Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Gyógyító Kód tapasztalatok fórum

Gyógyító Kód tapasztalatok (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9
262. Tim1983
tegnapelőtt 21:01
Sziasztok! Hogyan kaphatok választ az univerzumtól? Hogyan kérdezhetek tőle? Azt szeretném megtudni, hogy a pajzsmirigyre szedett gyógyszerem miatt vagyok még mindig feszült? Tudna erre választ adni? Hogy veszem észre ha megkapom a választ? Egyre jobban a gyógyszerre gondolok! De lehet, hogy nem. Abba hagyni nem merem, mert úgy biztos megkapnám a választ, de egy hormongyógyszerrel nem kisérletenék! Vagy ez nem valósítható meg?
261. *Zolcsika* (válaszként erre: 260. - Juniper)
márc. 20. 22:15

Értem miről beszélsz, de az én megfogalmazásomban a "kontroll" a letisztult tudat funkciója, ami ura a saját gondolatainak, érzelmeinek. Gondolatok, érzelmek még sokáig lesznek, de a belső béke attól függ, hogy mennyire tudjuk ezeket az uralmunk alá hajtani! Nem elfojtani, hanem uralkodni felettük!


Uralkodni márpedig csak a megerősödött tudat tud!


Kevesen tanítják ezt. Régen én is összekevertem az elfojtással, de ma már értem hogy mit akarnak ezzel mondani, mert az ezzel kapcsolatos problémák megtanítottak erre.

260. Juniper (válaszként erre: 259. - *Zolcsika*)
márc. 19. 18:25
Ha te a kontroll által szeretnél gyógyulni, megoldani a problémákat, akkor tedd. Azonban azt gondolom, hogy bár jó és hasznos más módszerekről, tapasztalatokról olvasni, de a kontroll az pont az a módszer, ami messze van a topik témájától és hathatós gyógyulást sem hoz. Nem véletlen, hogy pl. a függőségeknél, mint az alkohol, drog vagy az evés miatti hízás, sokan csak ideig-óráig képesek eredményt elérni. Pontosan azért, mert ha kontroll által hoznak változást, akkor valójában nem történik valódi változás, csak addig tart, amíg az illető tartani tudja a kontrollt. Éppen ezért kell a problémákat kiváltó okokat (akár tudjuk, hogy mi az, akár nem) a tudatalatti szintjén megoldani, aminek meg nem az erőlködés a lényege. Egyébként sem értem, hogy az elengedés és elfogadás hogy lehetne egységben a kontrollal? Elengedni valamit kontrollal nem fogod tudni, ha meg elengedted nem kell hozzá kontroll. Az elengedés és elfogadás is belül keletkezik. Szerintem tanulmányozd a gyógyító kódot, sőt a szeretetkódot is, sokkal élvezetesebb gyógyulási mód. :)
259. *Zolcsika* (válaszként erre: 258. - Juniper)
márc. 11. 23:45

Én nem mondom hogy nincs jelen a stressz. De már nem annyira. A legbékésebb embert is bestresszelheti valami. Korlátok mindig lesznek, amíg az ember nem tökéletes.


Én arról beszélek, hogy fokozatról-fokozatra haladunk a tisztulásban és eljutunk egy olyan pontra, ahol már "nem a farok csóválja a kutyát". Ez azt jelenti, hogy jelenjen meg bármilyen negatív érzés vagy gondolat, azt tovább tudom engedni és nem ragadok bele.


Jönnek-mennek, mint az autópályán az autók. A probléma mindig akkor van, amikor elkapjuk az egyik gondolatot vagy érzést és nem engedjük. Ekkor a rabjává válunk és ők irányítanak.


A cél az lenne, hogy TE irányíts, ne ők!


"Önmagam ura!", "A lelkem ura!", "lélekjelenlét" - Ezt jelenti!


És ekkor látom a forgalmat, de továbbengedem, néha még egy kicsit terelgetem is, de nem ragaszkodok hozzá, nem ragadom meg, nem feszülök bele, nem rugózok rajta.


Az elengedés, az elfogadás és a kontroll kéz a kézben jár. Olyan mintha egy nagy egységben lenne. Valójában nem is kellene őket fogalmakra szétszedni.

258. Juniper (válaszként erre: 253. - *Zolcsika*)
márc. 11. 18:20
Ha eljutsz arra a szintre, hogy megszűnik a stressz a problémával kapcsolatban a tudatalattidban, akkor onnantól nem kell tudatosan kontrollálni a gondolatokat amikor a korábban gondot okozó pánikhelyzettel ismét találkozol, mert már nem fog stesszt kiváltani, félelmet okozni, így eszedbe sem jut, hogy kontrollálni kellene valamit. Amíg mondogatni kell egy pánikhelyzetben, hogy minden rendben, addig a stressz is jelen van a sejtekben, tudatalattiban.
257. jennyvagyok (válaszként erre: 252. - Tim1983)
márc. 11. 16:36
Timi! Örülök, hogy javulsz! :)
256. *Zolcsika* (válaszként erre: 252. - Tim1983)
márc. 11. 01:18
Ha tapasztalat és információ birtokában vagyunk, akkor magunkat is tudjuk kezelni, de nyilván az elején igénybe vesszük mások segítségét is. Aki szereti maga csinálni a dolgait, az eljuthat az öngyógyítás, önfeltárás egy bizonyos szintjére. Ez az emberek többségének nem megy és inkább egy szakemberre bízzák magukat. Egyik sem jó vagy rossz. Helytálló.
255. *Zolcsika* (válaszként erre: 252. - Tim1983)
márc. 11. 01:13

A has és mellkas körüli szorító érzések gyakori tünetek komoly lelki problémáknál, de elsősorban ezek energetikai tünetek és csak később realizálódnak fizikai szinten, ha nem dolgozunk velük.


Érdemes a hozzájuk tartozó csakrákat kezelni. Jelenesetben komoly blokkok vannak a köldökcsakra és a szívcsakra területén.


Ez többnyire az önbizalom-önelfogadás területe, de jelezheti az állati és emberi jelenségek el nem fogadását is.


Az "állati" lehet a bennünk lévő állatias ösztönök, amelyek a harcot és a túlélést szolgálják.


A köhögés egyfajta távoltartás valamitől vagy valakitől, általában egy számunkra kellemetlen élménytől, főleg ha nem akarunk valamivel szembesülni.

254. *Zolcsika* (válaszként erre: 251. - Sámán56)
márc. 11. 00:58
Érthető.
253. *Zolcsika* (válaszként erre: 250. - Juniper)
márc. 11. 00:57
Én úgy gondolom, hogy van az a lelki/tudati tisztaság, ahol stressz és elfojtás nélkül határozhatom meg hogy mit engedek meg a tudatomnak. És ebben az értelemben a "kontroll" fogalma nagyon is helytálló. De nem mondom hogy ez kevés belső munkát igényel.
252. Tim1983
márc. 10. 12:35
igen az okok amik nehezen fellelhetőek! Már én is sok mindent probáltam, nem megy egyedül. 3dik alkalommal megyek imaginációs terápiára! Most a regresszió jön! Várom! Most már mondhatom az átlagos napokon egész jól vagyok, de ami kicsit is feszültebb helyzet az gondot jelent! Sőt van egy mellkasí érzetem is ami nagyon zavaró! Olyan mintha le lenne rakodva valami a légcsövemben, huzó érzés és köhögtet is néha! De úgy gondolom ez is az állandó feszültsėg miatt van, mert amikor jobban vagyok nem is igazán érzem! Egyébként nagyon zavaró! Ja és a gyomrom is sokat ég! De javulunk az a lényeg!
251. Sámán56 (válaszként erre: 249. - *Zolcsika*)
márc. 8. 03:42

Ok - okozat, ez természetesen igaz. Csak sokszor az ok a mélyben rejtőzik! Azt pedig rendbe tenni, általában csak segítséggel megy.


Az ismerd meg önmagad jó kiindulási alap, de itt is érvényes a segítség szükségessége. Akár regressziós hipnózis, -ilyenkor tudatosodik bennünk az alapvető ok, akár a Kód - nem feltétlenül tudatosodik az ok, de ettőlfüggetlenül gyógyulás a vége.

250. Juniper (válaszként erre: 245. - *Zolcsika*)
márc. 8. 02:41
Ebben nem értek egyet. Itt most betegségekről beszélünk, nem rutinfeladatok, munkafolyamatok vagy gépek feletti ellenőrzésről. A lélek az teljesen más. Ha pl. valaki nem bírja a tömeget és úgy érzi a közepén állva, hogy mindjárt elájul, vagy alig kap levegőt, akkor a kontroll célja, hogy tudatosan elnyomja a már fellépett vagy várhatóan fellépő tüneteket. Vagy ha valaki fél valamitől és tudatosan kontrollálja a gondolatait, hogy ne gondoljon rá, vagy ha rágondol, akkor azonnal másfelé irányítja a gondolatait, akkor is elfojtás következik be. De ahogy írtam, ettől még nem fog az illető meggyógyulni, még akkor sem, ha működik számára a tudatos kontroll, mert a valóságban mivel a probléma, a kiváltó ok nincs megoldva, közben rengeteg stressznek teszi ki magát a kontroll által. És sajnos az sem igaz, hogy nem lehet meglepetés. Vannak betegek, akik ideig-óráig a kontroll által vissza tudják tartani magukat, aztán minden elszabadul és "kitörnek".
249. *Zolcsika* (válaszként erre: 244. - Sámán56)
márc. 8. 01:13

Akkor majd jobban bele kell ásnom magam ebbe a módszerbe, mert ez nekem még "kínai".


Én abban hiszek, hogy minden ok-okozatként jön létre a téridő világában.


És hogy mennyire tűnik el az okozat, az nagyban függ az ok tisztázásától.


Én ebben mindig az egyént teszem meg fő felelősnek.


Magyarul, az én gyógyulási hitem az önismereten alapul.

248. *Zolcsika* (válaszként erre: 244. - Sámán56)
márc. 8. 01:06
A-HA élmény! :)
247. *Zolcsika* (válaszként erre: 243. - Sámán56)
márc. 8. 01:06

Jó! Értem! És ezt a részét is elfogadom.


Szóval a Kódnál nem eszik olyan forrón a kását. :)

246. *Zolcsika* (válaszként erre: 242. - Mo-Ma)
márc. 8. 01:03
Például. :)
245. *Zolcsika* (válaszként erre: 241. - Juniper)
márc. 8. 01:02

Nem, neeem!


Fogalmi zavarok vannak.


A "kontroll" nem elnyomást jelent.


A "kontroll" vezérlést vagy uralmat jelent egy jelenség vagy folyamat fölött.


Mit ír róla a szótár:


KONTROLL = IRÁNYÍTÁS, SZÁNDÉK SZERINTI VÁLTOZÁS, KORMÁNYZÁS


Tehát egy tudatos hozzáállásról van szó, mint amikor józanul beülünk a kocsiba, benyomjuk a kéziféket, kuplung, gyújtás, gáz, egyes, gáz, kuplung fel...


Tudjuk hogy mit csinálunk és ez a lelki folyamatainkra is értendő.


Ha tudod hogy mit csinálsz, akkor nem ér meglepetés, mert tudod hogy mihez nyúljál és hogyan.


Az elfojtás az elfojtás, nem kontroll.

244. Sámán56 (válaszként erre: 242. - Mo-Ma)
márc. 6. 07:59

„Tehát azt kijelenteni, hogy hit nélkül is működik... hát... badarság.“


Neked is szól, amit Zolcsikának írtam. A hit, vagy nem hit, jelen esetben nem befolyásol semmit.


A Törvény egyértelmű.

243. Sámán56 (válaszként erre: 239. - *Zolcsika*)
márc. 6. 07:53

„Tehát a Kód hit nélkül is működik... Nekem ezzel még barátkoznom kell...“


Tény, hogy a hit „hegyeket mozgat meg“, lásd placebo!


De! A biciklis példánál hirtelen nem találtam jobbat: teljesen mindegy, hogy hiszed vagy nem, apád megveszi a bicót neked, mert kérted!!!! Az esemény bekövetkezése teljesen független a te hitedtől!


A karmikus betegségek „ más káposzta“ Ott saját fejlődésed érdekében kell elviselned azt, amit. De itt is érvényes a kérés fontossága! Ha eljutottál a ledolgozás megfelelő szintjére, és kérsz, magad mögött tudhatod.


Beülsz egy elegáns étterembe. De ha nem kérsz enni, éhesen távozol. Pedig karnyújtásnyira van a megoldás. Csak kérned kellett volna!


„Teszem azt, hitetlen az illető, de az okhoz még nem nyúlt hozzá (pedig az lenne a kulcs),“


Miért nem nyúlt hozzá???? Mert fogalma sincs arról, hogy pl. a bőrbetegsége alapvető oka az, hogy a kapcsolatai az emberekkel minden, csak nem jó, és még rengeteget kell dolgoznia rajta. Hiába ír fel 50 kenőcsöt a bőrgyógyász, nem fog meggyógyulni, míg kapcsolati rendszerét nem reformálja meg.


Az orvosok szuper gépekkel vannak ellátva, „szuper“ GYÓGYSZEREKKEL??? mégis betegek az emberek. Miért? Mert ők is csak az okozatot kezelik.


Az OK az én olvasatomban a temetett múlt, a mélység, amihez nem biztos, hogy hozzáférsz segítség nélkül. Ezért jó a Kód, mert a te „tudatlanságod“ egyáltalán nem befolyásolja a végeredményt, hiszen olyan kezekbe teszed le a sorsod, akik mindent tudnak rólad teremtettséged első pillanatától fogva.

242. Mo-Ma (válaszként erre: 239. - *Zolcsika*)
márc. 5. 23:36

Teljesen igazad van.

Most nem fejtem ki, de a HIT a mozgatója mindennek.

Anélkül az ember egy sodródó parafadugó a vízen...

Aki már csinálja a "kódokat", az azért csinálja, mert hiszi, hogy működhet.

Tehát azt kijelenteni, hogy hit nélkül is működik... hát... badarság.

241. Juniper (válaszként erre: 227. - *Zolcsika*)
márc. 5. 22:21
Értem. Azonban attól, hogy az ember elkerüli vagy próbálja elkerülni a problémát kiváltó helyzeteket, sajnos még nem lesz gyógyult. A kontrollal meg szerintem az a baj, hogy lehet, hogy az illető ideig-óráig "kézben" tudja tartani a probléma átvészelését, de közben alkot magának újabbat, hiszen az akaratlagos kontroll stresszt okoz az elnyomás által.
240. *Zolcsika* (válaszként erre: 238. - Jennyvagyok)
márc. 5. 22:14

Most gondolj bele, ez mekkora adomány, ha hiszel a reinkarnációban.


Van egy totálisan nyitott lélek és egy totálisan zárt.


Az egyik spirituális, a másik materiális.


Nézzük meg hogyan élik az életüket és milyen köröket futnak be.


Mert ugye lehet kisebb körökben haladni, meg nagyobb körökben! Ez a titok!


Hajj, de mennyien nem tudják ezt! De ez a "Top Secret" kategória. Ez már tényleg csak azokra tartozik, akik értik is!


(És ezzel még mindig nem mondtam semmit. Persze, mert ezt a feladatot az intelligencia oldja meg. Az meg egyénre szabott.) :)


Tehát...


1. Vállalod a felelősséget önmagadért és amit lehet, magad oldod meg > nyerő széria


2. Nyitott vagy az élet különböző aspektusaira, azaz minden síkon gyakorlod a befogadást, elfogadást, meglátást > nyerő széria


Térjünk vissza a két lélekre.


Az egyik életeken keresztül ragaszkodik az illúzióihoz és mindent elutasít ami a saját szűrőjén kívül van, ezzel beleragasztja magát az anyagi világba.


A másik egy-két élet alatt megszabadul az illúzióitól és túllép az anyagi világ keretein.


Érzed a különbséget??


Rajtad múlik!

239. *Zolcsika* (válaszként erre: 237. - Sámán56)
márc. 5. 21:54

Tehát a Kód hit nélkül is működik...


Nekem ezzel még barátkoznom kell...


Ugyanis, mi van azokkal akik esetleg karmikusan nem gyógyulnak meg, mert ha jól tudom az okozatot nem lehet elkerülni, változás pedig csak oksági szinten van.


Teszem azt, hitetlen az illető, de az okhoz még nem nyúlt hozzá (pedig az lenne a kulcs), helyette az okozatot piszkálja, mondjuk a nyílvesszőt ami a lábába fúródott.


Szokták is mondani, hogy az "ok" az a szándék és hajtóerő amikor kilövöd a nyilat, de onnantól hogy megfeszíted és elengedted, már nincs uralmad fölötte, az mindenképpen betalál valahova. A célba fúródás, mint "okozat" már jelen van. Azt nem lehet elkerülni és megmásítani. Mégis sokan az "okozatot" bizgerélik, ahelyett hogy az okságig mennének vissza. Ehhez viszont hitre és belátásra van szükség. Meg fog gyógyulni az illető?? Hát ez egy nagy kérdés... Valaki igen, valaki nem. Ugyanabba a betegségbe valaki belehal, valaki nem. Mi volt a különbség?? Ez itt a nagy kérdés!


Ha meg az imáról esik szó. Van két csapat, aki vetélkedik egymással. Mindegyik csapat azt kéri, hogy ő nyerjen a másikkal szemben. Valaki biztos veszíteni fog. Ki fog győzni és miért??


Nálam ezek már elég fajsúlyos kérdésnek számítanak, pedig nem ma kezdtem a filozófiát. :)


Amúgy az egészség és a dolgok teljesülése mindig kemény téma, mert akár élet-halál is lehet a tét.


Erről hallottunk, hogy átveszi az állat az embertől, vagy ember az embertől, vagy mester a tanítványtól.


Elképesztőek ezek az energiák amik most vannak, de annyira nem vagyunk hozzá felnőve, hogy még érzékelni sem tudjuk. Nagyon gáz.


Csak én tudok az árnyaimmal megbirkózni! Így van! Ezért írtam lentebb, hogy szerintem az ÖNISMERET az egyik legjobb forrása a gyógyulásnak.


Bizonyos minőségű és mennyiségű emlék nélkül nem lenne tájékozottságom, ezt szerényen állíthatom, mert nem lenne hajtóerő. Ha érted mire célzok.

238. jennyvagyok (válaszként erre: 236. - *Zolcsika*)
márc. 5. 13:13

Zolcsika* akkor rokon lelkek vagyunk! :) Én is magam járom ki az utakat, mindennek utána nézek, de soha nem elégszem meg, nyitott vagyok az új dolgok befogadására, így jött elém a gyógyító kód is! Nagyon örülök ennek a módszernek, és szeretném minél több emberrel megismertetni! Itt is tudatosan kerestem rá, van-e már ilyen fórumtéma, ha nem lett volna, én nyitottam volna egyet! :)

Ugyanakkor alapelvem, nem eröltetünk rá senkire semmit, ami az én utam, nem biztos, hogy a másiké is, mindenki azt tapasztal meg, amit "szeretne", s néha végig kell néznünk mások kínlódását, szenvedését, de nem veszem el a tapasztalást tőle.

(most ezt nem is tudom, miért írtam ide, biztos kellett valamiért! :)

237. Sámán56 (válaszként erre: 235. - *Zolcsika*)
márc. 5. 10:09

Ritkán, mert sokat utazom, és a híresztelésekkel ellentétben nem mindenhol találok netet. Meg aztán tableten írni nem 1 nagy szám.

Említed a hitet. Általában igazad van!. A kód viszont számtalan teljesen hitetlen emberen is segített már. Miért? Mert kérsz az Atyától, a Teremtőtől, a Forrástól. Ha egy kisgyerek félve kér az apjától egy biciklit, és pl. hallgat a haverjaira, akik azt mondják neki, hogy úgyse kapod meg, akkor már egy csöppet sem bízik abban, hogy megkapja. Kérdésem: változtat-e az apa elhatározásán - megveszem neki!- az, hogy a gyerek mit gondol??? Semmit.

Így van ez a kóddal is. Elég kérni. Melyik Atya tagadja meg a gyereke ésszerű kérését?

A kérésben benne van, hogy a negatív gondolataimat is gyógyítsa meg. Ezek természetesen nem csak a tudatos tudatot uralják, hanem sokkal mélyebben gyökereznek, akár több életre visszamenően. Sebaj, kértem és meg fogom kapni. Az, hogy egy csomó "mellékhatást" tapasztalok, annak sajnos valamikor én magam voltam az oka. Tudjuk, hogy a ki nem mondott szó - a gondolat - ugyan olyan káros, mintha a szélbe kiáltanánk.


"Csak a szél őrzi meg, amit írtál belé,

Nem a Föld pora a lépted nyomát."


Ez Omega, az új korszakból, és milyen igaz! (Akasha, vagy nevezzük aminek akarjuk.)


A világkörüli út egy pici lépéssel kezdődik, és ezt mindenkinek saját magának kell megtennie. Jelen esetben, kérni.

Egyébként ez az egész jelzi, hogy változnak erősen az energiák. Nem is olyan régen a reikit évekig kellett gyakorolnia a tanítványnak, ma elég egy kérés elindítása.

Viszont saját árnyaimmal csak én tudok megbirkózni. Bár erre is van ellenszer, át lehet venni mástól a betegséget. Ezt csinálta pl. a feleségem, mikor a kisfiunk fél lábára lebénult. De ezt csak általában az azonos szellemcsaládba tartozóknak engedik meg - de ezt is kérni kell!!! Kérésnél nélkül semmi sincs!!

Egyébként látszik, hogy egyéb vonalon nagyon tájékozott vagy!

236. *Zolcsika* (válaszként erre: 234. - Jennyvagyok)
márc. 5. 00:20
Én nagyon sokszor a "CSINÁLD MAGAD!" program híve vagyok, tehát csak végső esetben folyamodok külső segítséghez és addig nagyon alaposan körbejárom a témát, mert minden információ alapú. Ha nem jutok dűlőre, akkor nálam nagyobb tudású embertől kérem ki a véleményét. És még így is nagyon sokszor beigazolódott, hogy az illető ugyanazt mondta, amire én előtte rájöttem. Csak lehet hogy nem bíztam eléggé magamban. Ha jobban bízna magában az ember, lehet hogy nagyon sok felesleges körtől (pénztől, időtől, helytől, emberektől, stb.) megkímélné magát. De mivel emberek vagyunk, néha mi is elbizonytalanodunk. De én akkor is fontosnak tartom, hogy amit csak lehet, azt én oldjam meg.
235. *Zolcsika* (válaszként erre: 233. - Jennyvagyok)
márc. 5. 00:09

Igazad van. Gyógyító Kódban nincs tapasztalatom és néha elterelődik a téma. Én belelapoztam a könyvbe, nekem nagyon úgy tűnik hogy hasonló az imához. Nyilván ez is hiten alapul meg befogadáson, mert anélkül szinte semmi nem működik. Se gyógyulás, se megértés. A tűz is addig lobog, amíg valami/valaki táplálja. Ugyanez van a hittel és a befogadással. Ha nem táplálja semmi/senki, akkor önmagától eloltódik.


Azért nem tudok ehhez a részéhez hozzászólni, mert úgy látom hogy ez Sámán területe. Ő viszont ritkán van itt.


Viszont egyéb terápiában nagyon jó eredményeim vannak.

234. jennyvagyok (válaszként erre: 231. - *Zolcsika*)
márc. 4. 16:38
Igen, jártam terápiára is! Hiszek is benne, hogy működik, hiszen sok ember gyógyul! Maga a terapeutám is pánikos volt, terápiával gyógyult, aztán segítővé vált! :) Viszont, ez egy idő és pénzigényes dolog. Ha tényleg "rosszul" vagy, nem tudod kivárni a javulást, nem beszélve arról, senki sem tudja megmondani hány alkalmat kell járnod, akár egy évig is, és minden alkalommal fizetsz. A gyógyító kód 6 ezer Ft befektetés volt, a könyv és az előadás ára, innentől ingyen van! :) Csak alkalmazni kell! :)
233. jennyvagyok (válaszként erre: 230. - *Zolcsika*)
márc. 4. 16:29
Köszönjük szépen az ismertetést! Én már használtam őket, nagyon jó tapasztalataim vannak vele. Barátnőm szokta összeállítani nekem, ő már végzett természetgyógyász, én még most tanulom. :) Nyáron már kisérletezhetek néhány csepp előállításával, recept megvan! :) Elsősegély cseppet is használtam, most a vizsgán jól jött! :) Nekem is volt időm tapasztalatot gyüjteni 2006 óta, ugyanakkor ez nem egy pánikos fórum, hanem gyógyító kód tapasztalatok fórum, így inkább erre szeretnék koncentrálni. Én is javasoltam Timinek pár dolgot ez ügyben, csak azért, mert nagyon drukkolok neki, hogy sikerüljön kijönnie ebből az állapotból! (de azért leginkább gyógyító kódos tapasztalatokat olvasnék itt szívesen, mert szeretném minél jobban elsajátítani a használatát, főleg azért, hogy másoknak is ajánlani tudjam. :)
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook