Hármas sex? (beszélgetés)
Plussz még a babák barbik.A nagy nevetős baba az kb 60 cm hosszú.Elemmel műkszik és röhög szakadásig.Mikor előszőr hallottam magával ragadó volt a boltba.
De ezt a teszen vettem és vannak benne kicsi plüssök is de átlag a 30 cm de van 40 cm-es is.
Fel fejjel!!! :) Tudod, optimizmus! Ez is megoldódik, akárcsak az illetékes dolog!
Remélem Rudi valami olyat tervezget, amitől a kedves felesége elalél!!! :)))
Nem vontak mert nem volt rajta a nyugdíj minimum se csak 12 ezer.A fölött vonnak csak.Essen a fene beléjük a hó közepéig nem tudtak volna várni?
Mindegy ha lesz parti írok
Rudi tervezget nem tom mi lesz belőle.
Közben írtad, mi volt. :)
Hiába fizetted be, még nem volt náluk jóváírva, ezért inkasszózták. De gondolom, visszaadják. Nem?
Nem kaptál választ? Negyed órát mondott, és még fél óra után sem volt semmi? Én azt asztalra csaptam volna, hogy hé, kisanyám, gyerekkel vagyok, azt hiszed egész nap itt szobrozok?? Szólni kellett volna a főnökének...
Nem tudom, mi lehet a számláddal. Tuti, van elég fedezet rajta? Nem tudom. Gyorsan keresgéltem a neten, írnak e erről valamit, de semmi konkrét.
Hát inkasszó volt rajta.És miért????hahh
A múlt hónapba kaptunk 5 ezer ft-os illeték csekket tudod mert hogy nem kell kifizetnünk a ház illetéket én igazoltam hogy mennyire rosszul állunk anyagilag és hogy nem bírunk többet vállalni mert épphogy élünk.Így elengedték az összes 230 ezret de ennek 5 ezer volt az illeték.Mondom a fazonnak a jövő hó elején vagyis most befizethetem?Be...ok mondom a múlt hét pénteken vagy most hétfőn én be is fizettem.Hanem tegnap kiderült ez az inkasszó dolog én olyan mérges lettem hogy el se hiszed.
Másról van beszámolóm.Ma úgy kaikadtam mint a kakukkos óra.Tegnap utalni akartam.Vettem 10 db-nál is több plüsst benne egy nevetős baba egy szép baba és és barbik is.ez így cakkom púder adta a csaj 5000-é úgy hogy a postát is ő állja.El akartam utalni és láss csudát le van tiltva a számlám.Mondom mi... a... fene.Ma bentem az otp-ba.
azt mondja a csaj negyed órát kéne várni lekérdezi.
Várunk ...várunk...várunk ...már 20 perc már fél óra.. de már akkor kezdett kibukni mert 6 óta fent volt és már fél 12 volt.Nekem a fiúké mennem kellett délre meg ebéádé is.Pont 12-re értünk haza.Mit gondolsz mi volt a számlámmal????
Kicsibe alkalmi látogató...
Elvégre szexszel kapcsolatos a téma, ismeretlenül osztjuk meg egymásnak a dolgokat, tehát miért ne írhatnál beszámolót??? Tessék írni, ha lesz valami! :))))
Na, mi történik Veletek, olyan csönd ma itt a fórumon.
Én a hétvégére megint elköszönök, most a családom jön vendégségbe hozzánk, ismét a konyhában leszek egész nap, és főzök (még jó, h szeretek főzni), de majd hétfőn jövök ismét. Remélem addig mindenki szaftos hétvégi hancúrozásról fog beszámolót írni!!! :))))