Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Szép a templomotok, látom az adományláda is ott van A betlehemnél.
De szép, én a nyomát sem látom, pedig tavaly sokat ültettem és a tavasszal virágzott is. Remélem majd előbújik, h itt lesz az ideje.
Kinyílt a salátaboglárka, aminek még nagyon nem kéne.
Éjszaka a kazánházban alszik, ott meleg van.
Nappal meg bent lustálkodik.
Ki se engedem többet, sántikàl, nem tud még rendesen járni.
Azt hiszem megint visszatértünk a cicapórázra, ha ki akarom engedni.
Én ezt mégegyszer nem akarom átélni.
Azt hittem nem éli túl.
Szépet mindenkinek.
🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆
Mindenkinek szép estét kívánok. Még pici Karácsony. A naplómban képek a Nagytemplomban lévő kis Betlehemről. 😄 Ami meg bosszantó. Már bent a városban kidobtak az úttestre egy petárdát autóból. Meg még egy petárda hangot hallottam. Pici Lucifer legyen bent a meleg szobában este.
Jó estét mindenkinek 🍰🍷🌙🍫
Mindenkinek szép estét kívánok. Azért már később sötétedik. Ezt vettem észre. Igaz, ma sütött a napocska. Jó pihenést film nézést mindenkinek.
Itt is süt a nap.
Voltunk a temetőben 5km.
Főztem egy kis túróstésztát, meg van maradék leves is.
Évi ma visszamegy, aztán nem csinálok semmit.
Nagyon elfáradtam.
Szép napot,,ebéd utáni pihenést mindenkinek 🥧🍰🍷☕☕☕☕☕
Itt is napsütés és friss idő van.
Szép napot mindenkinek!Itt is ragyogóan süt a nap,viszont hideg van -2 fok.Hát ez a karácsony is elmúlt,jó is volt,mert együtt volt a család,de nagyon elfáradtam!Az ünnepi ebédek nálam voltak,azért fárasztó volt!Most próbálok többet pihenni,ha már az ünnepek alatt nem sikerült!
Jó reggelt és szép napot kívánok mindenkinek.
Előbújt már a napocska, de hideg van -2 fok.
Olyan szép csillagos volt az ég éjszaka.
Gyönyörködtem benne, meg a kivilágított Megyeri hídban is, ma már nem lesz ünnepi fényben.
Elmúlt a karácsony, lehet készülni a szilveszterre, újévre.
Szépet mindenkinek.
🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄
Jó estét kívánok mindenkinek 🌟🍷🍰🍎🦉🌙
Mindenkinek szép derűs Karácsony másnapját kívánok. Itt a napocska kitesz magáért, mert szépen süt egész nap. Beigli ledolgozva, még mindig kellett falevelet söpörni. 😊
Mi is kaptunk 3 napra való gyógyszert.
Most már jól van.
Itt gyönyörű napsütés van.
Ma Gáborékat várom.
Kész az ebéd.
Kellemes Karácsony másnapját mindenkinek.
Kisütött a nap -1 fok van.
Akinek Istvánja van boldog névnapot!
Szép reggelt mindenkinek.
Fagyos,, derült idő van.
Jó pihenést,,karácsonyozást .
Áldott, Békés ünnepeket, jó egészséget mindenkinek, a betegeknek jobbulást! Akinek mostanában van a névnapja, annak boldog névnapot is! Itt nagyon hideg lett reggelre, -7 fok. Sajnos a hó elolvadt, de legalább láttunk. Le is fotóztam, hátha nem lesz több az idei télen. Nálunk mind a három állat bent alszik már, nem sokat voltak kint még ma. A beteg cicának jobbulást! Nekünk szokott adni fecskendőben valami paszta félét az állatorvos, azt kell a szájába nyomni, hogy erősödjön. A legrosszabb, amikor ünnepekkor lesz valaki, vagy valamelyik állat beteg. Nálunk az egyik cica húsvét vasárnap lett beteg, de szerencsére az állatorvos lejött a rendelőjébe és fogadott az ünnep ellenére is, és nem kérte el csak a gyógyszer árát. Na megyek, megrakom jól a kazánt.
Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok Mindenkinek!🎄🎁
Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok Mindenkinek🎄🎁
Szépet mindenkinek.
🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄
Jó estét kívánok mindenkinek 🎄🎁🍰🍷😚
További ajánlott fórumok: