Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Szia! Az én ismerősömnek a múlt héten született meg a babája, és elsőre sikerült fagyasztottból! :-)
Drukkolok Nektek!
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ebbe az elmúlt 1-2 hónapba volt-e valakinek fagyasztott beültie és az hogy sikerült nekik??
Eltünt a cisztám így pénteken megyek újra és akkor mondja meg hogy ebbe a hónapba mehet-e újra a fagysztott visszaültetés spontán ciklusba! Most ha lehet akkor fizetősre megyek, mert csak április közepén mehetnék tbs-re de addig nem akarok várni, mert arra meg letelik az 1 év fagyasztás és akkor meg azt kéne meghosszabítani!
Mindenkinek sok sikert és kitartást kivánok addig is!
Révfalusi patika.Egyszerűbb odamenni és parkolni is.
Na meg van olyan szuri ami olcsóbb.:)
Aranyhajó Patika, de ott úgyis mondani fogják! Ott mindig van; máshol lehet hogy 24 óra mire meghozzák; de ez az össze vidéki gyógyszertárra érvényes kellene hogy legyen!
Van a pulton az Aranyhajónak recepttartója, azon rajt van a cím, minden! Vegyél majd :-)
Én annó sokat olvastam utána, nézegettem eredményességi mutatókat, elkezdtem fórumozni; illetve blogokat olvasni ebben a témában.
Könnyű helyzetben voltam, mert az endokim is Győrt ajánlotta.
GYakorlatilag mindenhol azt olvastam, hogy GYőr a legjobb; itt a leg emberségesebbek és empatikusabbak a dolgozók; az orvosok. Itt sokszor már elsőre sikerül a terhesség; míg máshol sok nőnek támad az az érzése, hogy mintha direkt úgy csinálnák, hogy elsőre ne sikerüljön.......
Szóval rengeteg érv szólt Győr mellett; és abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy Győr és Bp. között lakunk félúton. Győrt választottuk; és eddig nagyon örülök neki, csak pozitív tapasztalataim vannak. Az orvosom (dr Boga Péter) maximálisan adta már többször jelét fantasztikus szaktudásának; és előrelátásának. Nagyon bízunk bennük!
Sziasztok! Olyanoknak a tapasztalataire lenne szükségem,akiknék egyértelműen a férfi spermiumával (mennyiség, minőség...) volt a probléma. Mi az a határ amikor már nem próbálkoznak inszeminációval hanem csak lobik?
Írhattok privátban is nagyon megköszönném.
Szia. Azt elfelejtettem írni, hogy én neked köszönhetően mentem àt Győrbe, ami életem legjobb döntése volt. :)
Köszi, nagyon jól vagyok, màr megkezdtem a 18.hetemet. :) Szerdàn megyek genetikai ultrahangra. Azt màr tudom, hogy kislàny lesz. :)
Én is a 3. lombik után váltottam Pestről Győrre.
Sokszor leírtam már itt a történetemet, ezért küldök neked egy linket, ahol elolvashatod, hogy hogyan váltam ikres anyukává. :-) Én csak azt tudom neked mondani, ha lehetőségetek van, akkor Győr, Győr, Győr és csak Győr. :-)
Szia!válts dokit...én a múlt évben 3 dokinál jártam...az első, kihez évekig, nem volt hajlandó semmiféle vizsgálatra elküldeni..mindig azt mondta, hogy nincs semmi gond, próbálkozzak..csak két és fél év után már kezdett reménytelen lenni és őrjítő...váltottam dokit, ő elküldöd peteéréses UH vizsgálatra 2x, majd mikor ott minden rendben volt, ment a férjem urológushoz, ahol végül is kiderült a baj, hogy csak pár ezer spermája van...kaptunk beutalót lombikra, hívtam kaálit, ők mondták, hogy milyen vizsgálat kell, visszamentem a 2.nőgyógyászhoz, ők mondták, hogy milyen vizsgálatok kellenek, ő elzavart, hogy velem nincs semmi baj, hívjam fel a pestieket, kérdezzem meg, hogy ott milyen vizsgálatokat kérnek, s ha ott is kérnek ilyen vizsgálatokat, akkor fenyegessem meg őket, hogy panaszt teszek a kaáli úrnál, mert micsoda dolog, hogy a telefonban mondják meg a recepción csak úgy hasraütéssel, hogy milyen vizsgálatok kellenek és ő addig nekem nem írja ki a 3.és 21. napi hormonvizsgálatot, amíg kaális orvostól nem kapok beutalót, hogy pontosan milyen vizsgálatok kellenek és mit nézzenek meg...kb még én éreztem magam rosszul,mikor ott voltam, annyira ki volt akadva...én meg csak ültem és néztem nagyokat....így kerestem egy 3.orvost, ki kiírta a hormonvizsgálatokat, a házi doki pedig a többit...aztán mondta, hogy kérjek időpontot délelőtti rendelésre és akkor majd adnak időpontot átjárhatóságira... de ezt én is magán úton oldottam meg, pesten...
szóval keress másik orvost, esetleg ha eddig nem volt maximum a férjnek egy urológiai vizsgálat...
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?