Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Szépet mindenkinek.
🌫🌫🌫🌫🌫🌫🌫🌫🌫
Hol vannak itt öreg nyanyák😂
Örök ifjú itt mindenki, csak itt meg ott nyilall, nyom, fáj de kit izgat, megyünk tovább.
Valóban így van, hiszen már régóta sok hűséges tagja van ennek a topiknak. Csak néha téved be egy "idegen", de ha rendesen szól hozzá, ő is szíves fogadtatást kap. Jó, hogy ilyen is van a Hoxán. Ha nem is írok gyakran, nagyon szívesen olvaslak benneteket, és jó nézegetni a fotókat is, amiket feltesztek.
Itt most szürke, szomorú idő van, de azt hiszem, nálatok is, sőt az egész országban.
Elcsépelt szöveg, hogy a felhők felett mindig kék az ég, de van benne valami. Ezt a kék eget kívánom átvitt értelemben is mindenkinek az új esztendőre.
Neked is boldog új évet!
Egy észak svédországi kisvárosban élek lassan 9 éve. A kép egy kedves barátomnál készült aki egy kis faluban él kb 25 km-re a várostól.
Megismétlem a tegnapi köszöntésemet. Nagyon boldog új esztendőt kívánok neked és minden klubtagnak.
A többiek tudják, de én később csatlakoztam, és nem tudom, hol élsz. Valami nagyon hideg tájon, de gyönyörú, amiket mutattál onnan. A havas tájak, és a sarki fény is.
Boldog új évet mindenkinek!
Éjfélkor a sarki fény alatt pezsgőztünk. Kép az adatlapon. 😉
Elég hamar elaludtam.
A durrogást csak messziröl hallottam.
Boldog Újévet mindenkinek🍀🎊♥️
Jó reggelt kívánok ☕☕☕☕☕.
Hamar elaludtunk az este .
Szépet mindenkinek.
🎇🎉🎇🎉🎇🎉🎇🎉🎇
Jó estét mindenkinek az év utolsó napján is 🎊🌟🦉🎇🎆🥰
Jó hideg van,alig látni valamit.
Szerintem még a hangot is lefogja a köd.
Csend van.
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!