Hajfestés (beszélgetés)

❮❮ ... 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 ... ❯❯
1674. verocskababa (válaszként erre: 1671. - 319cd6978b)
2008. dec. 29. 10:58

Kedves powerpuffemo!

Az oxy reload-dal kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni! (persze más is válaszolhat :)

Szóval nekem fodrász megcsinálta a hajam oxy reload-dal, és vissza is jött az eredeti hajszinem. De utána rákent alacsony százalékú hidrogént, de nem azért mert annál világosabb szint szerettem volna hanam mert szerinte vissza fog oxidálódni. Valaki tapasztalt már ilyet, h utána a haj visszaoxidálódik??

A másik, ami most a problémám, hogy erre ráfestettem egy barnát, ami túl sötétre fogta be :S De bizonytalan vagyok, ha most rámennék az oxy-val akkor megint az eredeti hajszinemet kapnám-e vissza, vagy azt a leszivatottat?

Légyszi segitsetek!

1673. mrs_zs (válaszként erre: 1672. - G_anna_)
2008. dec. 28. 22:44

Szia!

Köszi, hogy szóltál! Azt hiszem megy az N8 a szekrény mélyére. :) Túl sokat szenvedtem a szőkéért. :S Én is az E20-al lettem szép szőke! Én is nagyon szerettem azt a festéket. :) Mostanában már nem festem vele, mert a végén már kicsit túlzásba vittem, és lett szép fehér hajacskám. :) Ezt szeretném picit sárgásabbra. Fodrászhoz nem igazán vágyik a kis szívem, mert mikor legutóljára (pont egy éve) jártam ott, akkor már majnem szép szőke voltam (világosbarnából indultam) akkor mondtam neki, h legyen világosabb, és ő szépen csinált nekem egy erős barna hajat. Azt hittem lefejelem. :S Sok fodrásznál jártam már, de olyat, amilyet szerettem volna még soha nem csináltak velem. (fodrász után mindig bújkálás) Szóval ezért szeretném magamnak vhogy megoldani.

1672. G_anna_ (válaszként erre: 1661. - Mrs_zs)
2008. dec. 28. 19:36

szia!

nehogy befesd azzal a festékkel!

ugyanígy voltam mint te hogy fehér hajam volt és csak sárgábbat akart. vettem palette N8-at kikevertük a színt már akkor láttam h vmi nem stimmel mer barnás lett a festék. na mind1 rákentünk tök sötét lett a hajam. már ekkor izgultam h mien lesz de azért ráajtahagytam. na amikor lemostam a szépfehér hajamból egy fakó mogyorószőke hajszínt kaptam ami kb úgy nézett ki mint az eredeti :S (megnézheted a képeim közt, ja és az már fakult :S)

a fodrászom azt mondta valszeg a hidrogén a hibás mer eddig a platinaszőke biztos volt 12%os a másik meg csak 6% volt!

úgyhogy azt ajánlom hogy 9%-os hidrogénű festéket vegyél akkor biztos nem lesz sötét :)

amúgy én most a palette E20.al festem és pont jó színe van szép világos de nem fehér :) ezt ajánlom neked is :)

2008. dec. 28. 19:06
Egy hónapja kb befestettem a középbarna hajamat schwarzkopf igora hajfestékkel (középbarna violett). Nagyon szép lett meg minden de mossásról mosásra kopott és két hét múlva tök vörös lett, aztán megint ugyan olyannal befestettem és megint ugyanúgy kikopott úgyhogy befestettem alfaparf EOTC kékesfeketével és az is kikopik belőle de nem valami kopott színe lett hanem olyan amilyen az igora volt eredetileg, szóval ilyen lilás. Nem tudom miért van de ilyen eddig még nem volt. Mondjuk jobb mintha vörösre kopna de nem azért festettem be hogy lekopjon egy hét alatt. Pedig máskor is használtam már ezt a kékesfeketét és akkor nem dobta le, meg a feketét amúgy sem szokta. Az a legrosszabb benne hogy kéteter forint volt a festék +oxy. De legalább tudom hogy attól hogy drágább még nem biztos hogy jobb.
2008. dec. 28. 13:39
sziasztok, egy kis segítséget kérnék tőletek.próbálta már valaki az uj Loreal Excell 10-et?? én most ilyent vettem, de még nem mertem befesteni vele a hajam. ez egy 6.0-ás szín, az van ráírva, hogy nagyon világos barna. állítolag 10percig kell rajtahagyni a nedves hajon, és befogja az őszt is... hát nem tudom, kicsit kételkedek benne.... szerintetek nem lesz ettől is nagyon sötét a haj?? mert azt nem akarom!!!ha tud valaki segíteni, nagyon megköszönöm!!
1669. lexi018 (válaszként erre: 1668. - Milcsimother)
2008. dec. 28. 12:49

szia!

hát nekem ugy történt,h eredetileg szőke vagyok,de bekattantam tavaly és befestettem feketére.Aztán most nemrég,vöröset akartam,és ahol lenőtt,ott vörös lett alatta meg szőkés(mert már világosítottuk)...gondolhatod hogy néztem ki.Én nagyon bőgtem,elmentem(sapkában) egy fodrrászkellékeshez,és vettem a Palettenek a középbarnáját és itthon befestettem,de hát majdnem fekete lett,ugy bekapta.Szóval vigyázz vele,de mindenképp valami barnás árnyalatot vegyél,és vagy palettét vagy kallost :)Ne wellát,mert az nem annyira takar.

1668. milcsimother (válaszként erre: 1667. - Lexi018)
2008. dec. 28. 12:44

Köszi szépen!

Te mivel "javítottál"?

1667. lexi018 (válaszként erre: 1664. - Milcsimother)
2008. dec. 28. 12:41

szia!

hát igy már én is jártam.Sztem ezt már csak sötétebbre tudod,valami sötétebb szőket vegyél,mert szerintem bekapja világosbarnára.Vagy pedig le kell szivatni,de ezt nem nagyon tanácsolnám.De igazából szerintem az a legjobb ha valami sötétenbbbre fested.Én is igy jártam kb .1hónapja :(

1666. hofiagi
2008. dec. 28. 11:26
melyik a legerősebb hajfesték?
2008. dec. 28. 11:23

Légyszi valaki segítsen!!!

Nemsokára indulunk festékért!!!!!!!!

2008. dec. 28. 10:25
Sziasztok!Tudnátok segíteni?Répa vörös lett a hajam.Előtte szőkés barna volt.Vissza tudnám állítani vhogy ezt a színt?
1663. mrs_zs (válaszként erre: 1662. - 319cd6978b)
2008. dec. 28. 09:39
Köszi a választ powerpuffemo! :) Akkor inkább színezőzök. A mostani már túlságosan kilett szőkítve, és hátha akkor sötétedem picit. :)
1662. 319cd6978b (válaszként erre: 1661. - Mrs_zs)
2008. dec. 27. 22:58
Hát ha a hajad tényleg majdnem fehér akkor úgyis pár hajmosás után ki fog kopni belőle a szőke. Többre mennél valami színezővel. Pl casting vagy wella tone creme.
1661. mrs_zs
2008. dec. 27. 20:09

Sziasztok!

Van egy kis dilemmám a hajfestéssel kapcsolatban, és bízom benne, Ti segítségemre lehettek. A lényeg: most extra világos szőke hajam van (fehéres) és ma vettem Palette G8 világos aranyszőke hajfestéket. Csak még kicsit para, hogy rákenjem-e vagy ne. Ismeri vki ezt a festéket? Szeretném, ha nem lenne ilyen fehér a hajam, de azt se, hogy barna legyen, szóval csak 1-2 árnyalattal sötétebbre szeretném. Mit gondoltok? Ezzel meg tudom oldani? Vagy milyen eredményre számíthatok?

2008. dec. 27. 17:23

Sziasztok!

Nekem ki van szőkitve a hajam (ráadásul a legalacsonyabb százaláké hidrogénnel, mert nem ezzel szedtük le lényegében a szint.)És világos barnára lett befestve. Viszont most elég rossz a szine, sárgás-vöröses fénye van, borzasztó. Be akarom festeni normális barna szinüre, előtte csináltam tincspróbát, a palette középbarnájával....kb fél óráig rajta hagytam, és nem is értem komolyan....mintha be se festettem volna...létezik ilyen?? Hogy a világos hajat ennyire nem fogja be semmi??

1659. 89b99f816e (válaszként erre: 1657. - 1986Anita)
2008. dec. 26. 14:51
Én anno a festett barna hajamat festettem szőkével (nem szőke akartam akkor lenni, csak világosabb), pár árnyalatot világosított, de szőke nem lett, sztem neked se lesz, de ha folyamatosan szőkével feste újra, előbb-utóbb igen. Én is így lettem szőke nem tudom hány hóap alatt, pedig nem is akartam :) és igy nem is tette tönkre a hajam, m nem volt olyan % a hidrogén benne és fokozatosan csináltam. Viszont van olyan szőke festék, amiben van 2 tasak szőkítő por, lehet h azzal még jobban világos lesz. Lenövésnél é is olyat használok, amiben van szőkítő vagy pdig pluszban veszek hozzá, világosabb lesz.
1658. 89b99f816e (válaszként erre: 1651. - Marleine)
2008. dec. 26. 14:47
Szia! Nkem is sötétbarna a hajam eredetileg, 9 éve festettem be legelőször szintén vörösre (intenzív mélyvörös, bell color). Nekem olyan lett mint a dobozon. Ha világosabb vöröst akarsz, akkor lehet h elsőre tényleg nem lesz olyan világos, de köv festésnél már lehet h eléred azt a színt.
1657. 1986Anita
2008. dec. 26. 14:32

Sziasztok!

Egyik ismerősöm a vörös hajából szőkét csinált, és abszolút nem lett vöröses árnyalata a hajának. Valami palette extra szőkítővel kent 2 doboznyit a hajára, és azt mondta, hogy ettől szinte fehér lett a haja. Szerintetek, ha én a sötétbarna hajammal csinálnám ugyan ezt, kiszőkítené, vagy nem? Ja és ez gondolom nagyon drasztikus beavatkozás???

1656. walter. (válaszként erre: 1646. - 319cd6978b)
2008. dec. 23. 21:44
te vagy bárki más pesten nem tudolyat ahol lehet kapni? mert ahol én szoktam nincs fehér, más különlegesebb szín sem mindig.
1655. Marleine (válaszként erre: 1652. - Csörcög)
2008. dec. 23. 20:27

Hát, ha sötétebb hajat akarsz világosítani, akkor mindig sötétebb lesz a végeredmény...

Bár nem tudom, hogy a modellnek valóban olyan sötét a haja mint amilyen a szemöldöke, lehet csak ki van húzva, de szerintem esélyes a dolog...

1654. Marleine (válaszként erre: 1653. - 94c02c5bb5)
2008. dec. 23. 20:25
Ebben igazad lehet, az aki ezzel riogat, már őszül a haja, de nem meri befesteni.Biztos irigy a bátorságomra :)
1653. 94c02c5bb5 (válaszként erre: 1651. - Marleine)
2008. dec. 23. 19:46
Engem az idő igazol és szerintem téged is. A hajam mennyiségével semmi gond, a fodrászom is mindig mondja hogy szuper dús és jól formázható. Semmi gond vele, nyugodtan fesd, ha úgy esik jól. Inkább az írigyeink mondogatják, úgy látom.
1652. csörcög
2008. dec. 23. 19:34

Helló! Kérlek valaki segítsen. Be szeretném festeni a sötétbarna hajamat vörösre.

[link]

ilyen, rézvörösre.

Hogyan álljak neki? Semmi tapasztalatom e téren, sosem volt még festve a hajam. Egy barátnőmet fogom megkérni, hogy fesse be. A kérdésem az, hogy elsőre sikerülhet ezt a hajszínt elérni sötét barnából? Ha nagyon más lesz mint akartam, akkor mi a teendő?

Előre is köszi a válaszokat.

1651. Marleine (válaszként erre: 1650. - 94c02c5bb5)
2008. dec. 23. 15:22
Igazából egyik sem, csak nekem is a legféltettebb kincsem a hajkoronám, és az ember minden marhaságra felkapja a fejét...Főleg, ha otthon is nyomják az okosságokat, hogy majd meglátod, hogy kihullik az összes hajad stb...
1650. 94c02c5bb5 (válaszként erre: 1649. - Marleine)
2008. dec. 23. 14:39
Szia, én már jóval több mint négy éve festem, voltam rubinvörös, kékesfekete, fekete, barna, most világosbarna, vörös melírral. Semmi baja nincs attól, hogy festem. Nem veszélyes, én is otthon festem. Csak azért, hogy megnyugodj. A barátnőd alá tudja támasztani valamivel? Fodrász vagy kémikus, vagy valami közelebbi? Nem kell mindent elhinni, a saját szemednek higyj.
1649. Marleine
2008. dec. 23. 12:13

Sziasztok!

Én 4 éve festem a hajam, voltam már vörös, fekete.A fekete sajnos nagyon roncsolta a hajam, azt senkinek sem ajánlom...

Most egy szolid barnával festem kb. egy éve, G.-betűs a márka neve.Barátnőm azzal riogat, hogy kihullik a hajam, ha tovább festem.

Milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban?

Mennyire veszélyes az otthoni hajfestés?

(Az ecetes tippet köszönöm, tényleg nagyon hatásos!)

2008. dec. 23. 00:00
eredeti hajszinem sotetszoke. kb egy eve festem csokibarnara. az a helyzet hogy talan szeretnem vissza a "regi" hajamat. voltam fodraszhoz. azt mondtak hosszadalmas folyamat. miert nem lehet egybol sokkal vilagosabb szint kihozni????
1647. csörcög
2008. dec. 22. 23:51
Én a sötét barna hajamat szeretném befesteni rézvörösre, otthon, házilag. Mit ajánlotok? Milyen festéket? Még sosem volt festve a hajam, és félek, hogy nem lesz rézvörös. Gondolom előtte ki kell hidrogénezni. Az mennyire káros a hajnak?
1646. 319cd6978b (válaszként erre: 1645. - Walter.)
2008. dec. 22. 23:13
Több alkalomra is bőven elég, viszont nem tudomhogy mennyibe kerül szállítással. Én fodrászkellékesben vettem 1700 Ft-ért.
1645. walter. (válaszként erre: 1610. - 319cd6978b)
2008. dec. 22. 21:05
és a la riché directions szállítással együtt kábé mennyibe kerül? és csak egy alkalomra elég?
❮❮ ... 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook