Hajfestés (beszélgetés)
vane gy hely ahol láttam ezt a besh márkát, de még nem voltam bent.
találtam még1 nagyon jó hajszinezöt, van ezüst szinű is... +kék:)..
én most vettem vöröset, és gyönyörűűű +élénk... rákentem a hajamra és máris befogta :P(ha sötét a hajad, elöszőkités..)
[link]
nem hiszem h kecskeméten nincsen olyan bolt ahol árulnak... én vásárhelyen vettem... 1 icipici fodrászkellékesnél.. 2000 ft, de elég sokáig elég lesz sztem 1 tubus... ja és nem kell kikeverni+semmi... szal én biztos ilyet fogok mostmár csak venni :P
Koktélozás, ez nem teszi annyira tönre a hajad. Az én fodrászom ezt javasolja.
Meg tudnád mondani mi a neve annak a színeltávolítónak? És, hogy kb. mennyibe kerül?Nagyon megköszönném!
Köszönöm az ötleteket, csak egy baj van! Hogy sose lesz olyan a lenőtt tő mint amilyenre átfestettem a hajam. Az agyamra megyek már, hogy mindig másik színű haj kell! Ilyenkor meg be vagyok rezelve, hogy milyen lesz. Próbáltam már kivilágosító festéket 9%-os hidrogénnel, csak az a baj, hogy jó kis sütőtök színre szívja le a vöröset.Ezért nem tudom igazából, hogy azt milyen világosabb szín fogná be kevésbé répára.
Hát a legjobb az lenne ha fodrászhoz fordulnál, de ha nem akkor próbálkozhatsz színeltávolítóval amit nagyobb fodrászkellékesekben vásárolhatsz. Ez nem viseli meg a hajat mint a szőkítő viszont eltávolítja a mesterséges pigmenteket és utána olyan színűre fested a hajad amilyenre akarod. Bár az ára kicsit húzós és nem biztos hogy jó ötlet házilag. Vagy vegyél fodrászkellékesben hajfestéket, 12%os oxigentával, annak nagyobb a világosító hatása.
hát sztem ha sötétszőkét fogsz venni nemsk lesz a különbség mer nem fogja tudni kiszívni. sztem egy árnyalattal vagy kettővel vegyél világosabbat. mondjuk világosszőkét.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, remélem valaki ügyesebb lesz nálam. Rézfényű mahagóni a festett hajam. Próbáltam a házi melírózóval csíkokat tenni bele, hogy világosabbnak tűnjön. Sajnos nem volt jó ötlet, mert ronda szalmaszínű lett. Viszont világosabb hajat szeretnék, mert ez nem áll jól. Sötétszőkére gondoltam, ami inkább világosbarnának tűnik. Tudtok adni valami jó ötletet, hogy csináljam? Félek, hogy még rondább színű lesz.
Ja hát az nem szőkítő folyadék. Egyébként nincs vele semmi negatív tapasztalatom.
én a hamvasító folyadékra gondoltam
Nem tudom te mire gondolsz pontosan. Festékeltávolítóra vagy hidrogén peroxidra, eseteleg szőkítőő spray a palettétől? Mert hajfestékeltávolítót én nem használtam csak fodrászok montdták hogy nagyon jó, mert nem roncsolja a hajat,meg régebben szőkített hajra is lehet használni,mert nem veszi igénybe. Még fekete ajfestéket is el lehet vele távolítani. Hidrogén peroxidot nme ajánlok mesterséges szín teljes eltávolításához. A spray-t meg leginkább természetes hajszínre ajánlanám.
powerpuffemo van vmi rossz tapasztalatod a szőkítő folyadékkal kapsolatban? nem szárítja a hajadat? hnap mennék megveni mer eddig árufeltöltés miatt zárva volt a bolt.
én a palette xxl platinaszőkét használom. először sárga volt de a 2. 3. festésre már szebb hamvasabb szine lett mer kevesebb szőkítőt tettem bele. a jégszőkétől lehet nagyon fehér lenne a hajad.
Sziasztok!
Már hosszú évek óta festem a hajam. Többféle festéket próbáltam, mivel szőke abban nem olyan sok variációs lehetőség van. Elég vékonyszálú a hajam ezért nem midegy, hogy melyiket használom. Számomra a legjobb a Garier Nutrisse volt. A többi - akármilyen kímélőnek állítják is be- nagyon kiszárította a hajam végét. ( a Pelette Color Naturals is, akármennyire olivaolaj meg stb...)Egyedül ez a tuti :) Jelenleg a legvilágosabb kamilla árnyalatot használom, de sokáig a búzaszőke híve voltam. Ezt bárkinek merem ajánlani, akinek töredezi a haja, a fodrászom szerint is ez az egyik legkíméletesebb dobozos festék. Remélem segíthettem.
Szia!
igaz én nem próbáltam a palette XXL es jégszőkét, de már lassan 3 éve a palette sima kék dobozos ultra hamvasszőkéjét (A10es) és nagyon szeretem. :o)
nekem is nagyon nagyon világos a bőröm, szoliba el-elszoktam járni, jobban szeretem, ha barnább vagyok, de persze ha nem mész szoliba, attól még jólállhat ez a szín :o)
Sziasztok! Én is sokat szenvedek a hajam színével,egyszerűen nem találja el a fodrász azt a színt, ami számomra a legmegfelelőbb lenne!Sötétszőke vagyok eredetileg,de szerettem volna teljesen szőke lenni.A hajamba szinte hófehér melírtincsek voltak,de úgy nagy volt a kontraszt az alap és a melír között,így gondoltam, beszőkítettem az egészet.A gond csak az, hogy a fodrász borzasztóan rondára festette, valami "homokos tengerpart" volt a szín fantázianeve,hát el lehet képzelni,milyen volt...:D:D Szörnyű.Utána egy hónapra rá egy másik fodrász befestette egy árnyalattal világosabbra,és tett bele barna melírtincseket,hogy ne legyen annyira sápadt az arcom a szőke miatt, de az sem tetszett,utána egy másik fodrász Londa hajfestéket kent rá,de most meg sárgás-vöröses a hajam töve,a többi meg barnásszőke..Viszont akkor amikor befestetem,vagyis a napján,akkor szép a szín,de amint megmosom,már fúj!Most a Palette xxl-en gondolkodom,annak is a jégszőke árnyalatán...lehet jobb lenne a hajam,mint most!Bár az aggaszt,hogy fehér a bőröm,és lehet nem állna annyira jól a nagyon szőke,de valakinek jól áll,és lehet fehérebb bőrű mint én.Ha valaki tud,segítsen valami hasznos tanáccsal.Nagyon megköszönném!
Hát a terhességhez nem értek, de sokan monták hogy menstruáció alatt nem úgy hat a festék, nem fogja be annyira. A másik meg hogy sokkal rosszabbul is járhattál volna, mert a szőke hajat nem szokták barnára színezni, mert benzi színű lehet belőle elég könnyen, mai valójában zöldet jelent. Amúgy satírozáson kívül van még színtelenítő folyadék, ami eltávolítja a mesterséges pigmenteket a hajból és csak az eredeti marad. sok szerencsét a visszaszőküléshez.
Sziasztok! Szőke hajam volt, amit meg szerettem volna változtatni, mert akkor a barna jobban tetszett...Vettem fodrászkellékesben csokoládébarna színezőt, mikor befesettem a hajam nekem tetszett, de mégis annál kicsit sötétebbet szerettem volna, mert ennek a szőke miatt kicsit vöröses árnyalata lett.Elmentem a fodrászomhoz, mutattam neki egy képet,hogy milyet szeretnék. (kb; olyan barna szín lehetett mint a Garnier Color Naturals Világosbarna színe) Azért mentem fodrászhoz, mert itthon nem mertem befesteni, hátha nem olyan lesz mint a dobozon és gondoltam, a fodrász biztos érti a dolgát, és olyanra csinálja amilyenre vágytam. Nem így lett. Kiválasztottam egy hasonló színt a színskáláról, középbarna mokka volt a neve. Én nem tudom mit csinált a hajammal, de mikor lemosta a festéket, totál fekete lett az egész hajam :S
Következő alkalommal mondtam neki, hogy valahogy csináljon belőle világosabbat, nem tudott...
Most 4hónap elteltével fodrászt váltottam, ő pedig sikeresen leszívatta a hajam, így szerencsére megszabadultam a feketétől. Most konyakhoz hasonlít leginkább, és több lépésben megpróbálja nekem visszavarázsolni az eredeti színt. Legutóbb 2hete voltam satíroztatni, at hittem mostmár szőke lesz, de a szőkítő semmit nem látszik. 4hónapos terhes vagyok. A kérdésem az lenne, hogy a menstruáció vagy terhesség befolyásolhatja-e azt, hogy mennyire sikerül leszívni a hajat? Amíg tart a terhesség nem is érdemes festetnem? Köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Eredeti tűzvörös hajam van, vagyis volt.Meguntam,Befestettem feketére,ami végülis jó, csak jön a nyár és szeretnék világosabb hajat.Hogyan kaphatom vissza az eredeti vörös hajszínemet vagy hasonlót?
A választ előre is köszönöm:)
Szerintem ne reménykedj ebben a 24 hajmosásban. Amúgy is 28 van ráírva. Én is használtam szőke hajra és nem kopik ki teljesen csak nagoyn sok idő után. De a sötétbarna hajfesték befogja fogni szerintem.
Sziasztok!
Beszíneztem a hajam kékesfeketére, de elkezdtem unni és szeretném visszakpni a régi sötétbarna hajszínemet..mivel ez színező(24 hajmosásos, Loreal Casting)így megvárom a kopási időt. Szerintetek utánna egy sötétbarna színező befogná a hajam, vagy érdemesebb lenne festékkel befesteni??
Választ előre is köszönöm!
Kellemes 7végét mindenkinek!!:)
Nem tudom. Egyenlőre még csak elméleti síkon van a dolog:-))
Jónak tűnik ez a színező, de sajnos ahol én lakom ott még nem láttam egy fodrászkellékesben sem, sőt még hasonló színezetű festéket sem. Pedi már nagyon régóta keresek kék színű hajfestéket v színezőt. Lehet esetleg vhogy magyaroszágon rendelni magánszemélyeknek is??
A sötétbarnához az aranybarnát el tudnám képzelni.
Fodrász csinálja vagy te?
Köszike! A minap befestettem újra sötétbarnára, hogy a copfommal azonos színű legyen(helyel-közel) elől is a hajam. Mogyoró vagy aranybarna tincseket azonban el tudnék benne képzelni.
Szia
Nekem festett fekete a hajam, de elől volt egy tincs, ami vörös volt (inkább olyan pirosas).
Nagyon jól mutat a sötét hajban.
Most viszont a vörös ki lett szőkítve, ez egy kicsit merészebb.
crazy color hajfesték az jo.. itt van mien szinekben van:
[link]
fodrász kellékes boltban lehet venni..
Sajna a szinezők csak addig fedik a hajat,míg a felszínén megtapadnak!Ahhoz,h "tartós"legyen,elötte szőkíteni kell,és utána tartós szinezővel árnyalni.Schwarzkopfnak vannak jó ezüstös színei!De ezt fodrásszal kellene...mert a szőkítés nem mindegy,h milyen.
Sziasztok, én azt szretném kérdezni, hogy tud-e valaki olyan ezüst, hangsúlyozom teljesen ezüstszínű hajszínezőt, vagy festlket vagy bármit, ami fenn is marad a hajon, és nem ilyen megkövült undormány lesz tőle a haj, mint sok iylen színezőtől? Köszönöm előre is
Azért jobb a melír, mert kevésbé teszi tönkre a hajad, mint a szőkítés. Persze, én is csináltattam, ráadásul akkor nekem vörös volt, és teljesen tönkretette. Nekem most sötétszők/világosbarna és abban van szőke melír.
Az, hogy milyen sűrűn teszik bele a csíkokat, az attól függ, hogy hogy kéred. Sok helyen darabra számolnak, szerintem ezért is van az, hogy valakinek kevés a csíkja.
További ajánlott fórumok: