Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Nem bánkódót, majd legközelebb, majd nagyobb kukacot kell keresni, a kukoricát azért nem teszünk rá, mert az kell a pizzára.
Ez játék pecabot kicsiknek, nem igazi.
helló lányok,
igazi gyönyörű májusi nap van,
Lemértem mikor hazahoztam, 25 dkg lett az a szeletke, amit levágott, és 320 Ft-ot fizettem értem. Tehát: 4x320=1280/kg a piaci ár.
De tudod ez az a fajta fehér szalonna, amit ha elvágsz, a közepe olyan halvány rózsaszín, valódi házi vágás, valódi maszek malacka!
Őszintén, sikerült, pedig nem akartam.
A földi eper még itt is 1400-1600 között megy. Persze mondják, hogy ezek még a fóliások, majd a szabadföldi lesz az olcsóbb. Úgy legyen!
Ismerőstől (akitől a borsót szoktam venni) kaptam egy szem gyönyörű zöldpaprikát, persze ez is fóliás. De akkor ehhez már kell egy db-ka nagyon szép fehér szalonna, ott árulta a másik ismerős. Lelki szemeim előtt megjelent, amikor még együtt vacsorázott a család: fehér kenyér, szalonna, zöldpaprika, paradicsom, raktuk a katonákat.
Hát ennyit a fogyóról. :))
Azzal vígasztalom magam, hogy ennyi gyaloglással le is dolgoztam ezt a kis bűnözést. Elvégre vasárnap van.
Szevasztok! Előkerültem!
Katus, remélem minden oké a mai napon, főleg az időjárásra gondolok.
Gratulálok a kis keresztfiadhoz, tündéri srác, nagyon pajkos, nagyon szép.
És gratulálok a lakás kulcshoz is, akkor már szinte a sajátodba térhetsz vissza!
Délelőtt olyat tettem, amit az idén még nem: legyalogoltam a zöldség piacra, ott elbóklásztam, és vissza is gyalog, ez majdnem 2 órás séta, gyaloglás. Tökéletesen meg vagyok elégedve magammal. (Majd azért kíváncsi leszek, holnap is ennyire fogok-e örülni???) De annak örülök, hogy megcsináltam!
Bízom benne, hogy lesz ez még jobb is.
Itt is idáig sütött a nap, most kezd egy kicsit elborulni.
Pénteken a lányoméknál voltam, tegnap reggel meg jött Gergőke, mert itt akart maradni nálunk. Tegnap délután elmentünk pecázni a tóra, de sajnos nem fogtunk semmit. Ma már otthon van. Reggel kimentünk a KGST piacra, de nagy csalódás volt, mert szinte semmi nem volt nyitva. Valamikor akkora élet volt a piacon, de most csak kínaiak vannak, de már ők sem sokan. Maradnak a hipermarketek:((
Küldtem nektek egy kis napfényt, reméljük, hogy nem fog esni az eső.
A kicsiny keresztfiad tündéri nagyon:))
Szia Katus, kívánom, h jó időtök legyen.
Biztos jó keresztanyukája leszel a kicsinek.
Élvezd ki még ezt a pár napot Baranyában.
Sziasztok, szép vasárnapot mindenkinek.
Nálunk süt a napocska és 15 fok van.
Sziasztok, szép napot!
Nálunk ma keresztelő lesz. Az időkép szerint délután 3 után várható csak eső és 20-22 fokot ígér. Remélem tényleg így lesz. :) A kicsi, leendő keresztfiam most épp a karomban alszik. :)
Látom ma nem volt nagy forgalom itt.
Mindenki kihasználta a jó időt a szabadba.
Délután én is elmentem a Millenáris parkba a Székely fesztiválra. Pár órát ott töltöttem.
Jó éjszakát.
Szép estét mindenkinek!
Ugyan ma itthon voltam,de elég zsúfolt volt a napom...elfáradtam...megyek hajat mosok...tusolok...holnap újra meló. .
Sziasztok, szép napot mindenkinek.
Kisebb takarítás van nálam, közben mos a gépem is. 1-re megyek ma is kezelésre. Végre kisütött a nap, de mellette sok felhő is van az égen. Kint 17 fok van az időkép szerint, 23 bent, de fázom.
Sziasztok, szép napot mindenkinek!
Itt ma szép idő van, ezerrel süt a nap és 20-21 fokot ígérnek.
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!