Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Kellemes estét mindenkinek.
Keresek egy filmet és elvonulok.
Pihentesd csak ha teheted, most kint úgysem lehet nagyon mit tenni.
Nekem is itthon a gyerekem,,nála én is befűtöttem mert azt a szobát hamar kihúzza ,,főleg ha szél van.
Volt minden itthon, még csoki is. 😊
Holnap viszont le kell mennem, vasárnap kiflit akarok megint sütni és kell élesztőt vennem.
Szakad az eső, még a kamera is meghülyült.
Percenként jelez.
Szépet mindenkinek.
🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧
Reggel néztem a naptárt.
Tavaly is kellett mát ilyenkor fűteni.
Lementem mert elszámítottam a kenyeret ,,de ennyi volt.
Amúgy nem volt nagyon rossz,,itt fönt jobban fütyült a szél mint lent:))
Nekem is lenne mit tenni venni ,,de most már csak amit kell aztán hónap vége fele úgyis nagytakarítok.
Ügyes voltál👍🏻
Még mindíg esik.
Begyújtottam a szenes kazánt.
Évi jön haza, jó meleg legyen.
Itt eseget még mindig.
Ma nem mentem le, majd holnap.
Tettem-vettem a lakásban egész nap, közben a szokásos torna és bicajozás is megvolt. :)
Remesek ezek a doktorok...
Mär a sex-töl is eltiltottak....-)
Estig mär szo nelkül el leszek.
Tele a bendöm.
Hát én nem szeretem a madártejet, lehet nagy kivétel vagyok.
Van is rá egy jó kis sztorim.
Mikor az első gyermekemet szültem, na nem most volt. Egyik szobatársam anyukája hozott be 6 db. literes dunsztos üveg madártejet, 6 ágyas szobában feküdtem. Tehát mindenkinek hozott egyet. Elfogadtam, meg is köszöntem, de nem volt merszem megmondani, hogy nem szeretem. Mikor elment a hölgy akkor árultam el a lányának. Volt a szobánkban egy anyuka aki a 7. gyermekét szülte akkor. Neki adtam oda a madártejet. A Ő férje nem tudott jönni a 6 gyerektől és elég távol is éltek a Pécsi szülészettől. Mindent meg is osztottunk vele. Viszont mikor jött a férje érte és a babáért akkor hozott egy egész tortát. Volt rá pár óránk, hogy együnk belőle, mert aznap ment szinte mindenki haza. A maradékot nem akarták hazavinni, így megkapták a nővérek.
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!