Hajfestés (beszélgetés)
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hol lehet venni jeges hatású zselét? Már mindenhol néztem a neten, de nem találom... Semilyen topicot sem találok a Hoxa-n, amihez illene a kérdés, ezért gondoltam itt feltenném, mert sokan vagytok? Előre is köszi!
Köszi a tippet,átfestettem,de inkább barnultam,és így már nem annyira feltünő a lenövés a melír miatt.
Még egyszer köszi a tanácsot:)Tetszik az eredmény:)
Igaz az hogy az aranybarna hajfesték vörösesre fogja be a hajat..?
Szia!
Én a borostyán árnyalatot próbáltam ki ebből a loreal 10 perces festékből. A színe nem olyan lett mint a dobozon, attól sokkal sötétebb, viszont szép fényes. Ez biztos azért van mert 10 perc alatt nem könnyű hosszú hajat egyenletesen befesteni. Ja, és festés után két héttel is engedi a színét hajmosáskor. Remélem tudtam valami hasznosat mondani!
Mondjuk egy sötétszőkét, 2 árnyalattal világosabbra lehet? Gondolom először a végét kell festeni, utána a tövét.
Ez attól függ milyen szint akarsz világositani és mennyire!
Szia!Hát otthon kockázatos neki állni.Főleg 1 hosszú hajnál,sok esélye van , hogy foltos lesz ha nem kened be rendesen.A vöröstől megszabadulni sem egyszerű.Vannak szinleszedők,de mivel már rég óta fested a hajad,lehet,hogy többször kéne a szinleszedővel bekenned!De ha összeadod mennyit költesz az anyagokra amit megveszel hozzá,lehet ugyanott vagy mintha fodrász csinálná.Én mint fodrász azt ajánlom meliroztasd,ha sok és sűrű melirt raknak bele hamar szőke leszel!Ezzel elkerülöd a telibe szőkitést,és a melir ára sem vészes.Mondjuk ez attól függ melyik fodrászatba mész,mert ahány fodrászat annyi ár!
Visszaolvasva láthatod mennyi mindent írtam az oxy reloadról, meg mások is. Nagyonj ó cucc. Nem károsít, otthon is használhatod, szőkítésről szintén olvashatsz, és ha már ki van szőkítve akkor olyanra fested amilyenre csak akarod.
Sziasztok!
Egy nagyon fontos kérdésem lenne, amire sok választ várok nagyon sürgös lenne, léccy irjatok.
Szal arrol lenne szo, h most sötét vörös szinü festett a hajam, már 1 éve lassan, de most meguntam, és nagyon tetszik az aranyszöke haj:) és ilyet szeretnék.
Abban szeretném a segitségeteket kérni, h itthon hogy tudnám megoldani h ilyen legyen.
Nem szeretnék fodrászhoz menni, leszivatni meg ilyesmiket.
Ui: hosszu hajam van, ez nem tudom mennyit számit
Várom a sok választ:)
Elöre is köszi mindenkinek aki probál segiteni.
Sziasztok! Megköszönném ha tudnátok segíteni: Festett hajat festékkel hány árnyalatot lehet világosítani? Előre is köszi ;) Puszi
Egy jó fodrász meg tudná mondani, h milyen típusú a hajad és melyik a legjobb festék hozzá.
Igaz, ahogy olvasgatom a topikot Neked talán újat már nem is tudnak mondani :))
Sajnos nekem még a fodrászkellékesben kaphatótól sem lesz olyan mint a palettán, kivéve ha fekete. Lehet hogy olyan a hajam minősége hogy másként reagál a festésre vagy ilyesmi. De csak kellékesben kapható festéket használok már egy ideje.
Viszont én nem vagyok híve a dobozos festékeknek (amit bárhol meg lehet kapni), mert soha nem lesz olyan, amilyen a képen van.
Én a fodrászkellékes festékeket szeretem.
már multkor kérdeztem, csak senki nem válaszolt, hallott valaki bármit is erről a loreal 10perces hatóidős festékről??
Szia!
Nem a nevedbe írtam, csak az egyik kommentedre válaszoltam, te írtad, hogy szereted a fekete hajszínt, nem?
(Ha félrenéztem, bocsi)
szia ne haragudj,de kérlek ne irj a nevembe,én nem irtam ilyet! köszi
Mokus17a:
Nekem is volt fekete hajam és nagyon tönkretette a festék, én alig győzök megszabadulni tőle, már vagy egy éve növesztem le, szeretnék újra barna lenni.
Igaza van Powerpuffemonak, hogy várni kell vele, tényleg nem szabad rögtön kémiai után használni, bár a dobozon csak egy hónapot írt...
A hennát azoknak ajánlom, akik nem akarnak drasztikus változást a hajukon, mert igazából 1-2 árnyalatnyi a különbség...
Aki fekete hajat szeretne, és alapból sötét színű a haja, annak szerintem befogja szépen.
Nekem sötérbarna a hajam és a mahagóni nagyon szépen befogta, csak nekem túl vörös volt ezért később rámentem barnával, kicsit barnult, de majd jövő hónap végén újra befestem, addigra csak kikopik:D
Köszi a válaszokat!
Azt gondoltam, hogy nem ugy működik a dolog, hogy ha nem tetszik akkor 1-2 hajmosás után visszakapom az eredeti hajszinemet. De ha olyan, hogy sose kopik ki igazán.. az már elgondolkodtató.
Én igazából a hajamat világosítanám, szőkíteném, de párom a barnára szavazott, ezért azt vettem meg. De azótais bizonytalan vagyok, hogy fessem vagy ne. Palette hajszinező, többet most nem tudok róla mondani (most nincs épp nálam). Kis zacsiban van, s nem kell hozzákeverni semmit.
Az biztos, hogy nem úgy működik, hogy ha nem tetszik akkor egyszerűen kimosod. Valamennyit kopik, de olyan nem lesz, mint azelőtt.
Ne félj a változástól!!! Mindenféleképp kopni fog,de ez hajfüggő,hogy kijön-e.Elsőnek én is fekete szinezővel kezdtem,de mikor kopott szerintem szürke lett és hullott a hajam tőle,de most remélem nem rémisztettelk el. Imádtam a feketét és újra be is festeném,ha megint választhatnék.
A 24 hajmosásig tartóak tényleg nem jönnek ki. De azok amik egy komponensűek és nem kell összekeverni semmivel azok kikponkak de nem 6-8 hajmosással. Van akinek már kettő után nem látszik semmi de van akinek 12 után is még más színű a haja. A csokoládé barna ha majd kopik akkor nem lesz gáz de ha mondjuk vörösre színeznéd akkor az rondán kopna. Sztem nyugodtan kipróbálhatod.
Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy vettem barátom hatására a szökésbarna hajamra csokibarna hajfestéket, olyam ami elvileg kimosható 6-8 hajmosással. Ezzel valakinek van tapasztalata? Tényleg kijön? (Mert ha nem tetszik nem szerenék úgy maradni) Az egyik barátnőm azt mondta tegnap, hogy ezek nem jönnek ki, max lenőnek, és nem kimoshatók. Tényleg így van?
Nagyon szépen köszönöm a segítséged, örök hálám érte =) Ki fogom próbálni, ha nincs kockázat egy próbát megér mindenféleképpen, aztán majd beszámolok az eredményről =) Köszönöm szépen mégegyszer a hasznos tanácsokat!
Ajánlom egyébként az új schwarzkopf excell 10 hajfestéket azoknak akik hamvas színt szeretnének, ezek ugyanis csak természetes színekben kaphatók és 10 perc alatt befogja az ősz hajat is.
Két évvel ezelőtt sokkal kevésbé voltak ismertek ezek a kíméletes hajszíneltávolítók. Az oxy reload nem márka hanem maga az anyag. A vital remover maga az oxy reload márkája, de van más márkában is. A hajaradar (pl loreal effassor) ugyan az mint az oxy reload csak kisebb hatásfokkal. Az oxy reloaddal el tudod távolítani annyira a kékes fekete hajfestéket hogy az eredeti haszíneddel megegyező mélységű árnyalatot kapj. Ha duplázod az idejét akkor valamivel még világosabb is lesz. Nyugodtan csinálhatod akár magad, akár fodrász, nem jár semmivéle kockázattal, viszont számítanod kell rá hogy vöröses árnyalatot fogsz kapni. Ha megcsináltad az eltávolítást ami fekte hajnál lehet hogy csak másodszorra fog sikerülni akkor a kívánt árnyalattól egyel világosabb hamvas festékkel kell befesteni minimum 9% os oxygentával keverve, mert a festék eltávolítása után a haj fogékonyabba festésre és jobban besötétül, a hamvas meg azért kell hogy ne legyen vöröses. Középbarnát biztosan tudsz festeni utána minden gond nélkül. A haj rögtön újrafesthető vagy szőkíthető is. Tényleg nem jár kockázattal csak egy kisebb kiadással.
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. 5 éve festem a hajam kékes feketére, 2évvel ezelőtt a fodrászom megpróbálta leszedni, nehezen de sikerült belőle vöröset varázsolni vmi hajradír segítségével, ezután 1-2 hónapig vörös voltam aztán visszafestettem kékes feketére, azóta ilyen, és most szeretném leszedni a feketét és barna hajat szeretnék lehetőleg világosat.Olvastam az oxy reload és vital remover nevezetű színleszedőkről, de nem merem tapasztalatlanul kipróbálni, látom itt is eléggé megoszlanak a vélemények, gondolom ez hajtól függ, de szerintetek melyikkel próbáljam meg, a tapasztalataitok alapján melyik jobb? És ha csodával határos módon sikerül eltüntetni a feketét, akkor mit ajánlotok, hogy mivel fessek rá, hogy szép, lehetőleg világosabb barnát kapjak?Nagyon szépen köszönöm a segítséget előre is! Szép napot mindenkinek!
Köszönöm szépen az információkat. Majd ma szétnézek a festékek közt. (Hennát nem fogom, mert én is hallottam ezt az allergiás reakciót és 3 hónap alatt meg már olyan csúnya lenövés van, hogy azt meg nem tudnám kivárni). Kösy szépen még egyszer.
Kössz a jótanácsot. Azt egyébként tudtad hogyha 3 hónapnál kevesebb idő telik el az oxidációs festékkel való festés és a hennával való festés között akkor olyan allergiás reakciótja lehet akárkinek hogy belehalhat(pl fulladás) Nemis beszélve hogy a haján már csak a nullás gép segít. Amúgy meg hennával nemis lehet hamvas barnát festeni.De ez csak érdekesség.
Amúgy biztos hogy a garnier belle color-nak van sima barna színű festéke. Már kétszer használtam. Onnan tudom hogy hamvas hogy amikor föl van kenve akkor kékes szürkés színűre sötétedik.
Henna-val.Az teljesen természetes.Igaz,ha Te fested otthon,kicsit macerásabb.
További ajánlott fórumok: