Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Nálam is lesz lecsó, van egy tök egyszerű és hamar kész receptem, mikrós. Igaz nem lehet nagy adagot egyszerre, de amit csinálok nekem 2 evésre elég.
Vettem meggyet gyümi levesnek, 500.-, cseresznyét 500.- kajszit, 290.-, banánt 280.-
Frissen vágott házi egész csirkét, 1300.-kg-ja.
én is megyek a piacra,
lecsóra éheztem,igaz Ádám nem szereti,de majd neki is lesz valami,
Sziasztok, jó reggelt és szép napot mindenkinek.
Kellemes 19 fok van, elindulok a piacra, szeretnék venni egy egész csirkét meg zsírt. Meg hát zöldségfélét és gyümölcsöt is kellene.
Cika, ma pihenj kicsit, ha lehet, vagy a hétvégén is ott vannak a gyerekek?
Szép estét mindenkinek!
Ma kicsikkel a vadasparkban voltam. Hát mit ne mondjak, jól elfáradtam, de legalább nem volt olyan a meleg. A lábaim igen csak megfájdultak. A gyerekek is már hajnalban fent voltak, hogy mikor indulunk már.
Nagyon várták, ők is jól elfáradtak, de teli vannak élményekkel.
Azt hiszem, hogy nem kell ringatni, estére:)
Jó hogy nincs olyan nagy hőség.
A szél is fúj.
Maya, jó locsizást és pihenést nektek.
Katus, nekem is jobb az a hőmérséklet, tegnap már nagyon nem bírtam volna, ha nincs klíma.
Postára kell mennem ma.
Szervusztok!
Itt már kellemesebb a levegő mint tegnap, eső ugyan egy csepp sem, de mozog a levegő és egy kicsit hűvösebb van. Öröm volt lent járni.
Szia Katus!
Biztos jó lesz még a víz augusztusban is..biztos akkor is.megyünk mi is mert akarok szabit akkor is egy hetet..ahogy most juliusra is kértem, remélem még is kapom.nekünk közel a Balaton szerencsére de sajnos a sok munka miatt nem sűrűn járunk. Nélkülem meg a fiúk nem.mennek el.
Helyileg hol szokott lenni.a.RockBalaton??Vagy ilyenkor merre szoktál akkor lenni?csak azért kérdezem hátha össze futunk😊😊
Na gyorsan.megyek.láb szőrtelenítés. .mert sosincs időm magamra...Ez már idegesit..
Szép napot!😊😊
Sziasztok, szép napot!
Itt 17-20 fokok vannak napközben. Ezt szeretem. :)
Sziasztok Csajok!
Ma szabadnapos vagyok..húzós a napok..meg ez a meleg is kikészit.főleg hogy a konyhán melegebb van mint kint..
Kisfiam is 3 napot bent volt velem általában délután 2-ig..nagyon ügyes volt.
Ma délután megyünk egyet fürödni a balcsiba,ha a férjem hazajön a munkából.
Addig megcsinalom amit kell..De pihenek is.. fáj minden porcikám.
Fúj a szél süt a nap..24 fok van.Legyen Szép napotok!
Sziasztok, szép napot mindenkinek.
Nagyon kellemes légmozgás van.
Talán ma nem lesz olyan nagy hőség.
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!