Gyomor bypass lefogyásra (beszélgetés)
szia ne haagudj de le kell irnom valamit....
szerinted mi csak ugy nyomtatoval nyomtatjuk a pénzt!?
Itt ha visszaolvasol MINDENKI vagy....
-kölcsönt vett fel
-Külföldön dolgozott Mint egy lo
-vagy a család segített
-vagy az összes egyben
nem kis pénzröl van szo 1.5 millio
meg fogod oldani ....
Mindenki más megoldotta SAJÁT eröböl IGY VAGY UGY
Erösítsen a tudat....MEGCSINÁLOD SAJÁT ERÖBÖL
ÜDV ZSUZSI
Sziasztok!
Köszönöm a tanácsokat, mindent kipróbáltam már nem vagyok kezdő! SZENTIMRE???? DECEMBERBEN VOLTAM, EGY FUXOS DOKTORNÉNI ALÁZOTT,HOGY MIT KERESEK ÉN ITT ILYEN KÖVÉREN.HA ÉN NEM TUDTAM MAGAMON SEGÍTENI TŐLÜK MIT VÁROK? PERSZE MIELŐTT EZT MONDTA FEL AJÁNLOTTA, HOGY 2HÉT 85000FT AKÁR 3NAPON BELÜLI BEFEKVÉSSEL VAGY TB-RE 4HÓNAP MULVA.
EGYSZERŰEN FELÁLLTAM ÉS KISÉTÁLTAM.
EGY DIETETIKUS SEGITSÉGÉVEL ÉTKEZTEM EDDIG, DE SAJNOS ANYAGI NEHÉZSÉGEIM VANNAK.
4HÓNAPJA SEGÉLYBŐL NEM LEHET VIRGONCKODNI, NEM VOLTAM MÉG ÉLETEMBEN ENNYIRE PADLÓN!!
2 HETE KUNYERÁLOK ITT A NETEN 5 FT NEM KÜLDÖTT SENKISEM!NEM IS KELL NEKEM!!TALÁN EZ IS ERŐSÍT MAJD ENGEM.
Sziasztok! 153 kilos voltam, mai napig nem fogom fel hogyan hagyhattam magam ennyire elhizni. Mintha nem is en lettem volna, nem voltam eszemnel. Probalom nem kutatni mar a mierteket, mert nincs sok ertelme, elmult, biztos meg volt az oka amiert nekem ennyire meg kellett hiznom.
Egyszer csak meguntam es elkezdtem dietazni. Lusta vagyok, nem sokat mozogtam, szinte semmit. 1 ev alatt le is ment rolam konnyeden a felesleg. Semmi gyogyszer, vagy varazslat, sok zoldseg, cukros kolarol a cukormentesre valtottam, es mindenbol sokkal kevesebbet ettem.
A borom nagyon szepen alkalmazkodott az uj helyzethez, a karomat sulyzozassal majdnem teljesen rendbe tettem (ez kb az egyetlen sport amit onkent elvegzek a karom miatt).
87 kilo vagyok most bar a csaladom azt mondja 70 kilonak nezek ki.
3 hete volt hasplasztikam TB alapon a Szent Imre korhazban. 1 forintomba sem kerult a mutet.
Van egy nyilvanos kep felrakva az oldalamra az uj hasamrol. Ha ranezek el sem hiszem hogy valaha mennyire el voltam hizva.
Ezt azert irtam le hogy ha csak 1 embert tudok biztatni vele, hogy van megoldas es kiut, akkor megerte!
Hozzateszem, a plasztika a legnehezebb resze a dolognak (reszemrol). A fogyas.... kb 2 hetig volt nehez utana ment magatol. Es nem mondtam le semmirol csak kevesebbet ettem mindenbol. Ha meg elcsabultam es teleettem magam csokival, nem tortent semmi masnap ment tovabb a dieta es igy is lement :)
Sok sikert mindenkinek!!
sziasztok.....
szoval az elmult 5 évben miota a magyar orszagon mütét van EGYETLEN EGGYET SEM támogatott a tb.
ezt tb-töl tudom ott dolgozik EZ LUXUS mütét szerintük szépészeti beavatkozás.
Peti ezt olvasd el!
Kedves Peti!
Ekkora sulynal mar kaphatsz tamogatast a TB-tol, de vegig kell zongoraznod a hivatalos vonalat. Budapesten tobbszor be kell fekudnod az erre kijelolt korhaz Lipid osztalyara ott kell fogynod...talan tobb alkalommal is, de ott az orvossal konzultalva, ha nem vagy kepes sokat fogyni es ok is ugy lajak akkor kapsz igazolast es kerelmezheted a tamogatast. En is vegigjartam ezt, csak akkor en magamtol le is fogytam. Kesobb visszajott, de addigra mar kulfoldon laktam igy ez eluszott. Jarhato ut, talan 1 even belul van eselyed a mutetre fizetes nelkul. Remelem segitettem. Sok sikert!
Sziasztok. Bár tudom,hogy szégyen de eltelt 40 év és 202 kg vagyok. Háziorvosom mondta,hogy csináljak valamit mert nagyon gyorsan meghalok. Egész életemben fogyóztam és nem fogyóztam, most 3 hónapja újra kínlódom kb 20kg lement, de fáj mindenem gondolom nem kell ecsetelnem. Izületeim zéro, baypass számomra elég drasztikus, de enélkül biztos a közeli halál. 4 hónapja szociálison tengődöm. Szóval padlón vagyok,de rendesen!Másom nincsen csak egy kis autóm. Vicc, hogy kicsi mert bele férek, de a MI autónk!Most árulom majd, talán kapok érte 3-400ezret.A többit viszont biztos nem tudom előteremteni a beavatkozáshoz. Ezért aki úgy gondolja és tudna segíteni kérem támogasson esetleg, ha tud valakit ossza meg másokkal.
Farkas Mihály Budapest Bank ZRT.
Bankszámlaszám:10104569-79470900-01000005
pár száz forint is óriási segítség nekem!
GRATULA!!!!!
szabad kérdezni hol volt a plasztikai mütéted????
ÉS ha már kiváncsi lehetek....!??Ár!?ÜDV ZSUZSI
Gratula a csontocskáidhoz....
hasonlo élményem volt mikor nem tapadtam kád oldalához vagy a zuhanykabinhoz vagy egyszerüen felálláskor nem jön a szék velem haza.....
sajna igy van ez ....
igy 65 kg kevesebbel nem mondja azt az elado hogy
A maga méretében MI nem tartunk terméket.....
sok sok megaláztatást kellet végig csinálnom ....
a szembe szomszéd asszonyom aki hasonlo 100-150kg körül mozgott sajnos husvét elött a férje holtan találta az ágyban reggel
44 éves volt
2 gyerek 18 -12 évesek....
hogy mi volt még nem tudni de valoszinü Trombozis...
ettöl féltem én is...valami lessz a család itt marad....sajnálom öt nem kellett volna meghalnia
vigyázzatok magatokra üdv
zsuzsi aki nem 135 kg már csak 70
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Voltál-e már gyomortükrözésen a gastroenterológián?
- Volt már v.kinek gyomor vagy végbél tükrözése?Tapasztalatok?
- Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet?
- Az én gyomor bypassom
- Bypass és Sleeve gyomorműtét tapasztalatok