Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
jó reggelt lányok,
esik az eső,jó hogy tegnap megszáradt az ágyneműm,
jól elaludtam,ha Évi nem telefonál,még mindig aludnék,
de ma volt a harmadik kétrészletben alvás,
a következő a jövőhéten lesz,
Szép reggelt mindenkinek!
Ma szabadnap,szokásos viszem a gyereket suliba,tankolok,bankba kell mennem számlát nyitni...aztán sietek haza hogy befejezzek pár dolgot és pihenjek.következő szabadnap szombaton lesz.
😊😊☕☕
Itt sem jobb a helyzet.
Mosogatnom kellene, de ahhoz is lusta vagyok. Inkább nézem a Jóban Rosszbant netről. A tegnapi részt sem láttam még, meg fent van már a mai is.
Azért a két rész között hasznossá teszem magam. 😆
kint voltam az udvaron azért szúrt ki magának,
gondolta, ,,,bolond öregasszony,,,jó célpont,
hát,ezt jól benézte,
nálunk is vannak Jehovások,de nem agresszivak,
szoktak járkálni,de nem erőszakosak,
adnak reklámfüzetet,aztán mennek tovább,
...én ki szoktam nézni a kukkeren, ha nem ismerős ajtót sem nyitok. Persze a lakásnál ez megtehető.
Az ismerősöm mondja, h a Jehovák is elég erőszakosak újabban, de náluk én nem tapasztaltam.
A Hév aluljáróban ott rostokolnak nap mint nap, de nem igen szólítanak le senkit, ha valaki oda megy azzal beszélgetnek, vagy lehet Ők nem Jehovák? még sosem néztem közelebbről.
hát,nem volt ideje elmondani a mondókáját,hamar kiderült a turpiszság,
még hogy reklámköltség,direkt elmondom,nem fizetek semmiért,ezeknek szelektiv a hallásuk?
na lányok,hogy jártam,
teregetek kint az udvaron,
elmegy egy autó a ház előtt,aztán egyszer csak megjelenik egy nő a kapuban,és kérdezi,szoktunk e kapni reklámújságot,
mondom most már igen egy ideig nem kaptunk,
azt hittem azért kérdi,hogy rendesen dolgozik e a kihordó,
de nem,
mondja,hogy egy reklámcégnek dolgozik,a tele-shopnál,
és időnként adnak ajándékcsomagot,
na ez már gyanús volt,
elmondaná,mit meg hogy,
na jó,mondom ,mondhatja,de előre elmondom,nem rendelek semmit,és nem fizetek semmiért,
azt mondja,nem kell ez reklámajándék,
na,hoz egy nagy pakkot,és kezdené,hogy mi micsoda,
mondom neki még egyszer,nem fizetek semmiért,mert egyszer már jártam igy,pár éve,akkor is igy kezdték,
minden ajándék,a végén azt mondja 20000-ft lesz,
na azokat nagyivben zavartam ki,
azt mondja erre,hát reklámértéke mindennek van,ennek is,
na mondom,akkor kedvesem fogja meg a kis motyóját és vigye egy házzal odébb,
kb 5-ször mondtam el,hogy semmiért nem fizetek,és nem rendelek semmit,
erre most azt mondja nekem,hogy reklámérték,
ne csináljuk már,
Az autót el sem kell adni. A házat már körülményesebb lenne szállítani, bár úgy tudom Svédországban elég sok a faház
Régebben sokat néztem az egyik csatornán azt a sorozatot, amiben házakat szállítottak egyik helyről a másikra. Ráadásul egész nagyokat is.
Sziasztok, szép napot!
Cserebogár! Én sem gondoltam soha, hogy külföldön fogok dolgozni. Így alakult. Hazaköltözés egyenlőre nem szerepel a terveimben, aztán ki tudja. :) A lakás, autó bármikor eladható, sok egyebem meg nincs. :)
Én is így jártam
Tegnap átcseréltem A takarómat vastagabbra,este én is fáztam.
Aztán hajnalban csak megnyitottam az ablakot.
Jó reggelt, szép napot.
Az este fáztam és becsuktam az ablakot, hát éjjel 1-kor ki kellett nyitni szellőzőre, mert nem tudtam aludni.
Jól lehűlt így bent is a levegő reggelre, csak 20 fok van a szobámban. Tök főzeléket főzök ma és kikapok hozzá egy kis pörköltet a fagyóból. Közben a postára is el kell ugranom feladni egy csomagot.
Katus, Baranya után én is nagyon megszoktam a fővárost, de az országból nem mennék el. Pár nap a külhonban elég.
Persze más az, ha valaki még aktív dolgozó és ott jobban megtalálja a számítását.
Gondolom, ha már házat vettél akkor véglegesre tervezel maradni.
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!