmondom de még így is van mikor zavarba hoz de a pozíciókat minden további nélkül.Csak van mikor rudim azt szeretné ha egy fantáziámat mondanám el szex közbe na ezzel néha zavarba tud hozni.Mert ha nincs hangulatom akkor lőttek a mesének is.Szóval Tavaly mikor oda volt rudim 3-4 hetet árvízvédelembe akkor szoktunk rá a fantáziákra.Elküldött sms.-be kis történetet és cserébe én is.Majd lezsibbadt az ujjam mire bepötyögtem neki.
Szóval azóta van ez köztünk.Akkor volt olyan hogy videót küldtem neki a játszadozásról.Ugyanis van vibrim:)))))hát tudta helyettesíteni:))))))))nem tökéletesen de kielégítően:))))))))))))))))
HALLOTTAD ZSANCIKA????EZT AZ EGÓT!!!AZTA.
Azt hiszi bírna kettőnkkel.hahhh.Ha bevállalom a hármas édesem akkor fergeteges leszek.
Nálunk nincs vallási ok. Nem erőltetem, hiszen még csak másfél éve vagyunk együtt. Sokat fejlődött már, nem annyira elutasító, ha újításra kerül sor.:)
Csak amikor a popsija is kényeztetve van, vagy abban is van valami, akkor sokkal intenzívebb az orgazmusa. Eddig sem merte elmondani, hogy mit szeretne, mindig nekem kell kitalálnom. Utána meg élvezi a dolgot. Nem értem meg, mert ha nekem valami vágyam van, valamiről fantáziálok, azt elmondom. Tapasztalatom szerint a csajok nem annyira bevállalósak, mint amiket itt lehet olvasni.
De-de.
Nem mondom, hogy tutira ez a végkimenetele egy hármasnak, mert az is előfordulhat, hogy jól sül el, de ahhoz mindkét félnek őszintén kell nyilatkoznia, őszintén kell akarniuk a dolgot, nem pedig azért, mert a másik fél akarja.
Viszont ez beállítottság kérdése, valakinek nem menne, valakit pedig még a gondolata is taszít. Nem vagyunk egyformák. (szerencsére) :)
Aztán lehet, ha adott lenne a szitu, megölné a féltékenység, és ő lenne az első, aki kihátrálna belőle. Egy dolog, hogy miről fantáziál az ember, és másik, hogy valóban mit tenne meg.
Olvastam ilyenről (swingeres könyvben). "fickó elment a bombanő csajával swingerezni, mondván mindketten milyen jól ellesznek, ő is megy más csajokkal, a csaj meg vele, és amikor látta, hogy a kicsike jobban élvezi a többi pasi társaságát (a csajból kijött a szexistennő tulajdonsága :) ), mint ő a többi csajét, felháborodottan távozott, természetesen magával rángatta a cicáját is." :D:D Tanulságos.
Szóval az egy dolog, hogy milyen hármasról álmodozik életünk párja, lehet, ha belekerülne a kánaánba, már nem élvezné annyira. Tudod: az elérhetetlennek tűnő (vagy akár tiltott) dolgok mindig érdekesebbek, és jobban mozgatják az ember fantáziáját. :)))