Hajfestés (beszélgetés)
Kedves powerpuffemo!
Az oxy reload-dal kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni! (persze más is válaszolhat :)
Szóval nekem fodrász megcsinálta a hajam oxy reload-dal, és vissza is jött az eredeti hajszinem. De utána rákent alacsony százalékú hidrogént, de nem azért mert annál világosabb szint szerettem volna hanam mert szerinte vissza fog oxidálódni. Valaki tapasztalt már ilyet, h utána a haj visszaoxidálódik??
A másik, ami most a problémám, hogy erre ráfestettem egy barnát, ami túl sötétre fogta be :S De bizonytalan vagyok, ha most rámennék az oxy-val akkor megint az eredeti hajszinemet kapnám-e vissza, vagy azt a leszivatottat?
Légyszi segitsetek!
Szia!
Köszi, hogy szóltál! Azt hiszem megy az N8 a szekrény mélyére. :) Túl sokat szenvedtem a szőkéért. :S Én is az E20-al lettem szép szőke! Én is nagyon szerettem azt a festéket. :) Mostanában már nem festem vele, mert a végén már kicsit túlzásba vittem, és lett szép fehér hajacskám. :) Ezt szeretném picit sárgásabbra. Fodrászhoz nem igazán vágyik a kis szívem, mert mikor legutóljára (pont egy éve) jártam ott, akkor már majnem szép szőke voltam (világosbarnából indultam) akkor mondtam neki, h legyen világosabb, és ő szépen csinált nekem egy erős barna hajat. Azt hittem lefejelem. :S Sok fodrásznál jártam már, de olyat, amilyet szerettem volna még soha nem csináltak velem. (fodrász után mindig bújkálás) Szóval ezért szeretném magamnak vhogy megoldani.
szia!
nehogy befesd azzal a festékkel!
ugyanígy voltam mint te hogy fehér hajam volt és csak sárgábbat akart. vettem palette N8-at kikevertük a színt már akkor láttam h vmi nem stimmel mer barnás lett a festék. na mind1 rákentünk tök sötét lett a hajam. már ekkor izgultam h mien lesz de azért ráajtahagytam. na amikor lemostam a szépfehér hajamból egy fakó mogyorószőke hajszínt kaptam ami kb úgy nézett ki mint az eredeti :S (megnézheted a képeim közt, ja és az már fakult :S)
a fodrászom azt mondta valszeg a hidrogén a hibás mer eddig a platinaszőke biztos volt 12%os a másik meg csak 6% volt!
úgyhogy azt ajánlom hogy 9%-os hidrogénű festéket vegyél akkor biztos nem lesz sötét :)
amúgy én most a palette E20.al festem és pont jó színe van szép világos de nem fehér :) ezt ajánlom neked is :)
szia!
hát nekem ugy történt,h eredetileg szőke vagyok,de bekattantam tavaly és befestettem feketére.Aztán most nemrég,vöröset akartam,és ahol lenőtt,ott vörös lett alatta meg szőkés(mert már világosítottuk)...gondolhatod hogy néztem ki.Én nagyon bőgtem,elmentem(sapkában) egy fodrrászkellékeshez,és vettem a Palettenek a középbarnáját és itthon befestettem,de hát majdnem fekete lett,ugy bekapta.Szóval vigyázz vele,de mindenképp valami barnás árnyalatot vegyél,és vagy palettét vagy kallost :)Ne wellát,mert az nem annyira takar.
Köszi szépen!
Te mivel "javítottál"?
szia!
hát igy már én is jártam.Sztem ezt már csak sötétebbre tudod,valami sötétebb szőket vegyél,mert szerintem bekapja világosbarnára.Vagy pedig le kell szivatni,de ezt nem nagyon tanácsolnám.De igazából szerintem az a legjobb ha valami sötétenbbbre fested.Én is igy jártam kb .1hónapja :(
Légyszi valaki segítsen!!!
Nemsokára indulunk festékért!!!!!!!!
Sziasztok!
Van egy kis dilemmám a hajfestéssel kapcsolatban, és bízom benne, Ti segítségemre lehettek. A lényeg: most extra világos szőke hajam van (fehéres) és ma vettem Palette G8 világos aranyszőke hajfestéket. Csak még kicsit para, hogy rákenjem-e vagy ne. Ismeri vki ezt a festéket? Szeretném, ha nem lenne ilyen fehér a hajam, de azt se, hogy barna legyen, szóval csak 1-2 árnyalattal sötétebbre szeretném. Mit gondoltok? Ezzel meg tudom oldani? Vagy milyen eredményre számíthatok?
Sziasztok!
Nekem ki van szőkitve a hajam (ráadásul a legalacsonyabb százaláké hidrogénnel, mert nem ezzel szedtük le lényegében a szint.)És világos barnára lett befestve. Viszont most elég rossz a szine, sárgás-vöröses fénye van, borzasztó. Be akarom festeni normális barna szinüre, előtte csináltam tincspróbát, a palette középbarnájával....kb fél óráig rajta hagytam, és nem is értem komolyan....mintha be se festettem volna...létezik ilyen?? Hogy a világos hajat ennyire nem fogja be semmi??
Sziasztok!
Egyik ismerősöm a vörös hajából szőkét csinált, és abszolút nem lett vöröses árnyalata a hajának. Valami palette extra szőkítővel kent 2 doboznyit a hajára, és azt mondta, hogy ettől szinte fehér lett a haja. Szerintetek, ha én a sötétbarna hajammal csinálnám ugyan ezt, kiszőkítené, vagy nem? Ja és ez gondolom nagyon drasztikus beavatkozás???
Hát, ha sötétebb hajat akarsz világosítani, akkor mindig sötétebb lesz a végeredmény...
Bár nem tudom, hogy a modellnek valóban olyan sötét a haja mint amilyen a szemöldöke, lehet csak ki van húzva, de szerintem esélyes a dolog...
Helló! Kérlek valaki segítsen. Be szeretném festeni a sötétbarna hajamat vörösre.
ilyen, rézvörösre.
Hogyan álljak neki? Semmi tapasztalatom e téren, sosem volt még festve a hajam. Egy barátnőmet fogom megkérni, hogy fesse be. A kérdésem az, hogy elsőre sikerülhet ezt a hajszínt elérni sötét barnából? Ha nagyon más lesz mint akartam, akkor mi a teendő?
Előre is köszi a válaszokat.
Sziasztok!
Én 4 éve festem a hajam, voltam már vörös, fekete.A fekete sajnos nagyon roncsolta a hajam, azt senkinek sem ajánlom...
Most egy szolid barnával festem kb. egy éve, G.-betűs a márka neve.Barátnőm azzal riogat, hogy kihullik a hajam, ha tovább festem.
Milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban?
Mennyire veszélyes az otthoni hajfestés?
(Az ecetes tippet köszönöm, tényleg nagyon hatásos!)
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha hajfestés közben elzárnák a vizet a házban?
- 7 éve magamnak csinálom a körmöm és a hajfestést is, mert...
- Kicsit sárgás lett a szőke hajfestésem, ha megmosom a Shauma ősz hajra való samponjával, leviszi róla?
- Kíméletes és biztonságos hajfestés
- Otthoni hajfestés után hogyan szeded le a bőrödről a felesleges festéket?
- Férfiak és a hajfestés?