Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Gyógyító Kód tapasztalatok fórum

Gyógyító Kód tapasztalatok (beszélgetős fórum)


1 2 3
67. fénysugár (válaszként erre: 66. - Sámán56)
jún. 14. 17:23
Semmi baj, köszönöm, hogy elküldted a linket!
66. Sámán56 (válaszként erre: 62. - Fénysugár)
jún. 14. 11:30

Elnézést a késedelemért,


[link]

65. Sámán56 (válaszként erre: 63. - Juniper)
jún. 14. 11:29

Elnézést a késeddelemért,


[link]

64. Sámán56 (válaszként erre: 60. - Kerge)
jún. 14. 11:29

Elnézést a késedelemért, a link


[link]

63. Juniper (válaszként erre: 52. - Sámán56)
jún. 11. 11:04
Engem is érdekelne, hogy mi a legújabb. A 3 perces szeretetkódról van szó?
62. fénysugár (válaszként erre: 59. - Sámán56)
jún. 8. 04:41

Kedves Sámán 56!


Bemásoltam ide az üzenetemet, hátha hamarabb látod így. A legfontosabb amire kellene a gyógyulás az a könyökben lévő csonthártyagyulladás, ami szabályosan megkeseríti az életem. Mintha semmi megoldás nem lenne erre a problémára."Szeretnék csatlakozni az előttem íróhoz, örülnék ha nekem is elküldenéd a továbbfejlesztett változatot. Én már két hete dolgozom egy problémán, de még nem történt változás. Használom a gyógyító, és szeretetkódot is naponta háromszor. Lehet több időre van szükség, nem tudom. De ezen kívül még legalább tíz olyan probléma van ami változásra szorul, így valóban jó lenne ha gyorsabban lehetne eredményt elérni.Köszönöm előre is!"

jún. 7. 02:12

Kedves Sámán 56!


Szeretnék csatlakozni az előttem íróhoz, örülnék ha nekem is elküldenéd a továbbfejlesztett változatot. Én már két hete dolgozom egy problémán, de még nem történt változás. Használom a gyógyító, és szeretetkódot is naponta háromszor. Lehet több időre van szükség, nem tudom. De ezen kívül még legalább tíz olyan probléma van ami változásra szorul, így valóban jó lenne ha gyorsabban lehetne eredményt elérni.


Köszönöm előre is!

60. Kerge
jún. 5. 10:28

Kedves Sámán56!


Arra szeretnélek kérni, hogy A Gyógyító Kód továbbfejlesztett változatát küldd el nekem is.


Előre is nagyon szépen köszönöm!

59. Sámán56 (válaszként erre: 57. - Rinocska)
máj. 2. 23:12
Privátban elküldtem!
58. Sámán56 (válaszként erre: 57. - Rinocska)
máj. 2. 18:24
Természetesen leírok mindent, most sajnos dolgozom 2 betegen, de este írok.
máj. 1. 14:21

Kedves Sámán56!


Korábbi leveledben írtad, hogy a gyógyító kód már tovább van fejlesztve és gyorsabban lehet vele eredményt elérni. Ezt a metódust meg tudnád nekem küldeni?


Továbbá kérdésem, mivel a könyvben is írják, hogy egy időben egy problémán dolgozzunk.

De szerinted azt lehet csinálni, hogy egy időben dolgozok egy saját problémán és dolgozok egy másik ember problémáján?


Köszönöm előre is!

56. Sámán56 (válaszként erre: 55. - Pömplöm)
ápr. 13. 17:41

" Ez süket rizsa" - igen, tényleg fogalmad sincs semmiről. De ez egyedül a te problémád.

Az a pár millió ember aki már meggyógyult a segítségével, köszöni szépen. (Nekem 2 nap alatt rendbe tett egy olyan problémát, amit műteni akartak.)

Az öreg indián magyaráz a fiának: a lovadnak megmutathatod, hol van a folyó, de nem ihatsz helyette.

55. Pömplöm (válaszként erre: 49. - Sámán56)
ápr. 10. 11:49

Ez süket rizsa, féligazságok nem túl képzett emberektől nem túl okos embereknek.


Őszintén remélem, hogy amikor perforál a vakbeled, vagy 1-es cukorbeteg leszel, majd nem fordulsz az egyetemen képzett orvosokhoz, hogy azonnal mentsenek meg, hanem rezegteted a kódjaidat!


Ja, hogy nem? :))))))

54. Sámán56 (válaszként erre: 53. - VersEmber)
ápr. 7. 18:29
Én csak a gyógyítói vonalat ismerem. Egy barátom kérdezte, hogy a 12 napos Succes kódoknál mi a Booster kód? Én nem tudom, tudnál esetleg segíteni?
53. VersEmber (válaszként erre: 52. - Sámán56)
ápr. 7. 01:13

Engem érdekel, minden aspektusát megismertem.

(Ezen a vonalon gondolkodom én is.)

Majd írok.

52. Sámán56 (válaszként erre: 51. - Maciori)
ápr. 7. 00:26
Mint írtam is, haa érdekel a legújabb, ami hatásosabb, de rövidebb ideig kell csinálni, csak írj.
51. maciori (válaszként erre: 42. - Sámán56)
ápr. 6. 21:28
Köszi, hogy javítottál. Mivel sokan nem hallottak róla, de az agykontrollt igen, ezért próbáltam rá utalni. A kvantumfizika részt nagyon nem értettem, de azt tudom, hogy a stressz okoz mindent. Mi most kb. 2 hete csináljuk, ezért kerestem volna valakit, aki már régebb óta kódol.
50. Sámán56 (válaszként erre: 47. - Globus)
ápr. 6. 00:02
"Ha jól értem, már most kellene kitalálnunk magunknak egy gyógyítható betegséget, mielőtt igazán betegek leszünk? " Nem érted jól, csak még nem ismered azt, hogy egyáltalán hány "tested" van, mert amit látsz a tükörben az csak az egyik, amelyik a legalacsonyabb rezgésszinten nyilvánul meg. Az aurád - megtanulható a látása - minden olyan információt tartalmaz, amit a fizikai tested is. Csak a materiális manifesztációt mindig megelőzi egy magasabb síkokon, rezgésszinteken végbemenő változás, aminek eredménye aztán tünetek formájában jelentkezik, amit érzel is. Nem csak a tibeti mesterek képesek a "semmiből" anyagot teremteni, materializálni. Ha elegendő ideig állsz stressz alatt, akkor te is a "semmiből" fogsz materializálni különböző testi elváltozásokat, anélkül, hogy tudnál róla. Az alapja az, amit már alább is írtam: a hibás, disszonáns rezgések a leggyengébb láncszemet fogják először elszakítani. Valakinél ez a máj, vagy a tüdő, vagy ízületek. Ezeket az aurában lévő elváltozásokat lehet érzékelni még az előtt, hogy a hibás információ átírná a fizikai síkot. De már megvan a hibás információ, hiszen ez fog dolgozni negatív irányban!
49. Sámán56 (válaszként erre: 46. - Pömplöm)
ápr. 5. 23:50
" mi ez az ostoba hülyeség?" Én is kérdezhetném, de fölösleges, mert látom, hogy nem sok fogalmad van arról, hogy egyáltalán mi a betegség? Akkor beszélhetünk rendellenes működésről, betegségről, ha adott szerved nem a neki normális frekvencián működik, hanem eltér attól. Minden sejted a csak rá jellemző rezgést mutatja, innen már egyszerű a megoldás. Azzal a frekvenciával kell kezelni a beteget, ami pl. pont a májának jó, ha azzal van gond. A betegségek kialakulásáról nem sokat oktatnak az egyetemeken, azt is rosszul. Nem "anyagi" síkon kell keresni az okot, hanem máshol, hibás információt kapnak a sejtek, ennek a következménye az "elhangolódás", mint amikor a rádió adott csatornája egy kicsit "elmászik". Vagyis kvantumfizikát kellene oktatni, de jó sokat, mert mindennek az az alapja. Már a múlt század 30-as éveiben megalkottak egy gépet, amivel az orvosok által gyógyíthatatlan stádiumban lévő rákos betegeket 100%-ban meggyógyították. A vége az lett a dolognak, hogy véletlenül a laborja leégett, azokat akik kiálltak mellette szintén elsöpörték. Nem cél a gyógyítás, a szintentartás hoz sok pénzt.
48. globus (válaszként erre: 46. - Pömplöm)
ápr. 5. 16:32
Láda pezsgőt tettem volna rá, hogy az illető férfi... :) most néztem rá.
47. globus (válaszként erre: 42. - Sámán56)
ápr. 5. 16:31

"minden fizikai probléma először magasabb síkokon, az aurában jelenik meg, mint disszonáns rezonancia. Ha ebben a fázisban nem történik gyógyítás, akkor később megjelenik fizikai síkon is, és konkrét tüneteket okoz."

Ha jól értem, már most kellene kitalálnunk magunknak egy gyógyítható betegséget, mielőtt igazán betegek leszünk?

No igen a képzeltekre bármi hatásos lehet, főleg a hit.

46. Pömplöm (válaszként erre: 43. - Sámán56)
ápr. 5. 16:20

Jézusom.

Már hogy lenen minden betegség gyógyítható, mi ez az ostoba hülyeség?

45. Mezei Virág (válaszként erre: 44. - Sámán56)
ápr. 5. 16:16

Nem olvastam még róla, írtam nem ismerem.

De azért köszi!

Az agykontrollt tanultam.

44. Sámán56 (válaszként erre: 41. - Mezei Virág)
ápr. 5. 11:06
Ha már értitek a könyv lényegét, akkor jelezd, és adok olyan új metódust, aminek az alapja a Gyógyító kód, de továbbfejlesztette a szerző. Magyar linket nem igen találtam, itt Németországban már jobb a helyzet 1 fokkal. A lényeg, hogy rövidebb ideig kell csinálni, de sokkal hatásosabb.
43. Sámán56 (válaszként erre: 41. - Mezei Virág)
ápr. 5. 11:00

Minden betegség gyógyítható, csak nem minden ember. Miért? Itt lép be a karma, de ez hosszabb történet. Bár a karmikus betegségek egy része is gyógyítható, ha már ott tart az illető a ledolgozásban, de ez megint csak „fönt” dől el. De lehet kérni az eltörlést, aztán majd kiderül.

Ha elolvasod a könyvben írtakat, megnézel külföldi fórumokat, akkor láthatod, hogy nagyon sok "gyógyíthatatlannak" tulajdonított betegséget lehet vele rendbe hozni.A legtöbb gyógyíthatatlan betegséget azért nem tudják az orvosok gyógyítani, mert fogalmuk sincs arról, hogy mi az oka?? Akkor viszont megáll a tudomány, mert az oksági összefüggésekben probléma merült fel. Ezt küszöböli ki a Gyógyító kód. Csak javasolni tudom. Kárt egyáltalán nem okozhat, nem úgy, mint a gyógyszerek.

42. Sámán56 (válaszként erre: 40. - Maciori)
ápr. 5. 10:55

Az agykontrollnak semmi köze a Gyógyító kódhoz. Az előbbiben te magad programozod az általad ismert betegségre a különböző általad jónak gondolt metódusokat – kis emberkék lebontják a daganatot, pl. – az utóbbiban onnan kérsz segítséget, ahol azt is tudják, amit te nem. Tehát tudatodtól függetlenül egész-séges lehetsz, ha kódolás közben azt kéred, hogy az általad még ismeretlen bajokat is gyógyítsák. Ez azért lehetséges, mert minden fizikai probléma először magasabb síkokon, az aurában jelenik meg, mint disszonáns rezonancia. Ha ebben a fázisban nem történik gyógyítás, akkor később megjelenik fizikai síkon is, és konkrét tüneteket okoz. A gyógyító kóddal az aurádat is rendbe tetetheted még a lappangó stádiumban.

A Gyógyító kód alapja a kvantumfizika, a sejtszíntű újraprogramozás.

41. Mezei Virág (válaszként erre: 40. - Maciori)
ápr. 3. 12:34

Sajnos tudom, hogy nem gyógyítható. Ezért küldtem el a linkeket, mert M. É. jól karban tudja tartani magát. Egy kis remény...

Én is arra gondoltam, hasonló a módszer. Én az agykontrollt ismerem, tudom, hogy segíthet.

Étrend is segíthet.

Schüssler só is:

5. Kalium phosphoricum – az agy energiasója

Bénulásos tünetek: (alkalmazása sclerosis multiplexben is szóba jön): Naponta 3x 1 tbl.

Kalium phosphoricum D6

Sok szerencsét kívánok!!!

40. maciori (válaszként erre: 39. - Mezei Virág)
ápr. 3. 07:59

Köszi.

Sajnos a szklerózis étkezéssel nem gyógyítható. Viszont arra vannak statisztikák, hogy a mediterrán országokban kisebb a betegség aránya, mint az északi országokban. Az SM-nél a szintentartás a lényeg. Hogy megelőzzük a shubokat. D vitamin szintje magas. Ezt állandóan nézik a vérben. Voltunk már lyme vizsgálaton is, mert azt is beszélik, hogy az sm az lyme. De nem fertőzött. A gyógyító kód is egy "agykontroll", hisz önmagát próbálja átkódolni az ember.

Azért írtam ide, hogy hátha van, aki már kipróbálta a kódolást és tudunk tapasztalatokat megosztani egymással.

39. Mezei Virág (válaszként erre: 38. - Maciori)
ápr. 2. 16:25

[link]

[link] Molnár Éva Zsófia *

[link]

[link]

[link]

38. maciori (válaszként erre: 37. - Mezei Virág)
ápr. 2. 14:04

Ha lehetne, akkor gyógyítható lenne. De nem lehet. A betegség neve: szklerózis multiplex. :-(.

Nézz utána.

Amikor az ember sok mindent megpróbált már, akkor jön az, amiben vagy nem hisz, vagy mások nem hisznek.

1 2 3

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook